28 / 04 / 2024

kerem coşkunoğlu

kerem coşkunoğlu

Taurus Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Kerem Coşkunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Tekno Apartmanı, A Blok'ta kuruldu.

Surya Elektrik Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Surya Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Kerem Coşkunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Tekno Apartmanı, A Blok'ta kuruldu.

Sirius Elektrik Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Sirius Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Kerem Coşkunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Tekno Apartmanı, A Blok'ta kuruldu.

Nardal Elektrik Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Nardal Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Kerem Coşkunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Tekno Apartmanı, A Blok'ta kuruldu.

ACDC Elektrik Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

ACDC Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Kerem Coşkunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Tekno Apartmanı, A Blok'ta kuruldu.

Bozkır Elektrik Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkır Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Kerem Coşkunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Tekno Apartmanı, A Blok'ta kuruldu.

Gemini Elektrik Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Gemini Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Kerem Coşkunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Tekno Apartmanı, A Blok'ta kuruldu.

Arkad Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arkad Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 14 Ocak Ocak 2013 tarihinde, 3 milyon TL sermaye ile, Kerem Coşkunoğlu ve Orkan Öztürk ortaklığıyla kuruldu...

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Mendeş ve Sezgin Mendeş ortaklığında kuruldu.

6 lider Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusunda uzlaşınca borsa coştu! Seçim öncesi borsa nasıl bir seyir izleyecek?

Geçen hafta İyi Parti lideri Akşener’in altılı masadan ayrılmasıyla siyasi arenada tansiyonun yükselmesi borsayı olumsuz etkilemişti. Bugün yeniden uzlaşma ortamının doğması ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda 6 liderin anlaşması borsayı yeniden hareketlendirdi.

Ekrem İmamoğlu, Hisar Üstü Konağı'nı başkanlık köşküne dönüştürüyor iddiası!

İBB meclisinde AKP'li meclis üyesi Hüseyin Coşgun'dan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında şok bir iddia gündeme getirildi. Coşgun, İmamoğlu için Rumelihisarı'nda bulunan "Hisar Üstü Konağı"nın amacı dışında kullanılarak köşke çevrildiğini iddia etti.

Co Concept Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Co Concept Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Erman Çorumluoğlu tarafından kuruldu.

Dorpa Kapı Pazarlama Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Dorpa Kapı Pazarlama Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  Kerem Fuat Ceritoğlu  ve Şaner Bahşi tarafından kuruldu.

Arımeks Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arımeks Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 431 bin TL sermaye bedeli ile Adil Baştanoğlu ve Kerem Baştanoğlu ortaklığında kuruldu.

Arapoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arapoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Coşkun tarafından kuruldu.

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Bilgin ve Şule Gazioğlu tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul için beni bir kişi ikna edemez!

Kanal İstanbul'un 2011'de seçim vaadi olarak ortaya atıldığını ifade eden İBB Başkanı İmamoğlu, "İstanbul'un coğrafyası böyle bir değişimi kaldıramaz. Bakın bu bir dayatmadır. 1 milyon 150 bin nüfus oluşturuluyor kanalın etrafında. Beni bir kişi ikna edemez kardeşim" dedi...

Caroline Koç gayrimenkul şirketi kurdu!

Caroline Nicole Koç, Özgür Burak Akkol ve Kerem Kaşıtoğlu; Melendiz Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi'ni kurdu...

Melendiz Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Melendiz Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Caroline Nicole Koç,  Özgür Burak Akkol ve Kerem Kaşıtoğlu ortaklığında kuruldu. 

Beyoğlu 100 bin kişiye daha istihdam sağlayacak!

Son 10 yıllık dönemde Beyoğlu’nun bir yatırım ve cazibe merkezi olarak çok farklı sektörlerde büyük gelişim sağladığını söyleyen Prof. Dr. Kerem Alkin, Beyoğlu2nun 100 bin kişiye daha istihdam sağlayacağını belirtti.

Uğur Koyunoğlu: STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var!

Temelleri 1938 yılında atılan STFA inşaat, Türkiye’nin saygın kuruluşların arasında yer alıyor. STFA İnşaat Grubu Başkanı Uğur Koyunoğlu "STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var" dedi.

kerem coşkunoğlu Haberi

kerem coşkunoğlu

Taurus Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Kerem Coşkunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da kuruldu. 


Taurus Elektrik Üretim Anonim Şirketi iş konusu; Şirket yürürlükteki mevzuat çerçevesinde güneş, rüzgar, su. kömür, gaz ve sıvı yakıtları kullanmak suretiyle elektrik enerjisi üretecek, bunun için her tip ve büyüklükte santraller ve tesisler kuracak, işletmeye alacak, kurulu bulunan hazır tesisleri satın alacak, kiralayacak, kiraya verecek, devir alacak. başkalarının ürettiği elektriği satın alacak, ürettiği ve dışarıdan aldığı elektriği toptan veya perakende satış lisansı sahibi kişilere ve doğrudan tüketicilere ikili anlaşmalar yoluyla satacaktır.  Yürürlükteki mevzuat riayet etmesi koşuluya her türlü emtianın veya hizmetin toptan veya perakende alımını satımını ithalatını  ve ihracatını yapmak.   ŞİRKET, AMACINA ULAŞMAK İÇİN AŞAĞIDA SAYILAN İŞLERİ YAPMAYA YETKİLİDİR; a -...