21 / 05 / 2024

Kerem Karaca

Kerem Karaca

LGN İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Kerem Karaca, Alper Loğoğlu ortaklığında kuruldu.

Kayhan Karaca kimdir?

Yurt içi ve dışında proje tasarım ve uygulama işlerine Kara Mimari Tasarım'da devam etmekte olan Mimar Kayhan Karaca kimdir? Kayhan Karaca bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? İşte Kayhan Karaca..

Karacaören HES projelerinin özelleştirme ihalesi son aşamada!

Karacaören I ve II Hidroelektrik Santrali (HES) ve taşınmazlarının özelleştirilmesi ihalesinde son sürece gelindi. Özelleştirme için 515 Milyon TL teklif verildi. Teklifi GAMA Enerji A.Ş. verdi.

Karacaöre HES ihalelerine en yüksek teklif GAMA Enerji'den!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Karacaören 1 ve Karacaören 2 Hidroelektrik Santralleri'ni özelleştiriyor. İhalelere en yüksek teklif 515 milyon TL teklifle GAMA Enerji Anonim Şirketi'nden geldi.

Kerem Baynal: İnşaat sektörü baharda canlanacak!

Van'da devam eden olaylar birçok sektörü olumsuz etkilediğini belirten MUSİAD Van Şube Başkanı Kerem Baynal, bahar ayında olayların devam etmediği takdirde, ilkbaharda iyi şeylerin olacağını söyledi.

TOKİ Ordu Karacaömer lise ve ilköğretim okulu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ikmal işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

Kerem Ali Sürekli: İzmir kentsel dönüşümde sınıfta kaldı!

İzmir'in merkeze uzak ilçelerinde halk günü uygulaması başlatan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığında partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

As Karaca İnşaat Medikal Kimya Metal ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Karaca İnşaat Medikal Kimya Metal ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Karaca tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Kartal, Petroliş Mahallesi, Elif Sokak, Fatih Apartmanı'nda kuruldu.

Düzce Karaca Deresi üzerine köprü inşa edilecek!

Toplu açılış ve bir dizi ziyaret için Düzce’ye gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Karaca Deresi üzerine köprü yapılmasına yönelik talimatının ardından çalışmalar başlatıldı.

TOKİ Ordu Karacaömer ilköğretim okulu ve lise inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ikmal işi ihalesi 14 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Karacaömer'de ilköğretim okulu ve lise yaptıracak!

TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ikmal işi ihalesi 14 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Karacaören Hes'in 10 taliplisi var!

Karacaören hidroelektrik santrallarının özelleştirme ihalesi için 10 katılımcı başvurdu. Özelleştirme idaresi Başkanlığından (ÖİB) yapılan yazılı açıklamada ihaleye katılmak isteyen firmalar açıklandı.

Karaca Home Point Bornova AVM'de şube açtı!

Karaca Home, şimdi de Avrupa ve Ortadoğu'nun üzeri açılıp kapanabilen ilk alışveriş ve yaşam merkezi Point Bornova Alışveriş Merkezi'nde yerini aldı.

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin Arnavutköy’e taşındı!

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin çifti Arnavutköy’de Boğaz manzaralı lüks bir ev kiralayarak birlikte yaşamaya başladı. ikili ‘Çalıkuşu’ romanının yazıldığı binanın üzerine inşa edilen Çalıkuşu Apartmanı’na taşındı.

Kerem Karaca Haberi

Kerem Karaca

LGN İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 12 Mart 2015'te Kerem Karaca, Alper Loğoğlu ortaklığında kuruldu.


LGN İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...