20 / 05 / 2024

Kerem Özdemir

Kerem Özdemir

Kontrolsan Elektrik ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de, Muharrem Tolga Özgülük, Kerem Özdemir ortaklığında kuruldu.

İnşaat ekonomisi AR-GE yaratıyor!

Fortune Dergisi'nden Kerem Özdemir'in yazısına göre Türkiye Ekonomisinin gelişmesi için atılması gereken adımların ters yönde gitmemize neden olan inşaat ekonomisi de AR-GE yaratıyor. Bunların iyi örnekleri var...

Kontrolsan Elektrik ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kontrolsan Elektrik ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de, Muharrem Tolga Özgülük, Kerem Özdemir ortaklığında kuruldu.

Burhan Özdemir: Yabancı yatırımcı için Türkiye güvenli bir yatırım limanı!

MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, "Türkiye'deki konut talebi 2008 yılında dünya genelinde yaşanan krizin ardından artışa geçti, yabancılar için ülkemiz güvenli yatırım limanı haline geldi" dedi.

Özdemir Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Bekar, Ufuk Özdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta Giyim Sanatk Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Nurcan Özdemir: Enerji tasarrufunun gizli kahramanı yalıtım!

Türkiye'nin enerjide dışa bağımlılığı maliyetlerin yanında enerjide sürdürülebilirliği de tehdit ederken, EPSA Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, ülkemizde enerji verimliliği için en önemli argümanın temelden çatıya yalıtım olduğunu vurguladı.

Kerem Göğüş sevgilisi Wilma Elles'e evlenme teklifi etti!

Kerem Göğüş, Wilma Elles’e Kapadokya’da evlenme teklif etti. Alman oyuncu, romantik teklife ‘evet’ yanıtını verdi. Wilma Elles’i tatil için Kapadokya’ya götüren Kerem Göğüş, ona sabahın erken saatlerinde balona binmeyi teklif etti.

Ebru Özdemir: 3. Havalimanı 2017’ye yetişmezse İstanbul trafiği biter!

3. havalimanıyla ilgili yer tartışmaları sürüyor. Bu tartışmalar sürerken ihaleyi kazanan Limak-Kolin-Cengiz-Mapa-Kalyon Ortak Girişim Grubu’ndan ilk açıklama geldi. Ebru Özdemir '3. Havalimanı 2017’ye yetişmezse İstanbul trafiği biter' dedi.

Ebru Özdemir: 3. havalimanında inşaat süreci planlandığı gibi sürüyor!

Ebru Özdemir, 3’üncü Havalimanı için zemin etüdünün birkaç ay içinde bitirileceğini belirterek, “Bütün dünya bu projeyi bekliyor. Eğer bu havalimanı 2017 sonuna bitmezse hiçbir yere uçamaz hale geleceğiz.” dedi

Mimar Emre-Kerem Oral kardeşler doğal ürünler mağazası açıyor!

3 yıl önce Palivor Çiftliği'ni kuran mimar Emre ve Kerem Oral, kendileri için ürettikleri doğal ürünleri Bebek'teki mağazalarında satacak. Mağaza'nın Aralık ayında açılması planlanıyor...

Bilge Özdemir: Sign Of The City'den Sign Of The World'e!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü buluşturan "Sign of the City Awards", Four Seasons Hotel İstanbul at The Bosphorus'da gerçekleşen olağan üstü bir törenle sahiplerini buldu. Emlakchi'den Bilge Özdemir Sign Of The City'yi yazdı.

Ermenek Başsavcısı Ali Özdemir Şakir Uyar'ın evinde kiracıymış!

ERMENEK Başsavcısı Ali Özdemir’in, 18 işçinin mahsur kaldığı madenin sahibi Saffet Uyar’ın kuzeni ve aynı zamanda başka bir madenin sahibi olan Şakir Uyar’ın evinde kiracı olduğu ortaya çıktı.

Bilge Özdemir: İyi bir kira çarpanı için bölgeyi iyi tespit etmek gerekiyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Emlakchi Gayrimenkul Bilge Özdemir; kira çarpanlarından, kentsel dönüşümden ve 2014 yılının sonunda sektörü nelerin beklediğine değindi...

Kerem Göğüş İstanbul Beşiktaş'taki otelini satıyor!

Keram Göğüş, birkaç yıldır "Trend" adını verdiği konseptle İstanbul ve Ankara'da inşaatlar yapıyor. Kerem Göğüş, İstanbul Beşiktaş'taki otelini satılığa çıkardı. Göğüş'ün otel için istediği para ise 5.9 milyon TL.

Kerem Özdemir Haberi

Kerem Özdemir

Kontrolsan Elektrik ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 17 Mart 2015'te, Muharrem Tolga Özgülük, Kerem Özdemir ortaklığında kuruldu.


Kontrolsan Elektrik ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1). Elektrik, Elektronik, Kontrol ve Otomasyon Sistemlerine Yönelik Alçak Gerilim Anahtarlama ve Kontrol Üniteleri, Elektrik Panosu ve Kabin, Hücre ve Montaj Aksesuarları ve bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü elektrik panosu,elektronik otomasyon,enerji otomasyon mühendislik,yazılım ve danışmanlık hizmetleri vermek. Alçak Gerilim, Orta gerilim, Yüksek gerilim ve Çok yüksek gerilim anahtarlama düzeni ve kontrol düzeni imalatı, tasarım, projelendirme, montaj, kurulum, test ve devreye alma ve saha hizmetleri yapmak, bu imalat ile ilişkili her türlü proje, tasarım, mühendislik faaliyetlerini yürütmek, malzeme alım/satımı ve dış ticareti gerçekleştirmek,...