27 / 04 / 2024

Keret House Polonya

Keret House Polonya

Dünyanın en dar evi ünvanına sahip 'Keret House', ünlü Polonyalı Mimar Jakub Szczesny tarafından tasarlandı. Evin toplam büyüklüğü 14,5 metrekare...

Dünyanın en dar evi Polonya'da!

Dünyanın en dar evi ünvanına sahip 'Keret House', ünlü Polonyalı Mimar Jakub Szczesny tarafından tasarlandı. Evin toplam büyüklüğü 14,5 metrekare...

Dünyanın en dar evi Keret House ziyarete açıldı!

Varşova'da yer alan dünyanın en dar evi ünvanına sahip bina ziyaretçilere açıldı.Dünyanın en dar evi ünvanına sahip Keret House, ünlü Polonyalı Mimar Jakub Szczesny tarafından tasarlandı.

Metaş Yapım Aydos House projesi!

Tapu teslimleri Nisan sonunda başlayacak olan Metaş Yapım Aydos House projesi 8 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için vade imkanı sağlanıyor.

Aydos House Pendik'te 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!

Pendik'te inşa edilen Aydos House projesinde yer alan dairelerin fiyatları 255 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dublekslerden meydana geliyor.

Soho House İstanbul'a üyelikle girilebilecek!

Dünyada 'zenginler kulübü' olarak nitelendirilen Soho House'ların açılışı için geri sayım başladı. Soho House İstanbul'un otel bölümü için rezervasyonlar internet üzerinden alınıyor..

Yenigün İnşaat The House Residence ulaşım bilgileri!

Yenigün İnşaat The House Residence ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 155 konuttan meydana gelen The House Residence projesi Yenigün İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Burger House 90 restorana ulaşacak!

Burger House, hedef büyüttü. Şirket kurucuları Özüm Sönmezalp, geçen yıl ortaklık yaptıkları HD Group ile büyük şehirlerin yanı sıra Anadolu’da da büyümeyi hedefliyor. Şirketin 2019 hedefi ise yurtiçi ve yurtdışında 90 restorana ulaşmak.

Ömer Akca: Palandöken'e en çok Polonya'dan talep var!

Dünyada önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken'de, sporcu ve kayak tutkunları, kayağın keyfini çıkarıyor. Bir otelin idari işler müdürü Akca: "En çok Polonya'dan talep var. Bunu İran ve Rusya takip ediyor" dedi.

5 yılda Waffle House şubelerinin sayısı 100'e çıkacak!

Blue jean ve spor giyim üreten Fashion Point Giyim’in ortaklarının kısa süre önce hayata geçirdiği Waffle House’ların sayısı 10’a ulaştı. Ortakların 5 yıl içindeki hedefi ise 100 Waffle House açmak.

Hill House Yunuseli projesinde 200 bin TL'ye 3+1!

Atış Yapı imzasıyla Bursa Mudanya'da hayata geçirilen Hill House Yunuseli projesinde 3+1 normal kat ve 5+1 dubleks dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 200 bin TL'den başlıyor.

Soho House'dan tarih çıktı!

Serdar Bilgili’nin kiralayıp ‘Soho House’ isimli özel bir kulüp yapacağı eski ABD konsolosluğunun bulunduğu binanın restorasyonunda şaşırtan gelişmeler yaşandı. Boyalı duvarın ardından tarihi resimler çıktı.

Türkiye-Polonya İlişkilerinin 600.Yılı Sempozyumu Beykoz’da başladı!

Türkiye Polonya arasındaki derin tarihsel bağlara dikkat çekmek, bilimsel araştırmalarla ele almak ve geleceğe aktarmak amacıyla Beykoz ’da düzenlenen “Türkiye-Polonya İlişkilerinin 600.Yıldönümü Sempozyumu” başladı.

Bomonti The House Residence fiyatları!

Bomonti The House Residence fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 155 adet konuttan meydana gelen The House Residence projesinde teslimlerin 2016 yılı içerisinde yapılması öngörülüyor...

Keret House Polonya Haberi

Keret House Polonya

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Polonya'nın başkenti Varşova'da iki bina arasındaki boşlukta yer alan ve dünyanın en dar evi ünvanına sahip 'Keret House', ünlü Polonyalı Mimar Jakub Szczesny tarafından tasarlandı.




İçindeki en dar alanı 92 cm ve en geniş alanı 152 cm olan ev, ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.



2009 yılında Polonyalı tasarımcı Jakub Szczesny Chlodna Caddesi 22 numaradaki iki evin arasındaki kullanılmayan boşluğu ilk gördüğünde oraya bir şey inşa etmesi gerektiğini hissetmişti.



Szczesny, özgün bir mimari proje olarak Varşova'da bulunan iki bina arasında inşa edilmek üzere daracık bir ev tasarladı.


Toplamda 14,5 metrekare olan ev Chlodna 22 ve Zelazna...