04 / 05 / 2024

Keriman Çetinkaya Anaokulu nerede

Keriman Çetinkaya Anaokulu nerede

Rönesans Eğitim Vakfı, Kahramanmaraş'ın ilk bağımsız anaokulu olan Keriman Çetinkaya Anaokulu’nu açtı. Rönesans Holding, Keriman Çetinkaya Anaokulu açılışından ilk fotoğrafları sosyal paylaşım sitesi Twitter'da paylaştı...

Axi Ağaçkakan Mobilya anahtar teslim anaokulu kuruyor!

Axi Ağaçkakan Mobilya ve Eğitim Araçları üretim tesisi anahtar teslim anaokulu kuruyor. Tüm ürünleri kendileri üreten şirket yılda 20 anaokulu yapıyor...

Axi Ağaçkakan'dan anahtar teslim anaokulu!

Kayserili Rafet ve Rıfat Ulus kardeşler tarafından 12 yıl önce kurulan Axi Ağaçkakan Mobilya ve Eğitim Araçları üretim tesisinde bugün anahtar teslim anaokulları kuruluyor. Tüm ürünleri kendileri üreten kardeşler yılda 20 anaokulu yapıyor.

Atıl lojman binaları anaokulu olacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın gerekli altyapıyı oluşturduktan sonra anaokulu eğitimini zorunlu hale getireceklerini açıklamasından sonra çalışmalara başladı. MEB, atıl lojman binalarının anaokulu olması için harekete geçti.

Beyoğlu Hezarfen Anaokulu açıldı!

Beyoğlu Hezarfen Anaokulu ilk misafirlerini ağırladı. Yeni eğitim yılının başlamasıyla beraber sınıfları dolduran minik öğrencilerin mutluluğu ve heyecanı görülmeye değerdi.

Tekirdağ Özel Duygum Anaokulu açıldı!

Tekirdaü Süleymanpaşa ilçesinde yer alan Özel Duygum Anaokulu'nun açılışı gerçekleşti.

Antalya Ali Çetinkaya Kentel Tasarım Projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ali Çetinkaya Caddesi’ndeki kentsel tasarım projesi çalışmalarını tamamladı. 

Aydan Gömügen Tuncay yurtdışında da anaokulu açacak!

Yaklaşık 25 yıllık eğitim hayatından sonra Atakare Eğitim Kurumları ve Kare Anaokulu'nu kuran Aydan Gömügen Tuncay Yurtdışında da anaokulu açacak.

Konya Selçuklu'ya 3 yeni anaokulu müjdesi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Selçuklu Belediyesi, 4 anaokulundan sonra ihtiyaç olan bölgelere 3 anaokulu daha inşa ediyor.

Antalya Ali Çetinkaya Kentel Tasarım Projesi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Ali Çetinkaya Caddesi´ni bir çekim merkezi haline getirmek amacıyla başlattığı kentsel tasarım projesinde sona gelindi.

Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi açıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirilen Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi'nin açılışına Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve protokol üyeleri de katıldı.

Antalya Ali Çetinkaya Kentsel Tasarım Projesi'nde sona doğru!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ali Çetinkaya Caddesi’ni bir çekim merkezi haline dönüştürmek için başlattığı kentsel tasarım projesinde sona geldi.

Afyonkarahisar Çetinkaya'da 6.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Afyonkarahisar Belediyesi, Çetinkaya Mahallesi'deki 3 arsasını ihale ile satıyor. Arsaların ihalesi 25 Nisan'da gerçekleşecek..

Üsküdar Bizim Çocuklarımız Anaokulu hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi, Bizim Çocuklarımız Anaokulu'nu hizmete açtı.

Keriman Çetinkaya Anaokulu nerede Haberi

Keriman Çetinkaya Anaokulu nerede

Rönesans Holding, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada Kahramanmaraş'ın ilk bağımsız anaokulu, Keriman Çetinkaya Anaokulu'nun Rönesens Eğitim Vakfı tarafından açıldığını duyurdu. 


İşte o tweet; 


"Rönesans Eğitim Vakfı, Kahramanmaraş'ın ilk bağımsız anaokulu olan Keriman Çetinkaya Anaokulu’nu açtı."



Emre Kulcanay /...