06 / 05 / 2024

Kerimcan Kamal

Kerimcan Kamal

Park Residences Cadde’de düzenlenen ‘Park Çadır Buluşmaları’ Kadıköylüleri bu sefer tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay ile eşi gazeteci-yazar Kerimcan Kamal'la buluşturdu. 

Doğa Rutkay Alaçatı'da mekan açıyor!

Magazin dünyasından bir isim daha ticarete atılıyor. Yıllardır Alaçatı'da tatil yapan Doğa Rutkay Kamal, eşi Kerimcan Kamal'la bu yaz hayalini gerçekleştiriyor.

Qnt Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Qnt Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Imad M Kamal Al-Fahoum tarafından kuruldu.

LG Çamaşır Yıkamalı Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Hem çamaşır makinesi hemde kurutma makinesi arayışında olanlar için LG markası ikisini bir araya getirerek çamaşır yıkamalı kurutma makinesini tasarladı. 10 kilogram yıkama,7 kilogram kurutma kapasitesine sahip makine yıkadıktan hemen sonra kurutmaya başlıyor.

Stride Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stride Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan İessa ve Bader Nabeel Ebrahım Hasan Kamal ortaklığında kuruldu.

Sultanahmet Hotel Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sultanahmet Hotel Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Ayvaz Kamal tarafından kuruldu.

Fast food devinin devri tamamlandı!

McDonald’s Türkiye’nin 54.5 milyon dolara Katarlı yatırımcı Kamal Saleh Al Mana’nın Avusturya’daki iştiraki Boheme Investment’a devri sonuçlandı. McDonald’s Türkiye’nin Katarlılara devri bitti.

Aminav Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aminav Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Kamal Srhır tarafından kuruldu.

Güçlü köpük teknolojisi ile Samsung Çamaşır ve Kurutma Makinelerinin Mart 2022 güncel fiyat listesi…

Çamaşır makinelerinde çığır açan teknolojiler sunan Samsung, en çok tercih edilen markalardan olmayı başarıyor. Samsung çamaşır, Kurutma ve yıkamalı kurutma makinelerinin fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Ziggurat Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziggurat Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Babak Allahdını ve Kamal Aghaeı ortaklığında kuruldu.

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Kamal A tarafından kuruldu.

Nınetıes Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetıes Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Farossı ve Kamal Farossı ortaklığında kuruldu.

Makam 34 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makam 34 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Şirin ve Kamal Ghannoum Chwıch ortaklığında kuruldu.

El Estura Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Estura Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad qaıs K Kamal tarafından kuruldu.

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed F.M. Alakkad, H. Awadh Salem Garwan, Kamal A.M. Alaqad ve M.A. Abdulrab Hussein tarafından kuruldu.

Kerimcan Kamal Haberi

Kerimcan Kamal

Tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay ile eşi gazeteci-yazar Kerimcan Kamal Park Residences Cadde’de düzenlenen ‘Park Çadır Buluşmaları’a katıldı. Çift anne ve baba olmak için gün sayıyor. çift, izleyicilerle aşka ve sevgiye dair sohbet ederek soruları yanıtladı.

Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal, Park Residences Cadde’de düzenlenen ‘Park Çadır Buluşmaları’nda katılımcıların sorularını da yanıtladı. Yaklaşık bir saat süren keyifli sohbetten bazı satır başları:

* Doğa Rutkay: "Ben başarısız, tembel bir öğrenciydim okulda. Tiyatro bölümünü yüksek dereceyle bitirdim. Ortaokul ve lisede doğru örnek değildim. Hocalarıma ‘Siz beni geçirin ben size şov yapayım’ diyerek geçerdim. Matematik yine kalmışım, annem ağlıyor. ‘Hiç mi aklın yok’ diyordu annem. Sosyal Bilgiler, edebiyat, tarih, coğrafyam iyiydi. Yok yani kafam almıyordu. Bizden Cambridge çıkmaz ama eşimden çıkar. Bunları çocuklara...