10 / 05 / 2024

Kerimoğlu Ak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Kerimoğlu Ak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Kerimoğlu Ak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kerimoğlu tarafından kuruldu.

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Düzgün tarafından kuruldu.

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Ağaoğlu Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ağaoğlu Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 10. 000. 000.00 TL sermaye bedeli ile Besme Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Köroğlu tarafından kuruldu.

Eroğlu Yapı İnşaat'ın ilk yarı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat'ın 2021 yılı 6 aylık faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Kasımoğlu Emlak İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasımoğlu Emlak İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tilbaç tarafından kuruldu.

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yakut tarafından kuruldu.

Kahramanoğlu Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi qaçıldı!

Kahramanoğlu Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkut Erman tarafından açıldı. 

Kerimoğlu Ak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerimoğlu Ak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kerimoğlu tarafından kuruldu.

Sahvanoğlu Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahvanoğlu Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Sahvan tarafından kuruldu.

Kerimoğlu Ak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Kerimoğlu Ak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Kerimoğlu Ak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kerimoğlu tarafından kuruldu.

Kerimoğlu Ak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...