07 / 05 / 2024

Kerkük Havaalanı açıldı mı

Kerkük Havaalanı açıldı mı

Irak’ın Kerkük ilçesinde bulunan Kerkük Havaalanı düzenlenen törenle hizmete açıldı. 2003’ten beri askeri üs olarak kullanılan havaalanı faaliyete başladı.

Balık sezonu açıldı! İstanbul Balık Hal fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin pelajik balık, dip balık, diğer deniz ürünleri ve iç su balık çeşitlerinin 5 Eylül 2022 balık fiyatları açıklandı. Peki, Balık Hali'nde hangi balıklar ne kadar, kaç TL oldu? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi açıldı!

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi bugün Fatih'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Özalıcı tarafından açıldı.

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi açıldı!

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Nurselin Çayır tarafından açıldı. 

S.D.S Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi Emlakçılık Şubesi açıldı!

S.D.S Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi Emlakçılık Şubesi bugün Kadıkyö'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Argıç tarafından açıldı.

Şenel Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Anonim Şirketi Gayrimenkul Danışmanlık Şubesi açıldı!

Şenel Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Anonim Şirketi Gayrimenkul Danışmanlık Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Başkaya tarafından açıldı.

Aydın Millet Kıraathanesi açıldı!

Aydın'da inşaat çalışmaları tamamlanan Millet Kıraathanesi hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılışa Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de katıldı.

Cibuti 2. Abdülhamid Han Camisi ve Külliyesi açıldı!

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 4 yıl önce yapımına başlanan Cibuti 2. Abdülhamid Han Camisi ve Külliyesi hizmete açıldı.

Çeçenistan'da Avrupa'nın en büyük camisi açıldı!

Çeçenistan Cumhuriyeti'nde inşa edilen Avrupa'nın en büyük camisi hizmete açıldı.

MSN Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Soğanlık Şubesi açıldı!

MSN Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Soğanlık Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kerkük'ün ilk köy kütüphanesi açıldı!

Irak'ın Kerkük kentinin ilk köy kütüphanesi Büyük Hasar köyünde hizmete açıldı. kütüphaneden aynı anda 150 genç, öğrenci ya da yetişkin yararlanabiliyor. 

Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi açıldı!

Ankara'nın üçüncü en büyük ibadethanesi olan Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi bugün cuma namazından sonraki törenle açıldı. Açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. 

Maltepe Büyükbakkalköy Sağlık Ocağı açıldı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Büyükbakkalköy Mahallesi’nde halkın ilaç yazdırmak ve temel sağlık hizmetlerini almak için talepte bulunduğu sağlık ocağı sorununu çözüme kavuşturdu. Büyükbakkalköy Sağlık Ocağı, hizmete açıldı.

Devlete her yıl 822 milyon avro arazi kullanım kirası ödeyecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "İstanbul Büyük Havaalanı açıldı. Devletin cebinden bir kuruş çıkmadı ve bu yıldan sonra bu işi yapan konsorsiyum, devlete her yıl 822 milyon avro arazi kullanım kirası ödeyecek." ifadelerini kullandı...

Kerkük Havaalanı açıldı mı Haberi

Kerkük Havaalanı açıldı mı

Irak’ın Kerkük ilçesinde yer alan Kerkük Havaalanı hizmete açıldı. 2003 yılından beri askeri üs olarak kullanılan havaalanı düzenlen törenle faaliyete geçti.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Kerkük Havaalanı'nda 15 yıl aradan sonra ilk kez uçuş yapıldı. Havaalanına Irak Ulaştırma Bakanı Kazım Fincan el-Hamami’yi taşıyan Irak Hava Yollarına ait sivil bir uçak iniş yaptı.

Kerkük  Havaalanı'nın açılışına, Ulaştırma Bakanı Hamami ile birlikte Kerkük valisi Rakan Said, Kerkük milletvekilleri ve yerel yetkililer katılım gösterdi. 

Irak Ulaştırma Bakanı Hamami, düzenlenen basın toplantısında konuştu. Hamami, “Benim bakanlık dönemimde Kerkük’e hizmet verecek havaalanının açılışından mutluluk ve gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

İlk olarak uçuşların yurt içinde yapılacağını belirten Hamami, “Günlük seferler, Kerkük-Bağdat, Kerkük-Basra ve Kerkük-Necef gibi kentlere gerçekleştirilecek” şeklinde...