06 / 05 / 2024

Kervansaray icra

Kervansaray icra

Kervansaray Yatırım Holding’e bağlı üç büyük otelin icralık olduğu öğrenildi. Bursa’da bulunan Bursa Kervansaray Termal’in icradan satışı 31 Ocak’ta yapılacak.

Kervansaray Lara Otel'in satış ihalesi yapıldı!

Galeri Kristal Tur. İnş. Pazarlama ve Tic A.Ş.'nin Kervansaray Yatırım'dan alacakları dolayısıyla ipotekli olan Lara Oteli'nin icra yolu ile açık arttırma yolu ihalesi yapıldı. Satış henüz gerçekleşmedi. 

Varlık yönetimi icra dosyasını işleme koyabilir mi?

İcra takibinin kesinleşmesinden sonra, alacağın tahsili için gidilebilecek yollardan biri icra dosyasında talep açmak. Peki, varlık yönetimi icra dosyasını işleme koyabilir mi?

Konya'daki Rüstem Paşa Kervansarayı restore ediliyor!

Konya genelindeki bütün tarihi eserlere sahip çıkan Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli'de yer alan Rüstem Paşa Kervansarayı'nı restore ediyor.

İnşaat firmasında Almanya Büyükelçiliği'ne icra davası!

Almanya Büyükelçiliği'nin binasında tadilat yapan inşaat firması parasını alamadığı gerekçesiyle Ankara 7. İcra Müdürlüğüne başvurarak icra takibi başlattı.

Kervansaray Lara Hotel 318 milyon TL'ye 2. kez ihale edildi!

Antalya 6. İcra Müdürlüğü tarafından Lara'daki Kervansaray Otel ikinci kez satışa çıkarıldı. 318 milyon TL'ye satılan otelin ihalesine katılım olmadı.

İcra yoluyla satılan tarım arazileri meclise taşındı!

2015-2017 döneminde tarım kredisi kullanan çiftçi sayısına ve icra yoluyla satılan tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu yazılı soru önergesi hazırladı..

İcra takibi başlatılan konut kredisi kullanıcıları mecliste!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, 2010 yılından itibaren konut ve otomobil kredisi kullanan vatandaşlara ve borcunu ödeyemediği için hakkında haciz veya icra takibi başlatılanları meclis gündemine taşıdı..

Kervansaray Lara Hotel'in satışına kimse katılmadı!

Kervansaray Grubu'nun Antalya'daki oteli Kervansaray Hotel Lara icradan satışa çıkmıştı. 318 milyon TL'ye satışa çıkan otelin ihalesinde katılım olmadı.

Deniz Seki'ye icra şoku!

5 Haziran akşamı tahliye olmaya hazırlanan Deniz Seki'ye lüks sitedeki lüks evin 7 bin 500 TL’lik aidat borcunu ödemediğin için icra geldi.

Büyükada'da icra oyunu!

Büyükada’da Ahmet Y., 78 yaşındaki Yordan Ptolemeos Vizantiyadis’e 300 bin liralık icra kumpası kurarak iki dairesine el koydu.

Kervansaray Girişim Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kervansaray Girişim Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şile’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mithat Koç tarafından kuruldu.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

Kervansaray'ın Bodrum'daki otelinin ihalesinin feshi için dava açıldı!

Kervansaray Grubu’nun Bodrum’daki otelinin icra ihalesinin feshi için dava açıldı. Davada, bir dizi iddia gündeme geldi.

Kervansaray icra Haberi

Kervansaray icra

Bursalı ünlü tekstilci Sayılgan Ailesi’nin turizm sektöründeki yatırımları Kervansaray Otelleri oldu. Busra, Antaya ve Bodrum’da bulunan otellerin bazılarının icralık olduğu anlaşıldı.


İKİ OTELİN DEĞERİ 464 MİLYON TL

Alacaklı konumda bulunan Alman Aareal Bank AG, Kervansaray Yatırım Holding’den olan 64,6 milyon Euro’luk alacağı için Kervansaray’ın Antalya Lara ve Bursa’daki otellerine yönelik icra takibine girişti. Anılan iki oteli değeri 464,7 milyon TL olarak belirlendi.


İLK İHALE 31 OCAK GÜNÜ

Edinilen belgelere göre Bursa’da bulunan otel için satış günü belirlendi. Busra 7. İcra Müdürlüğü’nün kararına göre Kervansaray Bursa Termal’in ilk icra ihalesi 31 Ocak günü yapılacak. İlk ihalede alıcı çıkmaması durumunda ihale 28 Şubat günü yinelenecek. Anılan otel için belirlenen bedel 53 milyon 610 bin TL. Bilindiği icra ihaleleri belirlenen bedelin yüzde 50’si üzerinden yapılıyor.


YENİ SATIŞ...