05 / 05 / 2024

kervansaray kundu otelini kim alacak

kervansaray kundu otelini kim alacak

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş'ye ait Kervansaray Lara Otel ve Kongre Merkezi ile Kervansaray Kundu otelinin yüzde 50 hissesinin İranlı işadamı Mirahmed Shoseu'ye satılması için görüşmeler devam ediyor...

Kundu Kanyon'da konut teslimleri Mart 2024'te! 

Kundu Kanyon projesinde 1+1 ve 3+1 dairelerin satışları devam ediyor. Peki Kundu Kanyon'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? 

Hamdi Akın’ın sahibi olduğu Akfen GYO, Tersane İstanbul'daki yeni otel yatırımını resmen açıkladı. Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? İşte detaylar...

Kervansaray Lara Otel'in satış ihalesi yapıldı!

Galeri Kristal Tur. İnş. Pazarlama ve Tic A.Ş.'nin Kervansaray Yatırım'dan alacakları dolayısıyla ipotekli olan Lara Oteli'nin icra yolu ile açık arttırma yolu ihalesi yapıldı. Satış henüz gerçekleşmedi. 

Kervansaray Lara Oteli 520.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kervansaray Lara Oteli'nin açık arttırma ilanı gerçekleştirildi. Otelin kıymet taktir toplamı 520 milyon 587 bin 193 TL olarak belirlendi. Açık artırmanın 1. satış günü 3 Şubat, 2. satış günü ise 2 Mart olarak ilan edildi.

JW Marriott, Türkiye'deki üçüncü otelini SeaPearl'de açıyor!

Dünya genelinde kişiye has lüks kelimesiyle anılan marka JW Marriott, Türkiye'deki üçüncü otelini Ataköy SeaPearl'de açacak.

Kervansaray Kundu Oteli'nin kira süresi 6 yıl uzatıldı!

Kervansaray Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu kararıyla Kervansaray Kundu Oteli'nin Galeri Kristal Turizm İnşaat Pazarlama ve Ticaret A.Ş ile olan kiralama sözleşmesinin mevcut süresinin 6 sene daha aynı koşullarda uzatılmasına karar verildi. 

Kervansaray Lara Oteli icradan satılıyor!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Güzeloba Mahallesi'nde yer alan Kervansaray Lara Oteli 520 milyon 587 bin 193 TL'ye icradan satıyor...

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki son otelini 256 milyon TL'ye sattı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Doğuş Grubu'nun  gerçekleştirdiği satışları kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki son otelini de 256 milyon liraya sattı' başlıklı yazısı...

Doğuş Grubu Hırvatistan'daki otelini Villa Dubrovnik’i sattı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki otelini devretmesini kaleme aldı. 

Şile Kervansaray Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Şile ilçesi, Kervansaray Mahallesi, 342 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Dünyanın ilk yüzer ekolojik otelini Türkler yapacak!

Türk mimarlık firması Hayri Atak Mimari Tasarım Stüdyosu, Katar’a dünyanın ilk yüzer ekolojik otelini yapacak. Dünyada bir ilk olacak Eco-Floating Hotel, 2025 yılında hizmete açılacak.

Kervansaray Holding'in gayrimenkulleri rayiç değerlerinin altında mı satıldı?

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'nin 2013-2015 tarihleri arasında firma bünyesine ait gayrimenkulleri nin  rayiç bedelin altında satıldığı iddia edildi.

Edirne'deki tarihi Rüstempaşa Kervansarayı'nın restorasyonu tamamlandı!

Edirne'de restorasyonu tamamlanan tarihi Rüstempaşa Kervansarayı, konaklama ve restoran hizmeti kapsamında müşterilerini ağırlamaya başladı. 

kervansaray kundu otelini kim alacak Haberi

kervansaray kundu otelini kim alacak


Kervansaray Yatırm Holding tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin aktifine kayıtlı Güzeloba Mahallesi, Tesisler Caddesi, No:172 Muratpaşa-Antalya'da bulunan KERVANSARAY LARA OTEL ve KONGRE MERKEZİ ile Güzeloba Mahallesi, Kemerağzı Turistik Tesis Alanı, Aksu-Antalya'da bulunan KERVANSARAY KUNDU Otellerimizin gayrimenkulünün %50 hissesini İranlı işadamı Mirahmed Shoseu satın almak istendiği 15.11.2013 tarihli özel durum açıklamamızda bildirilmişti. 


Mirahmed Shoseu ile başlatılan satış görüşmelerimiz halen devam etmektedir. Satış görüşmelerinin neticelenmesi halinde sonuçları ayrıca bildirilecektir.


Sayın, Hissedarlarımızın bilgisine sunulur.


KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG...