28 / 04 / 2024

kervansaray otel

kervansaray otel

Türkiye’de 7 oteliyle turizm sektörünün her alanında faaliyet gösteren Kervansaray Otelleri, yeni yatırımlarla büyüyecek. Kervansaray Otelleri, İstanbul başta olmak üzere yurtiçinde ve yurt dışında otel satın almak için arayışa girdi.

Kervansaray Lara ve Kundu'daki otellerini satıyor!

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kervansaray Yatırım Holding Lara ve Kundu'da yer alan otellerini satıyor...

Kervansaray Termal Otel 11 milyon dolara yenilendi!

Bizans dönemine ait tarihi hamamlarıyla ünlü Kervansaray Termal Otel, son bir yıl içinde yaptığı 11 milyon dolan aşan yatırımıyla yüzünü yeniledi.Otel, marka değerini korumayı hedefliyor...

Kervansaray Lara Otel'in satış ihalesi yapıldı!

Galeri Kristal Tur. İnş. Pazarlama ve Tic A.Ş.'nin Kervansaray Yatırım'dan alacakları dolayısıyla ipotekli olan Lara Oteli'nin icra yolu ile açık arttırma yolu ihalesi yapıldı. Satış henüz gerçekleşmedi. 

KSF Yıldırım Turizm Otelcilik, Kervansaray Fomara City Otel'i 95 bin TL'ye kiraladı!

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. mülkiyetindeki Kervansaray Fomara City Otel'in kiralanması için KSF YILDIRIM Turizm Otelcilik Tic. Ltd. Şirketi ile 23 Mart 2020 tarihinde sözleşme imzaladı...

Kervansaray 544.8 milyon TL'lik borcunu devretti, Lara Otel icradan kurtuldu!

Kervansaray Yatırım Holding, Aareal Bank AG'den 2006'da kullandığı ve şirketin en büyük riski olarak nitelendirilen kredi borcunu devrettiğini açıkladı...

Antalya Kervansaray Lara Otel 495 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya 6. İcra Dairesi, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Güzeloba Mahallesi, 27973 ada, 39 parsel ve 40 parselde yer alan otel icradan satışa çıkarıldı...

Kervansaray Termal Otel icradan 73 milyon TL'ye satışta!

Bursa'da 1990'da inşa edilen Kervansaray Termal Otel yeniden satışa çıktı. 73 milyon istenen tarihi otelin ihalesi 4 Mart'ta düzenlenecek.

Kervansaray Otelleri Anadolu'da 2 yeni otel açacak!

Kervansaray Otelleri hedef büyüttü. Kervansaray Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Tümer, ''Sorunlu dönemi geride bıraktık. Turizmde yeniden atağa kalkacağız'' dedi.

Kervansaray Lara Hotel 318 milyon TL'ye 2. kez ihale edildi!

Antalya 6. İcra Müdürlüğü tarafından Lara'daki Kervansaray Otel ikinci kez satışa çıkarıldı. 318 milyon TL'ye satılan otelin ihalesine katılım olmadı.

Kervansaray'ın Bodrum'daki oteli icradan satıldı!

Kervansaray Grubu’na bağlı Bodrum’daki otel, bugün yapılan icra ihalesi ile satıldı. 94 milyon 239 bin TL bedel belirlenen otel 47 milyon 150 bin TL’ye satıldı.

Kervansaray'ın Lara ve Bodrum'daki iki oteli icradan satılıyor!

Bodrum ve Antalya Lara’daki iki otelin icradan satışı için gün açıklandı. Kervansaray markası ile hizmet veren Antalya Lara’daki otel için 318 milyon TL, Bodrum’daki otel için ise 94 milyon TL bedel belirlendi.

Bursa Kervansaray Termal Otel 53,6 milyon TL'ye icradan satışta!

Bursa 7. İcra Dairesi Osmangazi Mahallesi'nde yer alan Kervansaray Termal Otel'i satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam satış bedeli 53 milyon 610 bin 720 TL olarak belirlendi.

Bolu'daki tarihi taşhan butik otel olarak hizmet verecek!

Bolu Belediyesi, Osmanlı Devleti’nin ticaret yolunun önemli yapılarından olan ve yıllarca kervansaray olarak kullanılan Aşağı Taşhan’a butik otel olarak hayata geçiriyor.

Bolu Aşağı Taşhan butik otel olacak!

Osmanlı Devleti'nin ticaret yolunun önemli yapılarından olan ve yıllarca kervansaray olarak kullanılan Aşağı Taşhan, Bolu Belediyesince yapılacak çalışma tamamlandıktan sonra butik otel olacak.

Kervansaray Otelleri yurtdışına açılacak!

Kervansaray Otelleri Genel Koordinatörü Şahin Seval, Şişli’de bir otel açacaklarını belirterek, grubun Şanlıurfa başta olmak üzere Güneydoğu illerinde de yatırıma hazırlandığını belirtti. Kervansaray Otelleri yurtdışına açılacak...

kervansaray otel Haberi

kervansaray otel

Kervansaray Otelleri Genel Koordinatörü Şahin Seval, Eskişehir, Gaziantep’de yeni otel satın almak için görüşme halinde olduklarını, Afyon ve Mardin’de de arayışlarının olduğunu açıkladı.

Yaklaşık 5 bin yatak kapasitesine ulaşan Kervansaray zinciri, yeni bir otel projesiyle İstanbul’a adım atmayı planlıyor.


İstanbul’daki yeni projenin Avrupa yakasında bir şehir oteli olacağını belirten Seval, “Proje henüz projelendirme aşamasında. 2018 yılına kadar faaliyete girmesini hedefliyoruz” dedi. Ayrıca Anadolu’da bir otel satın almak için araştırmalarını sürdürdüklerini ifade eden Seval, “Yurt dışı için de niyetimiz var. Şu an planlama aşamasındayız. Yatırım için öncelikli olarak Batı Avrupa avantajlı görünüyor” diye...