30 / 04 / 2024

Keşan Belediyesi yeni binaSI

Keşan Belediyesi yeni binaSI

Keşan Belediyesi'nin yeni binasına taşınmasıyla birlikte eski belediye binasının akıbeti de ilçenin en önemli gündem maddelerinden biri haline geldi.

TOKİ Edirne Keşan projesiyle 156 yeni konut geliyor! İhalesi 28 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne projesinin ihalesi 28 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Keşan'da yükselecek olan TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

Keşan Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Çalışmalarına devam eden Keşan Belediyesi sosyal yardım kapsamında esnafa toplam 5 milyon lira destek sağlayacak.

Keşan Erikli'de esnaf kira mağduru!

Erikli Sahilinde esnaf, dava konusu olan 1574 adada bulunan işyerlerinin Keşan Belediyesi tarafından 15 Ekim 2020 tarihindeki ihale ile kendilerinin mağdur edildiğini dile getirdi. 

Keşan'da iş yerlerinin yıkımına korona engeli!

Keşan Belediyesi'nce eski itfaiyenin bulunduğu alana, yapılması planlanan pazar yeri projesinin başlaması için yıkılacak iş yerlerinin yıkım çalışmaları koronavirüs nedeniyle ertelendi.

Olcay Güngör'den Keşan'da imar düzenlemesi talebi!

2019 yılına ait konut satışlarını değerlendiren Edirne Keşan Umum Emlak Müşavirler Derneği Başkanı Olcay Güngör, Keşan’da acil olarak yeni imar düzenlemelerinin gerekli olduğunu da söyledi.

Keşan'a 1000 yeni konut!

Edirne Keşan'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak konutlara dair açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu,“Keşan olarak hedefimiz en az 1000 konut. Bunu TOKİ’yle, Kentsel Dönüşümle ve kendi imkanlarımızla kademe kademe gerçekleştireceğiz.” dedi...

Keşan’a yeni imar planı uygulaması!

Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Ünal, Keşan’da imar planında yeni gelişme alanı olarak açıklanan yaklaşık 300 hektarlık alanda imar uygulaması yapılacağını açıkladı.

Keşan'da imar plan değişiklikleri yapılıyor!

Keşan Belediyesi, imar plan değişikliğine ilişkin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Keşan Belediyesi'nin eski binası ne olsun?

Keşan Belediyesi'nin yeni binasına taşınmasıyla birlikte eski belediye binasının akıbeti de ilçenin en önemli gündem maddelerinden biri haline geldi.

Keşan Belediye Meclisi'nde imar kararları kabul edildi!

Keşan Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi.Keşan Belediyesi İmar Müdürlüğü'nden gelen ve daha önce İmar Komisyonu tarafından görüşülerek uygun görülen Aşağı Zaferiye Mahallesi'ne üst geçit yapılması talebi de oybirliği ile kabul edildi.

TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvuruları 2016!

456 adet daireden meydana gelen TOKİ Edirne Keşan Beğendik projesindeki 1 adet konut kurasız olara satılıyor. İşte, TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvuruları 2016..

Keşan Beğendik TOKİ Evleri başvuru!

Fiyatların 85 bin 401 TL'den başladığı projede 2 adet daire satışta. İşte Keşan Beğendik TOKİ Evleri başvuru...

Edirne Keşan Devlet Hastanesi'nin yüzde 90'ı tamam!

Edirne Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, dün yaptığı açıklamada, 2014 yılında temeli atılan yeni Keşan Devlet Hastanesi’nin yüzde 90'ının tamamlandığını ve Keşan’a yeni 3 tane ASM açılacağını belirtti.

Keşan Belediyesi yeni binaSI Haberi

Keşan Belediyesi yeni binaSI

Keşan Belediyesi'nin yeni binasına taşınmasıyla birlikte eski belediye binasının akıbeti de ilçenin en önemli gündem maddelerinden biri haline geldi. Keşan Belediyesi, eski bina için vatandaşın görüş ve önerilerinin alınmasını kararlaştırıldı.


Keşan Belediye Başkanlığı bu amaçla boşaltılan eski belediye binası ile ilgili bir anket çalışması başlatacak. Eski bina ile ilgili olarak eski binanın ne biçimde değerlendirilmesi konusunda Keşan Belediyesi'nin www.kesan.bel.tr web sitesinin açılış sayfasına bir reklam konuldu.


Ankete katılmak isteyenlerin 30 Aralık 2016 tarihine kadar [email protected] mail adresine düşüncelerini ve görüşlerini bildirebilecekleri açıklandı.

NASIL DEĞERLENDİRİLSİN? 

Keşan Belediyesi'nden yapılan açıklama şöyle:;

“Keşan Belediyesi'nin Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksindeki yeni hizmet binasına taşınmasıyla boşalan, Atatürk Parkı karşısındaki eski hizmet binasının bulunduğu arsa için halkımızın görüşlerini bekliyoruz.

İmar Planı'na göre, ticaret+hizmet Alanı olan 2673 metrekare arsanın, zeminde 1550 metrekare inşaat...