02 / 05 / 2024

Keşan bilgi sistemi

Keşan bilgi sistemi

Edirne'de yer alan Keşan Belediyesi tarafından uygulanması düşünülen Kent Bilgi Sistemleri ile ilgili, bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan da katılım sağladı.

Yüreğir'de kent bilgi sistemi hayata geçiyor!

Yüreğir Belediyesi, iş ve işlemlerin daha düzenli yapılması, sözel, sayısal ve mekansal her türlü bilginin toplanıp bir veri tabanı içersinde oluşturulması, analiz edilmesi amacıyla Kent Bilgi Sistemi çalışmalarını devam ettiriyor.

Keşan'da imar plan değişiklikleri yapılıyor!

Keşan Belediyesi, imar plan değişikliğine ilişkin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Keşan'da imar toplantısı yapıldı!

Keşan Belediye Meclisi 24 Temmuz 2017 Pazartesi günü olağanüstü gündemle toplandı.Keşan'da imar toplantısı yapıldı.

Keşan'da 5.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Edirne İli Keşan İlçesi Büyükcami Mahallesi Ekin Pazarı Caddesi mevkiinde yer alan otel vasıflı taşınmaz 5 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Keşan-Enez karayolunun yapımı TBMM'de konu oldu!

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, daha önce 3 kez soru önergesi hazırladığı Keşan-Enez karayolunun yapımını tekrar meclis gündemine taşıdı..

Keşan'a Engelli Yaşam Desteği Merkezi ve Huzurevi inşa edilecek!

Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan bölgeye Engelli Yaşam Desteği Merkezi ve Huzurevi inşa edileceğini söyledi.

TOKİ Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu 2017!

TOKİ Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu stoklarında yer alan 3 konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu 2017 başvuru tarihleri...

TOKİ Edirne Keşan Beğendik 2017 başvuru!

TOKİ'nin Edirne Keşan Beğendik standart konut projesinde yer alan 1 adet konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Edirne Keşan Beğendik 2017 başvuru tarihleri...

Van'da 3 Boyutlu Kent Bilgi Sistemi devreye girdi!

Van Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığının uzun zaman önce hizmete alınan ve bir türlü vatandaşın kullanımına sunulamayan ‘3 Boyutlu Kent Bilgi Sistemi’ni devreye soktu.

Keşan-Enez karayolunun yapımı meclis gündeminde!

Keşan-Enez karayolunun yapımı meclis gündemine taşındı. Konu ile ilgili soru önergesi hazırlayan CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Ereğli, Kent Bilgi Sistemi ile şekilleniyor!

Konya Ereğli Kent Bilgi Sistemi çalışmaları son hızla devam ediyor. Ereğli’nin dört bir yanının ’röntgenini’ çeker nitelikte sürdürülen çalışmalar kapsamında kurulan saha ekipleri ilçeyi gezerek bilgi topluyor.

Keşan'da icradan 5.4 milyon TL'ye satılık maden ocağı!

Keşan İcra Dairesi, Edirne Keşan'daki maden ocağını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 475 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu başvurusu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 456 konutluk Edirne Keşan Beyendik Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 1 adet konut; açık satışa sunuluyor. İşte TOKİ Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu başvurusu...

Keşan bilgi sistemi Haberi

Keşan bilgi sistemi

Keşan Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan Belediye Başkan Yarımcıları Cengizhan Aktan, Feyzi Engin, Keşan Nüfus Müdürü Mehmet Avcı, belediye meclis üyeleri, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve belediye personelleri katıldı. 

İller Bankası A.Ş CBS Uzmanı Engin Olgun'un yaklaşık bir saat sunum yaptığı programda kenti bilgi sistemlerinin öneminin üstünde duruldu. 

Olgun yaptığı sunumda; "Türkiye'de şu anda 89 belediye bu sisteme geçti.Ayrıca Türkiey'de ki belediyelerin % 15'i bu sisteme geçmek istemediklerini belirtmelerien rağmen % 85'i KBS'ye geçmek istiyor.Aslında 5393 sayılı Belediyeler Kanunu'nda da KBSye geçilmesi konusunda kanun maddesi bulunmaktadır.Keşan Belediyesi de bilere başvurarak KBS'ye geçmek istediğini dile getirmiş ve bu konuda bizler de ilk olarak bu toplantıyı gerçekleştirdik. 

Yaptığımız araştırmada Keşan Belediyesi'nin teknik...