15 / 05 / 2024

keşan erikli dükkan kiraları

keşan erikli dükkan kiraları

Erikli Sahilinde esnaf, dava konusu olan 1574 adada bulunan işyerlerinin Keşan Belediyesi tarafından 15 Ekim 2020 tarihindeki ihale ile kendilerinin mağdur edildiğini dile getirdi. 

İzmir'deki rezerv alanda şimdi de ‘dükkan’ krizi yaşandı, vatandaşlar isyan etti!

30 Ekim'de yaşanan depremden sonra, Bayraklı’da inşa edilen rezerv alanda bu kez de ‘dükkan’ krizi yaşanıyor. 250 konutun KYK’ya satıldığı bloklarda TOKİ tarafından devri yapılan ancak yurt yapılan binaların altında kalması sebebiyle mülk sahiplerinin kullanmasına izin verilmedi.

Atlas Sanayi Sitesi Esenyurt'ta yükseliyor! Son 14 dükkan! Yarısı Peşin kalanı vade farksız taksitle!

Atlas Sanayi Sitesi 17 bin 508 metrekare arsa üzerinde Esenyurt'ta yükseliyor. Toplamda 30 adet dükkandan oluşan bu projeden 14 dükkan yarısı peşin kalanı vade farksız taksitle satılıyor. Peki Atlas Sanayi Sitesi dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Ankara Büyükşehirden büyük fırsat! Bu ilçelerde 10 konut ve 1 dükkan satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Mamak ve Keçiören'de 10 konut ve 1 dükkan satacak. Söz konusu ihale 19 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 dükkan 10 yıllığına kiraya verilecek! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde yer alan 7 adet dükkanı 10 yıllığına kiraya verecek. 

Nusret Gökçe Londra'da dükkan açıyor!

Tuz serpme hareketiyle dünya çapında büyük üne kavuşan restoran zinciri sahibi Nusret Gökçe Londra'da dükkan açacak. 

Keşan Erikli'de esnaf kira mağduru!

Erikli Sahilinde esnaf, dava konusu olan 1574 adada bulunan işyerlerinin Keşan Belediyesi tarafından 15 Ekim 2020 tarihindeki ihale ile kendilerinin mağdur edildiğini dile getirdi. 

Alişan Nişantaşı’ndaki dükkanını kapattı!

Alişan babası için Nişantaşı’nda açtığı dönerci dükkanını, mal sahibinin kiraya ekstra zam yapmak istemesinin ardından kapattı.

Ankara'da inşaat temel kazısının bitişiğindeki üç katlı dükkan çöktü!

Ankara'da Yenimahalle'nin en işlek mekanlarından biri olan Çarşı Caddesi ile Serdar Sokak kesişiminde temel kazısı yapılan inşaatın bitişiğindeki bodrum katı ile birlikte üç kattan oluşan dükkan çöktü...

Olcay Güngör'den Keşan'da imar düzenlemesi talebi!

2019 yılına ait konut satışlarını değerlendiren Edirne Keşan Umum Emlak Müşavirler Derneği Başkanı Olcay Güngör, Keşan’da acil olarak yeni imar düzenlemelerinin gerekli olduğunu da söyledi.

Keşan'a 1000 yeni konut!

Edirne Keşan'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak konutlara dair açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu,“Keşan olarak hedefimiz en az 1000 konut. Bunu TOKİ’yle, Kentsel Dönüşümle ve kendi imkanlarımızla kademe kademe gerçekleştireceğiz.” dedi...

Keşan’a yeni imar planı uygulaması!

Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Ünal, Keşan’da imar planında yeni gelişme alanı olarak açıklanan yaklaşık 300 hektarlık alanda imar uygulaması yapılacağını açıkladı.

Kapalıçarşı'da 12 milyon liraya satılık dükkan!

Ünü tüm dünyaya ulaşan İstanbul'da bulunan tarihi Kapalıçarşı'da kullanım alanı 9,20 metrekare olan dükkan, 12 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Keşan Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu başkanlığında düzenlenen Keşan Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Toplantısı'nda imar planları görüşüldü.

keşan erikli dükkan kiraları Haberi

keşan erikli dükkan kiraları

Erikli Sahilinde esnaf, dava konusu olan 1574 adada bulunan işyerlerinin Keşan Belediyesi tarafından 15 Ekim 2020 tarihindeki ihale ile kendilerinin mağdur edildiğini dile getirdi. 

Yıllardır bu bölgede esnaf olduklarını belirten iş yeri sahipleri Hazine ve Keşan Belediyesi arasında dava konusu olan ihale edilen iş yeri kiralarının yüzde 500’lere varan arttığını bunun da mağduriyet yarattığını vurguladı. Esnaf ayrıca kira artışlarının TEFE-TÜFE oranlarına dikkat edilmeden yapıldığını ileri sürdü. Medya Keşan'dan Bülent Saylam'ın haberine göre; Keşan Belediyesinin buna benzer ihalelerinin olduğunu ve bu ihalelerde kendilerinin kadar bir artış göstermediğine de dikkat çeken esnaf, “Keşan Belediyesi pandemi döneminde mağduriyete sebebiyet vermiştir” dedi. Mağdur olduklarını belirtne esnaf, yetkililerden mağduriyetlerinin giderilmesini talep etti. 

SAHİP Mİ KİRACI MI OLDUĞUMUZU BİLMEMEKTEYİZ

Kira mağduru olduklarını dile getiren esnaf, konuya ilişkin şunları...