11 / 05 / 2024

Keşan pazar yeri yapımı

Keşan pazar yeri yapımı

Keşan Belediyesi'nce eski itfaiyenin bulunduğu alana, yapılması planlanan pazar yeri projesinin başlaması için yıkılacak iş yerlerinin yıkım çalışmaları koronavirüs nedeniyle ertelendi.

Keşan'da iş yerlerinin yıkımına korona engeli!

Keşan Belediyesi'nce eski itfaiyenin bulunduğu alana, yapılması planlanan pazar yeri projesinin başlaması için yıkılacak iş yerlerinin yıkım çalışmaları koronavirüs nedeniyle ertelendi.

Edirne Keşan'da 5.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Edirne İli Keşan İlçesi Büyükcami Mahallesi Ekin Pazarı Caddesi Mevkii'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 5 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Keşan'da 5.2 milyon TL'ye satılık otel!

Edirne İli Keşan İlçesi Büyükcami Mahallesi Ekin Pazarı Caddesi mevkiinde yer alan otel vasfındaki taşınmaz 2. kez ihaleye çıkarılıyor. 

Keşan'da 5.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Edirne İli Keşan İlçesi Büyükcami Mahallesi Ekin Pazarı Caddesi mevkiinde yer alan otel vasıflı taşınmaz 5 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Ankara Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri çalışmalarında son durum!

Yenimahalle Belediyesi’nin, Karşıyaka bölgesinde 3 ay önce temelini attığı kapalı pazar yeri ve sosyal tesisinde inşaat çalışmaları dört koldan devam ediyor. Komplekse dönüştüren Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka’da da projeyi gün yüzüne çıkardı.

Keşan Haldun Taner Parkı'na Çamlıpark AVM yapılacak!

Keşan Belediyesi tarafından Çamlıkent’te bulunan Haldun Taner Parkı’na içersinde 19 işyeri bulunan “Çamlıpark AVM” isimli bir iş merkezi yapılacak. Özcan, Mart sonu gibi temel atma töreni yapılacağını belirtti.

Keşan Erikli ve Mecidiye'ye içme suyu geliyor!

Erikli Köyü Muhtarı Ercan Yıldız, DSİ ve Keşan Belediyesi işbirliğinde yapılan protokolle Erikli ve Mecidiye sahillerine içme suyu ulaştırılacak olmasını sevinçle karşıladıklarını belirterek, süreçle ilgili gerekli girişimlerde bulunacaklarını kaydetti.

Keşan Devlet Hastanesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

AK Parti Keşan İlçe Teşkilatı, yapım çalışmaları devam eden kamu yatırımlarında incelemelerde bulundu. Çalışmaların devam ettiğini belirten İdris Edabali, inşaat yüzde 70'inin tamamlandığını belirtti.

Keşan Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi tamam!

Keşan Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi tamam. Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Keşan Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisinde test çalışmalarının tamamlandığını ve yaz aylarında tam kapasite çalışacağını belirtti.

Orta Mahalle Kapalı Pazar Yeri açıldı!

Orta Mahalle Kapalı Pazar Yeri'nin Açılış töreninde konuşan kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti'den milletvekili seçilen Haluk İpek, kendisinin de Suluovalı olduğunu, ilçeye modern mekanlar kazandırılmasından mutluluk duyduğunu söyledi.

Manisa Turgutlu'daki otopark ve pazar yeri çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu’da hayata geçireceği otopark, kapalı Pazar yeri ve yeni yaşam alanlarını içeren projede çalışmalar son hızla devam ediyor.

İzmir Bayraklı'ya dev pazar yeri!

Bayraklı ilçesindeki mevcut pazar yerlerini yenileyen ve ihtiyaç duyulan noktalarda çok amaçlı pazar yerleri inşa eden Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nden sonra Çay Mahallesi'nde pazar yeri projesinin temelini attı.

Nazilli'de Eşref Özel Kapalı Pazar yeri açıldı!

Nazilli Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesinde yapımı tamamlanan Eşref Özel Kapalı Pazar yeri kalabalık bir törenle hizmete açıldı.

Keşan pazar yeri yapımı Haberi

Keşan pazar yeri yapımı

Keşan Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Esnaf Odası üyeleri için belediye tarafından yapılacağı açıklanan pazaryeri projesinin başlatılması için eski itfaiye binası alanında çalışmalara başlanmıştı.

Medya Keşan'dan Songül Konar'ın haberine göre; geçtiğimiz yılında Haziran ayında bir bölümü yıkılan işyerlerinin geriye kalanlarının yıkılması için de çalışmalara başlandı. Esnafların boşalttığı işyerlerinde, geçtiğimiz günlerde yapılan çalışmalar ile çerçeve ve çatılar söküldü. 

İş yerlerinin yıkılmasından sonra bu alanda Keşan Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Esnaf Odası üyeleri için yapılacağı açıklanan pazaryeri projesinin de koronavirüs salgınının geride bırakılmasından sonra başlatılması...