02 / 05 / 2024

Keşan Yayla atıksu arıtma merkezi

Keşan Yayla atıksu arıtma merkezi

Keşan Belediyesi'nin projesi Yayla Atık Su Arıtma Tesisi'nin yapım ve kontrol ihalelerinin 10 Mart 2015 Salı günü gerçekleştirilen imza töreninin ardından projenin temeli de 12 Nisan 2015 Pazar günü atılacak.

Niğde Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada Atıksu Arıtma Tesisi yapımı kapsamında başlatılan proje çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi

Çanakkale Çan Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Çanakkale'nin Çan İlçesinde, 15 Milyonluk değerindeki Çan Belediyesi Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi törenle hizmete girdi.

Çanakkale Çan Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Çanakkale'nin Çan ilçesinde 15 milyon değerindeki Çan Belediyesi Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yatırımları faaliyete geçiyor.

Edirne Keşan Devlet Hastanesi'nin yüzde 90'ı tamam!

Edirne Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, dün yaptığı açıklamada, 2014 yılında temeli atılan yeni Keşan Devlet Hastanesi’nin yüzde 90'ının tamamlandığını ve Keşan’a yeni 3 tane ASM açılacağını belirtti.

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapımına başlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin geleceğe daha temiz ve daha yaşanılabilir bir şehir bırakmak için projelendirdiği Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapımına başlandı.

Keşan Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi tamam!

Keşan Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi tamam. Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Keşan Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisinde test çalışmalarının tamamlandığını ve yaz aylarında tam kapasite çalışacağını belirtti.

Gaziantep Nurdağı’na atıksu arıtma tesisi!

Sosyal belediyecilik anlayışıyla toplumun her kesimine hizmet vermeye çalışan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık iki milyon nüfuslu Gaziantep’te 5. atıksu arıtma tesisini Nurdağı’na kurma kararı aldı.

Edirne Yayla Atıksu Arıtma Tesisleri'nin yapımı tamamlandı!

Yayla Atıksu Arıtma Tesisleri'nde İncelemede Bulundu Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, temeli 12 Nisan 2015 Pazar günü atılan ve yapımı tamamlanan Yayla Atık Su Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon İnşaatında incelemelerde bulundu.

Yatağan Atıksu Arıtma Tesisi'nin tanıtımı yapıldı!

Muğla’da 2013 yılında yapımı başlayan Yatağan Atıksu Arıtma Tesisinin tanıtımı yapıldı. 2023 yılı nüfusuna göre projelendirilen tesis yaklaşık 6 milyon TL’ye mal oldu.

Yayla Atık Su Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Keşan Belediyesi'nin mücavir alanlardan olan Yayla'da yaptığı ve çevre sağlığı ve şehirleşmenin en temel kurallarından biri olarak değerlendirilen atık su arıtma tesisinde çalışmalar son aşamaya girdi.

Keşan Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Keşan Belediyesi tarafından daha temiz bir çevre ve deniz için Yayla Sahili'ne yapılacak olan Atık Su Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon Tadilat Projesi'nin temeli atıldı.

Keşan Yayla atıksu arıtma tesisinin temeli atıldı!

Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen çöp arabasının Enez ilçesinde hizmete girdiğini bildirdi. Keşan Yayla atıksu arıtma tesisinin temeli de atıldı.

Keşan'da Yayla atıksu arıtma tesisinin temeli 12 Nisan'da başlayacak!

Keşan Belediyesi'nin projesi Yayla Atık Su Arıtma Tesisi'nin yapım ve kontrol ihalelerinin 10 Mart 2015 Salı günü gerçekleştirilen imza töreninin ardından projenin temeli de 12 Nisan 2015 Pazar günü atılacak.

Keşan Yayla atıksu arıtma merkezi Haberi

Keşan Yayla atıksu arıtma merkezi

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İlçede yerin altına cesaretle girip çalıştık. Mücavir alanlarımızdan Yayla'nm Atık Su Arıtma Tesisi Projesi'nin ihale sözleşmesini imzaladık. Yayla'nın içme suyu için ilk dönemimizden beri çalışmalarımız sürüyordu. O iş 5 - 6 yıl önce bitti. Yayla Sahilimizin yaz sezonunda yoğun olması sebebiyle atık su tesisi de kurmak istedik. Kısmet olursa bu projenin temelini de 12 Nisan 2015 Pazar günü Yayla'da atacağız." dedi. 



Yayla'daki projede yeni bir teknoloji kullanılacağını belirten Özcan, "Bu projemiz biyolojik olmayacak. Elektroflotasyon sistemi olacak. Yani bakterilerin yapacağı işi elektrik eneıjisi yapacak. Bu bölgemizde nüfusun en yoğun olduğu dönem yaklaşık 3 ay. Biyolojik Arıtmada yaz başlarında bakteriler ancak 1 ayda üreyecek. Ondan sonra arıtma layıkıyla olacak. Yazın bitimine doğru düzgün...