09 / 05 / 2024

Keskin Color Selimpaşa fabrika

Keskin Color Selimpaşa fabrika

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hatıralarında bahsettiği Keskin Color artık kabına sığmıyor. Bugün kırtasiye devi haline gelen şirket Selimpaşa’da yeni fabrika kuruyor...

Silivri Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Silivri ilçesi, Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı TEM Otoyolu Güneyi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bigados Villaları 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Ertemel Group tarafından Silivri Selimpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Bigados Villaları'nda satışlar devam ediyor. Bigados Villaları'nın teslimleri 4 ay sonra yapılması planlanıyor. Son fırsat villaları kaçırmayın. İşte Bigados Villaları fiyat listesi 5 Ekim 2023.

Silivri Selimpaşa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Silivri ilçesi, Selimpaşa Mahallesi, Selimpaşa Kavşağı ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 30 Kasım 2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Silivri Selimpaşa'daki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Selimpaşa Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 6593 Ada 3 Parsele (Eski 9374 parsel) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

ALC Villages ön satışta! Yeni proje! 

Megakent İstanbul'un ünlü sayfiye alanı olarak bilinen Silivri Selimpaşa'da inşa edilen ALC Villages projesinde ön satışlar başladı. Projede müstakil villalara yer veriliyor...

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi satışa çıktı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

Doç. Dr. İnan Keskin'den Düzce depremi açıklaması!

Merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki depremden sonra açıklama yapan Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İnan Keskin "Zemin koşuluna uygun yapı inşa edilmeli" dedi.

Silivri Selimpaşa Mahallesi parselasyon planı askıda!

Silivri İlçesi, Selimpaşa Mahallesi, 3613 ve 3617 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Muammer Keskin'den Şişli'nin yapı stokuna ilişkin açıklama!

Şişli’nin günlük nüfusunun gelip geçenlerle 3 milyonu aştığına dikkat çeken Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı ne zaman açılacak?

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, KİT Komisyonu'nda İstanbul Havalimanı metrosuna ilişkin konuştu. Keskin'in verdiği bilgilere göre; Kâğıthane-İGA Haziran 2021'de, Gayrettepe-İGA 2021 sonu, Halkalı-Başakşehir-İGA ise 2022 yılı sonunda açılacak...

Muammer Keskin'den deprem ve toplanma alanı açıklaması!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, "2012'den günümüze kadar yaklaşık bin 900 taşınmaz riskli yapı olarak tespit edildi ve bin 600'ünün yıkımı gerçekleştirildi" dedi.

Kırıkkale Keskin'e yeni çarşı inşa edilecek!

Geçtiğimiz yıllarda yeni sanayi sitesinin yapılması nedeniyle boşaltılan Keskin çarşı merkezi yeniden canlanıyor. 2 bin 490 metrekare alana inşa edilen proje ihaleye çıkmaya hazırlanıyor. 

Keskin Color Selimpaşa fabrika Haberi

Keskin Color Selimpaşa fabrika

Naci Keskin’in 1960’lı yıllarda çektiği İstanbul manzaralı fotoğrafları turistlere satarak temellerini attığı Keskin Color, bugün artık bir kırtasiye devi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Usta’nın Hikayesi’ programında da bahsettiği şirket, başta Spiderman ve Pepe olmak üzere 20 karakterin kırtasiye lisanslarını elinde bulundururken ürün yelpazesini de sürekli genişletiyor. Halen Güneşli’de toplam 6 bin 500 metrekarelik alanda üretim yapan Keskin Color yeni fabrika yatırımı için de kolları sıvamış durumda. Keskin Color’un ikinci kuşak temsilcisi olan Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Keskin, 26 milyon lira ciroya ulaştıklarını belirtiyor ancak ardından da ekliyor: “Kartpostalların olduğu dönemdeki o ticaret ve o zevk şu an yok.” Keskin’le tebrik kartı (kartpostal) ile başlayan yolculuğu konuştuk.


Keskin Color nasıl doğdu?


Eskiler bizi kartpostallardan bilir. Postanelerin önünde tezgahlar açılırdı. Amcam Naci Keskin 1963 yılında...