17 / 05 / 2024

Keskin Mk Gayrimenkul adres

Keskin Mk Gayrimenkul adres

Keskin Mk Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Keskin tarafından kuruldu. 

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Mk Nazlı Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Nazlı Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Park We Address Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Park We Address Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Davood Fahımkıa ve S. Mohammad Alı Mazlomı ortaklığında kuruldu.

Saranda Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Saranda Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 22 milyon 960 bin TL sermaye bedeli ile Altay Keskin tarafından kuruldu.

Adesan Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adesan Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Tahsin Keskin tarafından kuruldu.

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Tunalı, Mehmet Mutlu, Mustafa Keskin ve Selim Us ortaklığında kuruldu.

Ryl Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ryl Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Alpan Namlı, Ziya Keskin ve Ömür Aydın ortaklığında kuruldu.

Manifest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manifest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Şengelen, Altan Toy ve Harun Keskin ortaklığında kuruldu.

İk Keskinler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İk Keskinler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İdris Keskin tarafından kuruldu.

Cek İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cek İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Cihan Keskin tarafından kuruldu.

Öz Keskin Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keskin Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Seyit Keskin tarafından kuruldu.

Realistexpert Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Realistexpert Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile Celalettin Ünal ve Ramazan Keskin tarafından kuruldu.

Keskin Mk Gayrimenkul adres Haberi

Keskin Mk Gayrimenkul adres

Keskin Mk Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Keskin tarafından kuruldu. 

Keskin Mk Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi konusu: 
GAYRIMENKUL a-)Her türlü gayrimenkul almak,satmak ve komisyonculugunu yapmak. b-)Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,isyeri ve diger emlakalımı,satımı ve kiralanmasına aracılık etmek OTOMOTIV a-)Her türlü motorlu tasıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak b-)Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz tasıtlarının, greyder, silindir vb agır is ve sanayi makinelerinin, yükleme, bosaltma is makinelerinin toptan ve perakende alımı.......ve anasözleşmesinde yazılı işler

Keskin Mk Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi adres: Gökevler Mah.A.Kahveci Blv. Autopıa Apt.N.17/5 Esenyurt