07 / 07 / 2024

Keskingöz Optik Ticaret Anonim Şirketi adresi

Keskingöz Optik Ticaret Anonim Şirketi adresi

Keskingöz Optik Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Keskin Yönetim Kurulu Üyeliği 'nde 1 milyon TL sermaye ile 12 Ekim'de Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Muvakkithane Caddesi 'nde kuruldu

E-ticarette şok gelişmeler! Yeni kanun ile sektörde neler değişecek? İşte, yeni E-Ticaret Kanunu!

Pandemi döneminde artan dijitalleşme ile birlikte artık hemen hemen bütün ihtiyaçlarımızı e-ticaret kanallarından karşılar olduk. E-ticaret hacmindeki artış şirketlere yeni bir pazarlama ve dağıtım kanalı açarken, şimdi gündemde yeni E-Ticaret Kanunu var.

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Yılmaz ve Levent Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Türk Telekom, Kızılay ve bakanlıklarda 6 bin ve 10 bin lira maaşla çalışacak KPSS'siz personel alımı başladı!

Türk Telekom, Kızılay, Ticaret Bakanlığı, bankalar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, personel alım ilanı yayımladı. Çalışmak isteyen kişilere 6 bin ve 10 bin lira arası maaş verilecek! Peki, hangi ilanlar var? Başvuru nasıl yapılır? Koşullar nelerdir? İşte tüm detayla

Arta Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arta Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Reza Farrokhi ve Laras Teknoloji ve Mühendislik Çözümleri Ticaret ortaklığında kuruldu.

Eröz Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eröz Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  300 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çelik  ve Öztürk Kani tarafından kuruldu.

İstanbul Yıldız Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Yıldız Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın Resoulı ve Mılad Rasoulı ortaklığında kuruldu.

Chefbench Endüstriyel Mutfak Çözümleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chefbench Endüstriyel Mutfak Çözümleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 15 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Alyokarı tarafından kuruldu.

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile bugün Erdoğan Bitnel, Mustafa Çelik ve Nur Sözer Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Ankara Ticaret Bakanlığı binası için 3 yılda 70 milyon TL kira ödendi!

Ankara Söğütözü’ndeki Ticaret Bakanlığı binasına üç yılda 70 milyon TL kira ödendiği belirtildi. Kamu 2018'de bina kiraları için 1 milyar TL'nin üzerinde para ödedi.

Tencate Geosynthetics Altyapı Ürün Ve Çözümleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tencate Geosynthetics Altyapı Ürün Ve Çözümleri Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Tencate Geosynthetics Austria Gesellschaft tarafından kuruldu. 

Laras Teknoloji Ve Mühendislik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laras Teknoloji Ve Mühendislik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emine Yüksel tarafından kuruldu.

Kastamonu Belediyesi 7.5 milyon TL'ye gayrimenkul satacak!

Kastamonu Belediyesi, Katamonu Kuzeykent'te yer alan gayrimenkulü ihale edecek. Söz konusu ticaret alanının satış bedeli 7 milyon 553 bin TL olarak belirlendi.

Aagrega Zemin Çözümleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Aagrega Zemin Çözümleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Erkan Okut ve Oğuz Okut ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi'nde kuruldu.

Keskingöz Optik Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

Keskingöz Optik Ticaret Anonim Şirketi adresi

Keskingöz Optik Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Keskin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 12 Ekim'de Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Muvakkithane Caddesi'nde kuruldu.


Keskingöz Optik Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; OPTİK 1- Oftalmik optikle ilgili her türlü alet ve malzeme, tıbbi ve estetik amaçlı her türlü lens, gözlük camı, gözlük çerçevesi veya herhangi gözlük aksamı alım, satım, ithalat, ihracat montajı, gözlük cam ve çerçevelerini sıcak ve soğuk her türlü işleme tabi tutmak ve herhangi bir gözlük maddesi yapmak,   2- Optik amaçla kullanılan her türlü elektronik, elektro mekanik, mekanik alet ve cihazların, alımı, satımı, ithali, ihracatını yapmak. Optik cam ve merceklerin  üretimi, alım, satımı, ithali ihracatı pazarlama ve ticaretini yapmak, kiraya almak kiraya vermek, 3- Gözlükçülükte  kullanılan  optik tanımlama ,...