20 / 05 / 2024

Kestel asfaltlama

Kestel asfaltlama

Kestel belediyesi ilçe genelinde imar planlarına uygun olarak açılan yeni cadde ve sokaklar da asfaltlama çalışmalarına başladı. Yener Acar Kale Mahallesi başta olmak üzere tüm mahallelerde yürütülecek çalışmalar hakkında açıklama yaptı.

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Güner tarafından kuruldu.

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Ersan Ertuğrul tarafından kuruldu.

Gergen İnşaat Plastik Ham Madde Kalıp Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gergen İnşaat Plastik Ham Madde Kalıp Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da bin TL sermaye bedeli ile Bayram Hamurcu tarafından kuruldu.

Bursa Kestel'de 5 taksitle, KDV'den muaf 2 atölye satılıyor!

Bursa ili Kestel Belediyesi, Bursa ili, Kestel ilçesi, Yeni Mahallede yer alan 2 adet asma katlı atölyeyi 5 taksit fırsatıyla satıyor. İşte fiyat ve tüm merak edilenler...

TOKİ Bursa Kestel'de 240 ay vadeyle! 12 soruda TOKİ Bursa Kestel 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Kestel 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Kestel projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Kestel 2022 ucuz konut projesi...

Kestel Belediyesi Bursa'da taksitle gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa Kestel'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. İşte detaylar...

Marmaris Yol Asfaltlama Makina İnşaat Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Marmaris Yol Asfaltlama Makina İnşaat Nakliye Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hüseyin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

TOKİ'den Bursa Kestel'e 251 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Kestel'de 251 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Bursa Kestel 251 konut ihalesi 6 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Kestel projesinin ihalesini 6 Aralık 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Bursa Kestel 251 konut ihalesi 6 Aralık'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Kestel projesinin ihalesini 6 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Kestel Belediyesi'nden 42.5 milyon TL'ye satılık 16 arsa!

Bursa Kestel Belediyesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Başköy Mahallesi'nde yer alan 16 arsayı 42 milyon 542 bin 552 TL'ye satıyor...

Kestel asfaltlama Haberi

Kestel asfaltlama

Kestel belediyesi ilçe genelinde imar planlarına uygun olarak açılan yeni cadde ve sokaklar da asfaltlama çalışmalarına başladı. Kale Mahallesi başta olmak üzere tüm mahallelerde yürütülecek çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, "Son günlerde havaların müsait olmasını fırsat bilerek ilçemizde daha önceden tespiti yapılmış olan cadde ve sokaklarımızda asfaltlama çalışmalarımıza başladık. İmar planımız doğrultusunda açılan cadde ve sokaklarda vatandaşlarımızın sıkıntı çekmemeleri amacıyla için ilk etapta 10667 Ton asfalt ilçemiz cadde ve sokaklarında kullanacağız. Hava muhalefeti nedeniyle ilçe genelinde yapılan tuzlama çalışmalarında zarar gören cadde ve sokaklarımızda, Alt yapı ve mobese çalışmalarında kazı yapılan bölgelerde aynı zamanda 1000 ton yama çalışması yapılacak. Kestel belediyesi olarak 2015 yılı kapsa mında asfalt sorunu olan tüm cadde ve sokaklarımızda yenileme...