02 / 05 / 2024

Kestel Cihanpark da

Kestel Cihanpark da

Bursa İl'i Kestel İlçe'sinde yer alan Kestel Cihanpark projesinin satışları geçen hafta başladı. Projede bloklar 4 kattan oluşuyor. Kestel Cihanpark projesinde 3+1 daireler 199 bin TL' den başlıyor.

Kestel Belediyesi Bursa'da taksitle gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa Kestel'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. İşte detaylar...

TOKİ Bursa Kestel 251 konut ihalesi 6 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Kestel projesinin ihalesini 6 Aralık 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Bursa Kestel'de 5.5 milyon TL'ye yapılan otel çürüyor iddiası!

Bursa'da Kestel Belediyesi'nin 2018'de yaklaşık 5,5 milyon TL harcayarak inşa ettiği 51 odalı otel çürüyor. CHP Kestel ilçe Başkanı Hatice Doğan, binanın Kestel halkının faydalanacağı bir şekilde değerlendirilmesini istedi. 

Bursa’da konut fiyatları son 1 senede yüzde 23,95 arttı!

Son dönemlerde konut satışlarında ciddi bir artış gösteren Bursa’da, satılık konut fiyatları yüzde 23,95 oranında arttı. En çok tercih edilen bölgeler  İznik, Gemlik, Nilüfer, Orhangazi ve Kestel oldu.

Vaniköy’deki caminin ikizi Bursa'da inşa edilmiş!

1665 yılında Vaniköy Camisi’ni inşa ettiren Vani Mehmed Efendi, 1674 yılında da Bursa Kestel’de benzer bir cami inşa ettirmiş. İki caminin de mimarı yapıları ve yapı malzemeleri birbirinin aynısı. Peki Kestel’deki cami, Vaniköy Camisi’nin kaderini yaşayacak mı?

Bursa Kestel'de 6.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Bursa İli, Kestel İlçesi, Barakfakih Mahallesi, Dağeteği Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasıflı gayrimenkul 6 milyon 967 bin 204 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bursa Kestel'deki tarihi hamam restore ediliyor!

Restorasyon çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Kestel Babasultan Mahallesi’nde yer alan tarihi hamamı da restore ediyor.

Bursa Kestel'de 20 milyon TL'ye okul inşa edildi!

Hayırsever işadamı Alaattin Dağlı tarafından Bursa Kestel'e 20 milyon liraya teknik lise inşa edildi. Modern okul, 2017-2018 eğitim öğretim için hizmete açılacak.

Bursa Kestel Bölge Parkı açıldı!

Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarına hızla devam eden Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’e kazandırılan ‘Bölge Parkı’, İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın da katıldığı görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Kestel Sey Hotel'de imara aykırı mı?

Kestel'de yapımı süren Sey Hotel&SPA'nın mimarlığını ve proje müdürlüğünü yürüten Mustafa Temiz "Yapıda hiç bir usulsüzlük yok, teşekkür edenler bile oldu" dedi.

Kestel Barakfaki imar planı değişikliği askıda!

Bursa Kestel ilçesine bağlı Barakfaki Mahallesi 2561 nolu parselin ticaret alanı olmasına ilişkin 1/5.000 Ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği 10 Eylül'de askıdan inecek...

Sınav Koleji'nin Kestel kampüsü 1 Temmuz'da tamamlanacak!

Sınav Koleji’nin Kestel Kavşağı’nda 20 dönüm arazi üzerine yaptırdığı kampüs yeni sezonda hizmet vermeye başlayacak. 25 milyona olacak olan kampüsun 1 Temmuz’da tamamlanması hedefleniyor.

İMSİAD heyetinden Kestel Belediye Başkanı'na ziyaret!

Bursa’da kentsel dönüşümün sözcüsü ve referans noktası olup Belediyeler ile de yakın çalışmalar gerçekleştiren İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar’ı ziyaret etti.

Kestel Cihanpark da Haberi

Kestel Cihanpark da

Kestel Cihanpark projesindeki daireler üst kat dubleksler 98 metrekare, bodrum katlar 93 metrekare, 3+1 daireler 101 metrekare, 2+1 daireler 96 metrekareden başlayan alanlara sahip. Projede toplam 108 adet daire bulunuyor.


Kestel Cihanpark projesi Bursa İl'i Kestel İlçe'sinde yer alıyor. Proje içerisinde kamelyalar, yüzme havuzu, kapalı ve açık çocuk alanları, tenis koru, kamelyalar ve otopark yer alıyor. Proje 7 blok şeklinde yükseliyor. Proje Sait Zorlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Kestel Cihanpark projesinde 3+1 daireler 199 bin TL' den başlıyor. Satışlarının geçen hafta başladığı projede inşa çalışmaları devam ediyor. Projedeki dairelerin teslimleri 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.


Kestel Cihanpark iletişim

Adres: Millet Mahallesi Vatan Caddesi Üzeri Zorlupark Evleri Altı

Tel: 0224) 453 33 10 - 0549 453 33 10

Web: [email protected]

Tülay...