05 / 05 / 2024

keten erenköy projesi

keten erenköy projesi

Geçtiğimiz günlerde sizlere Kadıköy'ün mahallelerinden Göztepe'de satışa çıkacak projelerden bahsetmiştik. Fikirtepe projelerinden de önümüzdeki günlerde bahsedeceğiz. Şimdilik Kadıköy'ün geri kalan mahallelerinde durum nedir, haberimizde yer verdik

Kozyatağı İnşaat'tan İçerenköy Carrefour arazisine 1.402 konutluk yeni proje!

Kozyatağı İnşaat, İstanbul Ataşehir İçerenköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 6 milyar 178 milyon 563 bin TL'ye mal olması beklenen Kozyatağı İnşaat Ataşehir projesi İçerenköy Carrefour arazisinde yükselecek.

Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun Erenköy projesi için KDV hariç 51 milyon 600 bin TL, KDV dahil ise 60 milyon 888 bin TL değer takdir edildi. 

Aslanpark Erenköy'de teslimler 2016 sonunda!

Butik projelerle mahalle hayatını yeniden yaşatan Aydoğan İnşaat, Aslanpark Erenköy projesi ile Bağdat Caddesi’nin en iddialı projesine imzasını atacak.

Keten Eyüp Projesi satılık daire fiyatları!

Eyüp'te Haliç kıyısında yükselen Keten Eyüp Projesi bölgedeki prestijli konut projelerinden biri olacak. Rezidans konforunda inşa edilen Keten Eyüp Haliç Projesi'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks daireler yer alıyor.

Caddepark Erenköy teslimlerinde son 20 gün!

Aydoğan inşaat, Bağdat Caddesindeki kentsel dönüşüm projesi Caddepark Erenköy'ü teslim etmeye hazırlanıyor. 2014 yılının ilk ayında hayata geçirilen Caddepark Erenköy'ün teslim tarihi 30 Haziran 2015 olarak belirlenmişti.

Caddepark Erenköy'de teslimler 30 Haziran'da!

Aydoğan İnşaat, Bağdat Caddesi 'ndeki kentsel dönüşüm projesi Caddepark Erenköy 'ü 30 Haziran'da teslim etmeye hazırlanıyor.

Yenitepe Kadıköy projesi 3 boyutlu uygulama sistemine geçti!

İstanbul’un kentsel dönüşüm merkezi Fikirtepe’de yapımı süren Yenitepe Kadıköy projesi, inşaat sektöründe son dönemde uygulanmaya başlanan yeni bir sistem ile satış ofisini müşterisinin ayağına götürüyor.

Uzunal Tau Yapı, Çiftehavuzlar, Erenköy ve Fenerbahçe'de 3 projeye başladı!

İnşaat sektöründe 40 yıllık deneyime sahip Uzunal Tau Yapı, bu yıl Anadolu Yakası'nın önde gelen semtlerinden Çiftehavuzlar, Erenköy ve Fenerbahçe'de üç lüks konut projesine başladı...

Zin D Natura Kurtköy projesi!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'd einşa edilen ve 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Zin D Natura Kurtköy projesi detayları...

Akiş GYO kredileri için Erenköy'deki 3 gayrimenkulünü ipotekledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kullandığı kredileri için Erenköy'de yer alan 3 gayrimenkulünü ipotekledi.

Caddepark Erenköy teslimleri Haziran 2015'te!

Caddebostan, Ataşehir, Erenköy, Suadiye, Moda gibi İstanbul Anadolu yakasının önemli semtlerinde yaptığı A plus butik projeleriyle dikkat çeken Aydoğan İnşaat, Bağdat Caddesi'ndeki yeni projesini tanıttı...

Özen Yapı'dan Ethemefendi, Erenköy ve Göztepe'ye 3 yeni proje!

Özen Yapı, Kadıköy'de 3 yeni projeyi hayata geçirecek. Özen Yapı'nın hayata geçireceği projelerden biri Ethemefendi'de, diğeri Erenköy ve de diğer proje ise Göztepe'de inşa ediliyor...

Erenköy Caddepark Evleri Haziran 2015'te teslim edilecek!

Suadiye, Moda, Erenköy, Caddebostan gibi bölgelere kazandırdığı butik projelerle tanınan Aydoğan İnşaat, yeni projesi için Bağdat Caddesi'ni seçti. Aydoğan İnşaat, Bağdat Caddesi'nde hayata geçirdiği Caddepark Erenköy'ü görücüye çıkardı...

keten erenköy projesi Haberi

keten erenköy projesi


1-) Demirli Bostancı yakında satışta!


Demirli Bostancı projesi, Kadıköy Bostancı'da yer alıyor. Demirli Yapı'nın yakında satışa çıkaracağı projede 16 daire ile 7 dükkan yer alıyor.


Demirli Bostancı projesinde yer alan 3+1 konutlar 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor. Minibüs yolundaki projede teslimleri Şubat 2015'te yapılacak.  


Demirli Bostancı görsel:




Demirli Bostancı iletişim

Telefon: 444 36 75 

Web Adresi: www.demirliyapi.com.tr


2-) DKY İnşaat'tan kentsel dönüşüm projesi!


DKY İnşaat'ın satışa çıkaracağı Kadıköy projesi ise Suadiye Bölgesi'nde yer alıyor. Yeniden Suadiye projesi, kentsel dönüşüm kapsamında yükselecek. 


Yeniden Suadiye görsel