07 / 05 / 2024

Keten Haliç adres

Keten Haliç adres

Akıllı ev sistemli son konutlar satışta Haliç'te Keten İnşaat imzasıyla yükselmekte olan ve son dairelerin satışta olduğu Keten Haliç projesinde fiyatlar 219 bin dolardan başlıyor.

We Haliç açık adres!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da Ilgın İnşaat tarafından hayata geçirilen We Haliç projesinde daire fiyatları 229 bin TL'den başlıyor. Projede 48 ay sıfır faiz imkanı bulunuyor...

We Haliç Evleri açık adres!

We Haliç projesi İstanbul Gaziosmanpaşa'da Ilgın İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede daire fiyatları 229 bin TL'den başlıyor...

We Haliç Evleri adres bilgisi!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da Ilgın İnşaat tarafından hayata geçirilen We Haliç Konutları 2019 yılının sonunda teslim edilecek. Projede fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor...

Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıktı!

Eyüp'te yükselen Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor. Keten İnşaat' Ltd. Şti. tarafından inşa edilen Keten Haliç, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşuyor.

Keten Haliç projesinde ticari alanlar satışa çıktı!

Eyüp’te yükselen ve büyük ilgi gören Keten Haliç’te ticari alanlar da satışa çıkıyor. Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından inşa edilen, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşan Keten Haliç’teki mağazalar sahiplerini bekliyor.

Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor!

Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından inşa edilen,Eyüp’te yükselen ve büyük ilgi gören Keten Haliç’te ticari alanlar da satışa çıkıyor. 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşan Keten Haliç’teki mağazalar sahiplerini bekliyor.

Keten Haliç’te ticari birimler satışa çıkıyor!

Yabancıların yoğun talep gösterdiği ve dairelerin hemen hepsinin sahibini bulduğu Keten Haliç’teki ticari birimler özellikle ev tekstili, mobilya, beyaz eşya sektörü için cazip alanlar olarak dikkat çekiyor.

Keten Haliç projesinde son 10 daire!

Keten İnşaat şirketi tarafından Eyüp'te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi'nde dairelerin hemen hepsi sahibini buldu.

Keten Haliç’te son 10 daire için cazip fiyatlı kampanya!

Keten İnşaat tarafından Eyüp’te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi’nde dairelerin hemen hepsi sahibini buldu.

Keten Haliç projesinde döviz kuru sabitlendi!

Keten İnşaat tarafından Eyüp'te inşa edilen Keten Haliç projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kalan son 10 daireler için dolar kuru 2.40 olarak sabitlendi.

Keten Haliç projesinde dolar kuru sabitlendi!

Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından Eyüp’te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi’nde kalan 10 daire için dolar kuru 2.40 olarak sabitlendi.

Keten Eyüp Projesi satılık daire fiyatları!

Eyüp'te Haliç kıyısında yükselen Keten Eyüp Projesi bölgedeki prestijli konut projelerinden biri olacak. Rezidans konforunda inşa edilen Keten Eyüp Haliç Projesi'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks daireler yer alıyor.

Keten Haliç'te son 10 daire için kur sabitlendi!

Eyüp’te yükselen 6 katlı iki bloktan oluşan ve ulaşım avantajıyla dikkat çeken Keten Haliç Projesi’nde kalan son 10 daire için yepyeni bir kampanya başlatıldı. Dolar kurunun sabitlendiği Keten Haliç Projesi’nde yaşam başlamak üzere…

Keten Haliç adres Haberi

Keten Haliç adres

Akıllı ev sistemli son konutlar satışta Haliç'te Keten İnşaat imzasıyla yükselmekte olan ve son dairelerin satışta olduğu Keten Haliç projesinde fiyatlar 219 bin dolardan başlıyor. Keten Haliç'te 6 katlı 2 blokta 72 konut ve ticari birimler yer alıyor. 4 ay sonra teslim edilmesi planlanan projede akıllı ev sistemi, 7/24 resepsiyon, kartlı otopark giriş sistemi, T ürk hamamı ve sauna gibi birçok hizmet de sunuluyor. Projenin büyük bir kısmı Dubai, Tunus, Kuveyt, Katar ve Bahreyn gibi Arap ülkelerinden gelen yatırımcılar tarafından satın alındı. Keten Haliç'i diğer projelerden ayıran en önemli özellik ise firma binanın altyapısı ile ilgili olarak 20 yıllık garanti sunuyor.



Vatan 




0212 233 49 10