29 / 04 / 2024

Keten Haliç ev fiyatları ne kadar

Keten Haliç ev fiyatları ne kadar

Eyüp’te yükselen 6 katlı iki bloktan oluşan ve birinci etabı teslim edilmeye başlayan Keten Haliç Projesi’nin ikinci etabı ise Mayıs ayında teslim edilecek. Akıllı ev sistemiyle inşa edilen proje merkezi yerde yaşamak isteyenlerin yeni adresi oldu.

Ev hanımlarına emeklilik müjdesi!

Ev hanımları nasıl emekli olabilir sorusunun cevabı sık sık araştırılıyor. Bu sebeple özellikle de 2020'de sonra Meclis'e sunulan yasa teklifinin son hali akıllarda yer alıyor. Bildiğiniz gibi Türkiye'de emeklilik için vatandaşlarda 3 temel koşul aranıyor.

Ev kiralamalarında emlakçıya haksız ceza!

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumunca (TİHEK), medeni hali nedeniyle bir kadına evini kiralamayan ev sahibine iki bin, emlakçıya ise bin lira idari para cezası kesti. 

Öğrenciye ve bekara ev vermeyen yandı!

Dul bir kadına evini kiralamak istemeyen ev sahibine ayrımcılık yasağını ihlalden dolayı para cezası kesildi. Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu, medeni hali nedeniyle ayrımcılık yapıldığını belirterek, ev sahibine 2 bin, emlakçıya da bin lira idari para cezası kesti. 

We Haliç herkesi ev sahibi yapacak!

Ilgın İnşaat, We Haliç projesi ile herkesi ev sahibi yapacak. Şirket projede yeni bir kampanya başlattı...

We Haliç'te We Ilgın Finans Modeli ile herkes ev sahibi olacak!

We Haliç projesinde dev bir kampanya başladı. We Ilgın Finans Modeli ile projeden daire almak isteyenlere 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor. 

We Haliç Evleri ev fiyatları!

We Haliç Evleri ev fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. "Haliç'in huzur veren manzarası komşunuz olsun" sloganıyla basına tanıtılan proje 58 bin 500 metrekare alana sahip.

We Haliç ev fiyatları 362 bin TL'den başlıyor!

We Haliç Konut Projesi İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi'nde hayata geçirildi. We Haliç ev fiyatları en düşük 362 bin TL'den başlıyor...

Gaziosmanpaşa We Haliç ev fiyatları!

2019'un sonunda teslim edilecek olan Gaziosmanpaşa We Haliç ev fiyatları 229 bin TL'den başlıyor. Proje 1.157 daire ve 27 ticari birimden meydana geliyor.

WE Haliç'te 2017 Kurban Bayramı kampanyası!

Ilgın İnşaat, Gaziosmanpaşa Belediyesi ortaklığıyla sektöre kazandırdığı Türkiye’nin ilk master planlı dönüşüm projesi olan WE Haliç’e özel olarak sunduğu Kurban Bayramı kampanyası aracılığıyla, bayramda da ev sahibi yapıyor.

We Haliç Gaziosmanpaşa ev fiyatları!

We Haliç projesinde daire fiyatları 229 bin TL'den başlıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da yükselen We Haliç Evleri 10 bloktan oluşuyor...

We Haliç Gaziosmanpaşa ödeme planı!

1087 daireden oluşan We Haliç Gaziosmanpaşa projesi Ilgın İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede ev fiyatları 229 bin TL'den başlıyor. İşte We Haliç Gaziosmanpaşa ödeme planı...

Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıktı!

Eyüp'te yükselen Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor. Keten İnşaat' Ltd. Şti. tarafından inşa edilen Keten Haliç, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşuyor.

Keten Haliç projesinde ticari alanlar satışa çıktı!

Eyüp’te yükselen ve büyük ilgi gören Keten Haliç’te ticari alanlar da satışa çıkıyor. Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından inşa edilen, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşan Keten Haliç’teki mağazalar sahiplerini bekliyor.

Keten Haliç ev fiyatları ne kadar Haberi

Keten Haliç ev fiyatları ne kadar

Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından Eyüp’te inşa edilen ve birinci etabı teslim edilmeye başlayan Keten Haliç Projesi’nin ikinci etabı ise Mayıs ayında teslim edilecek.


2 bin 185 metrekare arsa alanı üzerinde 6 katlı iki blokta 57 konut ve ticari birimlerden oluşan Keten Haliç Projesi, kartlı otopark giriş sistemi, 7/24 resepsiyon, fitnes salonu, Türk Hamamı gibi birçok özelliği ile dikkat çekiyor. İlginin yoğun olduğu ve 2+1, 3+1, 4+1 ile çatı dubleksinden oluşan Keten Haliç Projesi’nde 2 yıl ince, 5 yıl da kaba inşaat garantisi bulunuyor.


Akıllı ev sistemi ile inşa edilen ve Haliçport’un tam karşısında yer alan proje, lokasyon açısından ulaşım avantajı nedeniyle özellikle merkezde oturmak isteyen kişilerin adresi haline geldi.


Galata ve Beyoğlu’na olan yakınlığıyla Keten Haliç, İstanbul’un katma değeri en yüksek...