28 / 04 / 2024

keten inşaat çevre yatırımları

keten inşaat çevre yatırımları

Çevreye duyarlı yaklaşımıyla 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapan Keten İnşaat’ın Başkanı Selahattin Keten, “Eviniz Kadar Ormanınız Olsun!” projesi ile yeşil alanların artmasına ve erozyonla mücadeleye destek veriyor.

Glanco İnşaat Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glanco İnşaat Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile  Osman Geylan ve Semih Geylan ortaklığında kuruldu. 

Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Valisi Tuncay Sonel, yapımı devam eden Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatında incelemelerde bulundu...

İstanbul Yeşilyurt'ta kaçak inşaat gerginliği!

İstanbul Bakırköy ilçesine bağlı Yeşilyurt sahilinde imar izni olmadan yapılan inşaat çevre halkını rahatsız etti. Konuyu İBB ve Bakırköy Belediye'ye bildiklerini söyleyen bölge sakinleri henüz bir dönüş alamadıklarını dile getirdi. 

Fethiye'deki kaçak beach club inşaatı durduruldu!

Fethiye'nin Göcek Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapılmaya çalışılan beach club inşaatı çevre halkının müdahalesi sonucunda engellendi. 

Knauf çevre yönetim sistemini inşaat sektörüyle buluşturuyor!

Knauf; doğal kaynak kullanımını düşürmek, toprağa, suya, havaya verilen zararın minimum seviyey indirilmesini planlayan ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgeli çalışmaları, LEED V4 esasları ve eko-inovasyon faaliyetlerini inşaat sektörüyle buluşturarak daha yeşil bir dünya yaratımına destek veriyor

Amasya Çevre Yolu inşaatında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, toplam yatırım bedeli 920 milyon TL olan Amasya Çevre Yolu Projesi şantiyesinde inceleme yaptı. Karaismailoğlu, Amasya Çevre Yolu inşaatında sona gelindiğini belirtti...

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Agrıbıoekotex Tarım Hayvancılık İnşaat Çevre Ve Altyapı Hizmetleri İthalat İhracat Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Agrıbıoekotex Tarım Hayvancılık İnşaat Çevre Ve Altyapı Hizmetleri İthalat İhracat Ve Dış Tic.Ltd.Şti.  bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Nadir Kaşkariy ve Zubayr Kaşkariy ortaklığında kuruldu. 

Büyük Almatı Çevre Karayolu'nun inşaatı başladı!

Kazakistan’ın Almatı kentinde Türk ve Güney Kore firmalarının ortak projesiyle yapılan Büyük Almatı Çevre Karayolu'nun inşaatı başladı.

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kemal Keten tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Malatya Entegre Çevre Tesisi inşaatı sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Malatya Entegre Çevre Tesisi inşaatı büyük bir hızla devam ediyor.

TOKİ Ataşehir çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta!

TOKİ'nin İstanbul Ataşehir'de Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Hizmet Binası ve çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta yapılacak.

Bodrum Çevre Koruma Platformu üyelerinden Res inşaatına tepki!

Bodrum Yarımadası Çevre Koruma Platformu üyeleri RES'lere bu kez de inşaat sezonunun kapanmasına rağmen RES inşaatı devam etttiği için tepki gösterdiler.

keten inşaat çevre yatırımları Haberi

keten inşaat çevre yatırımları

İnşaat sektöründe 38 yıllık deneyim ile çalışmalarını sürdüren, mahalle kültürünü korumak adına semt dokusuna uygun binalar inşa eden Keten İnşaat Ltd. Şti. sektörde imza attığı sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekiyor.

Köklü geçmişinden aldığı güç ile farklı, yenilikçi ve sürdürülebilir temelleri üzerine kurduğu çalışma anlayışıyla ev sahiplerinin isteklerine cevap veren ve kente değer katan yaşam alanları kazandıran Keten İnşaat, insanlara, çevreye, yeşil alanlara ve kaybedilen topraklara büyük önem veriyor. Yeşil alanların yok olmaması adına hassasiyetle hareket eden ve bu konuda sosyal sorumluluk projelerine imza atan Keten İnşaat’ın Başkanı Selahattin Keten, en son “Eviniz Kadar Ormanınız Olsun!” projesini hayata geçirdi. Selahattin Keten, ev sahiplerinin almış olduğu dairenin metrekaresi karşılığında aynı metrekarede ağaç dikimi yapabilmesi için, ev sahipleri adına Tema Vakfı’na bağışta...