02 / 05 / 2024

Keten İnşaat Fatih satılık daire fiyatları

Keten İnşaat Fatih satılık daire fiyatları

20 dönüm alan üzerinde inşa edilecek Keten İnşaat Fatih projesi konut ve ticari ünitelerden meydana gelecek. Keten İnşaat Fatih projesinin 2015 yılının son çeyreğinde satışa çıkması hedefleniyor.

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ergün Turan Fatih projelerini anlattı!

AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı olan TOKİ Başkanı Ergün Turan Fatih’in yeniden cazip bir konut alanı olarak konumlanmasını istiyor. Ergün Turan Fatih için planladığı projelerini anlattı... 

Rıza Keten ve Selahattin Keten gözaltına alındı!

Keten İnşaat'ın sahipleri Rıza Keten ve Selahattin Keten, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti kapsamında gözaltına alındı.

Fatih Öz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Öz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Özdemir ve Ömer Özdemir ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fatih Gayrimenkul Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Gayrimenkul Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Nagihan Sağlam tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Keten Group Mühendislik İnşaat Enerji Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Keten Group Mühendislik İnşaat Enerji Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Keten ve Ümit Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kemal Keten tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Keten Konutları İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keten Konutları İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sertaç Keten tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fatih Yıldız Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Yıldız Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Bakır tarafından 500 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Manas Altın İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manas Altın İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Enis Işık, Üzeyir Çağlar, Bülent Mümin, Necat Sadiki ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Fatih, Laleli Mesihpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Kıran Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Fatih Şubesi açıldı!

Kıran Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Fatih Şubesi, Ünsal Kıran Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Fatih, Molla Ferani Mahallesi, Ali Baba Türbe Sokak'ta açıldı.

FF Şahinler Otomotiv Otelcilik Turizm Taşımacılık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şb. açıldı!

FF Şahinler Otomotiv Otelcilik Turizm Taşımacılık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şb., Fırat Şahin Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Fatih, Zeyrek Mahallesi'nde açıldı.

Keten İnşaat Fatih satılık daire fiyatları Haberi

Keten İnşaat Fatih satılık daire fiyatları

Keten İnşaat'ın Fatih'te hayata geçireceği projenin 2015'in son çeyreğinde satışa çıkması hedefleniyor. Keten İnşaat Fatih projesinde toplam 900 konut yer alacak. 


Ticari alanların da bulunacağı Keten İnşaat Fatih projesi 20 dönüm alanda inşa edilecek. Az katlı bloklardan meydana gelecek olan Keten İnşaat Fatih projesinin toplam yatırım bedeli ise 40 milyon dolar olarak belirlendi. 


Satış İletişimi

Ofis: +90 (212) 219 01 41

http://www.keteninsaat.com/

Kübra...