08 / 07 / 2024

KEV 2. ihale yapacak

KEV 2. ihale yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne olan borcunu ödemek için binasını satılığa çıkaran KEV’e teklif gelmedi. Yönetim Kurulu, ikinci ihale tarihini belirlemek için toplantı yapacak.

Kanal İstanbul güzergahındaki konut ihalelerinin tümü iptal oldu!

TOKİ, Kanal İstanbul çevresinde inşa edilecek Yenişehir için Arnavutköy’de etaplar şeklinde gerçekleştireceği konut projeleri için çıktığı 5 ihaleden 3’ünü geçen günlerde iptal etmişti. Geri kalan 2 ihale de dün iptal edildi.

Denizli Şehir Hastanesi için ikinci ihale: Maliyet 164.5 milyon TL arttı!

Denizli Şehir Hastanesi için 4 ay arayla 2 ihale yapıldı. İkinci ihale 6 Mayıs tarihinde yapıldı. Peki ilk ihale iptal mi edildi? İşte ihaleye ilişkin detaylar...

TOKİ Orhaneli 2. Etap için 15 Ekim'de yeni ihale!

TOKİ’nin Orhaneli’de yapacağı 2. etap konutların inşaat ihale tarihi belli oldu. 142 konutluk projenin ihalesinin 15 Ekim’de Ankara’da yapılacağını açıklandı.

1915 Çanakkale Köprüsü için 2.5 milyar Euro’luk ihale!

Dünyanın sayılı asma köprülerinden biri olan 1915 Çanakkale Köprüsü  2.5 milyar Euro’ya ihale edildi. Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, projeyle ilgili ‘Bu köprü, bir mühendis olarak hayatımın hayalidir’ dedi.

Hazine yarın 2  yeni ihale ihracı gerçekleştirecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yarın 2 yeni ihale gerçekleşecek. ilk ihalede 5 ay  (161 gün) vadeli, kuponsuz hazine bonosu, İkinci ihalede ise 7 yıl (2380 gün) vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli  değişen faizli devlet tahvili ihracı gerçekleşecek.

Bu yıl 2 bin 19 maden sahası ihale edilecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, bu yıl 2 bin 19 maden sahasını ihale edecek. İlk çeyrekte 419 sahayı ihale eden MAPEG, 1 Temmuz’da ise 60 ilde 500 maden sahası için ihaleye başlayacak.

Mavişehir Opera Binası'nın temeli 2018'de atılacak!

Karşıyaka Mavişehir’de yapacakları Opera binası için Kamu İhale Kurumu'nun 2. ihale iptaline karşı açılan davanın kazanıldığını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "2018’de opera ve bale binamızın yer teslimini yapıp temelini atacağız" dedi.

Emlak Konut 2017'de 13.2 milyarlık 9 dev ihale yaptı!

Emlak Konut GYO 2017 yılında yaklaşık 13.2 milyar TL satış gelirine sahip 9 dev ihale gerçekleştirdi. Sizler için bu ihaleleri derledik. İşte 2017'de Emlak Konut tarafından satışa çıkarılan arsaları hikayeleri...

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nda 2. ihale bekleniyor!

2 kilometre uzunluğundaki Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nda ikinci ihalenin açıklanmasını bekleniyor. 

Emlak Konut'tan 2 büyük ihale!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) bu ay 2 dev ihale gerçekleştirecek. Emlak Konut bu ay Antalya ve İstanbul'da çok önemli iki arsasını satışa çıkaracak.

Akgedik Yunuskent'te 2. etap 27 Temmuz'da ihale edilecek!

5500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi'nin 2 etabında çalışmalar hızlandı. Projenin ikinci kısmı 27 Temmuz 2017 günü ihale edilecek.

Akgedik Yunuskent'te 2. kısım 13 Temmuz'da ihale ediliyor!

5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi'nin 2. etabının 2. kısmı ihale ediliyor. İhale tarihi 13 Temmuz Perşembe günü olarak belirtildi.

Babaeski Belediyesi'ne ait 3.2 milyon TL'lik arsa yeniden ihale ediliyor!

Mülkiyeti Babaeski Belediyesi adına kayıtlı olan bahçeli kargir mezbahane ve arsası 3.2 milyon TL muhammen bedel ile yeniden ihale edilecek.

KEV 2. ihale yapacak Haberi

KEV 2. ihale yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne olan borcunu ödemek için binasını satılığa çıkaran KEV’e teklif gelmedi. Yönetim Kurulu, ikinci ihale tarihini belirlemek için toplantı yapacak


Öğrencilere burs vermek ve spor kulüplerine yardımda bulunmak amacıyla kurulan Sefa Sirmen’in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Kocaeli Eğitim Vakfı’nda (KEV) dün ihale günüydü. Kurumun Büyükşehir Belediyesi’ne olan borcunu ödemek için Şehabettin Bilgisu Caddesi No.76 adresindeki hizmet binasını dün, ihaleye çıkarıldı. Büyükşehir Belediyesi, KEV’ den 270 bin TL alacağı nedeniyle Yargıtay kararı ile bütün hesaplarına el koydurmuştu. Alacağının tahsisi için icraa işlemleri başlatmıştı. Bu borcu ödeyebilmek için KEV 3 katlı binası için 800 bin TL değer biçmişti. Elde edilecek gelirin 270 bin TL’si Büyükşehir’e verilecekti. Ancak ihalede hiçbir teklif verilmedi. Derneğin yönetim kurulu ikinci ihale tarihini belirlemek için yeni...