20 / 05 / 2024

Kevin Wheatcrof nazi eşyalı evi

Kevin Wheatcrof nazi eşyalı evi

120 milyon sterlinlik servetiyle İngiltere'nin zenginlerinden olan Kevin Wheatcroft'un yaşadığı ev adeta Hitler müzesi gibi. Hitler'in üniformalarından kullandığı yatakt, Naziler'e ait silahlar gibi birçok antika eşya evin her yerine konulmuş.

İnstagramın kurucularından yeni sosyal medya platformu! Fakat bilinenin dışında paylaşımlar olacak

Instagram kurucuları Kevin Systrom ve Mike Krieger yeni bir sosyal medya uygulaması başlatıyorlar,ancak ilk odak noktası sosyal unsurların aksine özellikle içerik üzerinde olacak. En azından ilk aşamalarında.

Aleyna Tilki Amerika'da 14 bin dolara ev kiraladı!

Aleyna Tilki, yeni albümü için gittiği Amerika’da 14 bin dolara ev kiraladı. Hollywood Hills’e taşınan genç şarkıcının komşuları arasında Ben Affleck, Sharon Stone ve Kevin Costner gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor...

Almanya'da bir kişinin ikinci konut sahibi olması önlenmeli!

Sosyal Demokrat Partiiçide aykırı çıkışları ile tanınan Gençlik Teşkilatı Başkanı Kevin Kühnert, kişilerin ikinci konut sahibi olmalarının da önlenmesini talep etti...

Blueground yatırım fonunu 28 milyon dolara yükseltti!

İdeal lokasyonlarda özenle seçilmiş mülkleri kiralayıp eşyalı dairelere dönüştüren Blueground, New York merkezli ünlü girişimci Kevin Ryan'dan alarak toplam yatırım fonunu 28 milyon dolara yükseltti.

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davası resmen açıldı!

Ünlü iş adamı, AVM zinciri sahibi, gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'ın babaları olduğunu iddia eden Henry Kevin Jackson ve Candice Jackson kardeşlerin hukuk mücadelesi resmen başladı. Kardeşler, Pırlant'a babalık davası açtı.

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davası!

ABD'nin Chicago kentinde doğup büyüyen Henry Kevin Jackson  ve Candice Jackson kardeşler, yaklaşık 9 bin kilometre yol kat ederek geldikleri İzmir'de, babaları olduğunu iddia ettikleri işadamı Kasım Pırlant'a babalık davası açmaya hazırlanıyorlar. 

Abad Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Abad Gayrimenkul Anonim Şirketi Ahmet Nazi Durbakıyım ve Umut Durbakıyım ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Starbucks'tan 12 bin yeni mağaza!

Starbucks'ın Operasyon Müdürü Kevin Johnson, şirketin New York'ta düzenlediği "Yatırımcı Günü"nde geleceğe yönelik planlarını açıkladı. Starbucks 5 yıl içinde dünya genelinde 12 bin yeni mağaza açmayı planlıyor.

Starbucks 12 bin yeni mağaza açacak!

Starbucks'ın Operasyon Müdürü Kevin Johnson, şirketin New York'ta düzenlediği "Yatırımcı Günü"nde geleceğe yönelik planlarını açıkladı.

Adolf Hitler'in doğduğu ev yıkılacak!

Avusturya Hükümeti, Nazi sempatizanları için bir anıta dönüşmesini engellemek için eski Nazi lideri Adolf Hitler'in doğduğu evin istimlak edilip, yıkılacağını açıkladı.

Almanya Rügen Adası'ndaki Naziler'in tesisi otel oluyor!

Nazi Almanyası döneminde Rügen Adası'nda kurulan ve amacı Nazi fikirlerini kuvvetlendirmek olan tesis lüks bir otele dönüştürülecek. İşte o tesis...

Adolf Hitler’in doğduğu ev istimlak edilecek!

Avusturya Hükümeti, Nazi sempatizalarının ilgi odağı haline gelmesini engellemek için Adolf Hitler’in doğduğu evi istimlak etmeyi planlıyor. Karar, Nazilerin ilgisinin nasıl durdurulabileceği konusunda devam eden istişarelerin ardından alındı.

Kevin Wheatcrof evini nazi müzesine çevirdi!

120 milyon sterlinlik servetiyle İngiltere'nin zenginlerinden olan Kevin Wheatcroft'un yaşadığı ev adeta Hitler müzesi gibi. Hitler'in üniformalarından kullandığı yatakt, Naziler'e ait silahlar gibi birçok antika eşya evin her yerine konulmuş.

Kevin Wheatcrof nazi eşyalı evi Haberi

Kevin Wheatcrof nazi eşyalı evi

120 milyon sterlinlik servetiyle İngiltere'nin en zenginlerinden biri olan Kevin Wheatcroft'un sıradışı bir tutkusu var. Nazi eşyalarına büyük bir ilgi duyan Wheatcroft 5'inci doğum gününde bile ailesinin kendisine bir Nazi askerinden kalma antika bir miğfer almasını istemiş. 55 yaşındaki İngiliz milyonerin bugün yaşadığı ev de adeta bir Hitler müzesi gibi. Hitler'in üniformalarından kullandığı iddia edilen yatağa, Naziler'e ait silahlara, Hitler heykellerinden, arma ve heykellere kadar yüzlerce antika eşya Wheatcorft'un evinin her yerine konulmuş. Wheatcorft, dünyanın soykırım suçu nedeniyle bu kadar büyük bir öfke duyduğu Nazi eşyalarını neden biriktirdiği sorusuna ise "Benimkisi sadece objelerin çekiciliği ve ihtişamına olan hayranlık" cevabını vermekle...