02 / 10 / 2024

kevser onat

kevser onat

Ece Türkiye MarmaraPark Proje Müdürü Tarkan Onat'ın annesi Kevser Onat vefat  etti. Kayı İnşaat tarafından verilen ilanda Kevser Onat'a Tanrı'dan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunuldu

Buca Onat Tüneli için dikkat çeken karar! Vatandaşlar evsiz kalma riskiyle karşı karşıya!

İzmir Büyükşehir Belediyesi yapımı devam eden Buca Onat Tüneli için dikkat çeken bir karar çıktı. Belediyenin tünel üzerindeki arsaları değil binaları alacağı belirtildi.

İzmir Büyükşehir, Buca Onat Tüneli üzerindeki hasar gören yapıları almak için düğmeye bastı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi yapım çalışmaları Buca Onat Tüneli üzerindeki yapıları, tünel çalışmaları sırasında hasar alması nedeniyle satın almak için düğmeye basmıştı. Söz konusu önergeyi görüşen Plan ve Bütçe, Hukuk Komisyonu kamulaştırma işlemini oy çokluğu ile kabul etti.

1957 yılında köylünün bir an önce toprak sahibi yapılması istenmiş! 

1957 yılında Bütçe Komisyonunda Arif Onat (CHP) bu memlekete toprakların 50 milyon kişiyi bile geçindirebileceğini ve topraksız köylünün kalmaması gerektiği konusunda açıklamalarda bulunmuş.

TOKİ'den o ile 368 konutluk yeni proje geliyor! Yeni tarih resmen açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar İli Sandıklı İlçesi Kevser Mahallesi 368 konut ihalesini 17 Temmuz'da gerçekleştirecek.

Mubay Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mubay Yapı Anonim Şirketi Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Bayraktar, Kevser Bayraktar ve Aydur Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Ki Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ki Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Kevser Yılmaz tarafından kuruldu.

Trandus Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trandus Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Şİşli'de Meliha Pınar Demirağ ve Tahire Kevser Sandallı ortaklığında kuruldu.

Gsm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Gsm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Göksu Kaya, Mustafa Erbakan Onat ve Sedat Ay ortaklığında kuruldu.

Kevser Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kevser Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eser Gürsoy tarafından kuruldu.

İsaş Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsaş Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kevser Yıldırım tarafından kuruldu.

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Yüksek Mimar Murat Onat vefat etti!

Yüksek Mimar Murat Onat, hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Kevser Prekast Kalıp Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kevser Prekast Kalıp Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ünlü, Ergün Ünlü ve Mustafa Ünlü ortaklığında kuruldu.

kevser onat Haberi

kevser onat

Kayı İnşaat tarafından verilen ilanda şu ifadelere yer verildi:

"Ece Türkiye MarmaraPark Proje Müdürü Sayın Tarkan Onat'ın değerli annesi sayın Kevser Onat'ın vefatını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Merhume'ye Tanrı'dan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz"...

 

...