04 / 05 / 2024

KEY bildirimi örneği

KEY bildirimi örneği

Kurumlar Yardıma müstehak memurları için yapacakları yardımı, her ay "Konut Edindirme Yardımı Tahakkuk Bildirimi" ni düzenleyerek tahakkuk ettirirler. İşte KEY bildirimi 2014 örneği bu haberde...

Emlak vergisi bildirim örneği 2018!

Emlak vergisinin mükellefi taşınmazın bir başkasına devredilmesi halinde değişiyor. Taşınmazın yeni sahibi emlak vergisi bildirimi vermekle mükellef oluyor. İşte emlak vergisi bildirim örneği 2018..

Emlak vergisi bildirimi örneği!

Taşınmaz malın satılması halinde satış durumunun ve yeni malikin emlak vergisi beyannamesi ile belediyeye bildirilmesi gerekiyor. Bildirim sene sonuna kadar yapılıyor. İşte emlak vergisi bildirimi örneği...

Çevre temizlik vergisi bildirimi örneği 2015!

Çevre temizlik vergisi beyannamesi, mükellef olunduğunda bir defa veriliyor. Takip eden yıllarda binayı kullanan değişmediği sürece yeniden beyanname verilmiyor.İşte, çevre temizlik vergisi bildirimi örneği 2015!

Kira fesih bildirimi örneği!

Belirsiz süreli sözleşmede, fesih bildirim süresi belirlenmemişse, en az altı aylık bir bildirim süresine uyulmak koşuluyla, taraflardan her biri sözleşmeyi feshedebiliyor. İşte kira fesih bildirimi örneği..

Emlak bildirim formu örneği!

Emlak vergisi bildiriminin, taşınmaz mal satın alan kimse tarafından edinimin gerçekleştiği yılın sonuna kadar yapılması gerekiyor. Peki, emlak bildirimi nasıl doldurulur? İşte emlak bildirim formu örneği..

İnşaat ruhsat yenileme dilekçe örneği!

Yapıya başlama müddeti ruhsat tarihinden itibaren iki yıldır. Bu müddet zarfında yapıya başlanmadığı veya yapıya başlanıp bitirilmemesi halinde ruhsatın yenilenmesi gerekiyor. İşte inşaat ruhsat yenileme dilekçe örneği...

Apartman yönetimi toplantı tutanak örneği!

Kat malikleri olağanüstü durumlar söz konusu olmadıkça yılın belli gününde apartman yönetimi toplantısı gerçekleştiriyorlar. Apartman yönetimi toplantısında istekler ve öneriler sunuluyor. İşte, apartman yönetimi toplantı tutanak örneği!

Kira kontratı ihtarname örneği!

Kiracının kirasını ödememesi ya da geciktirmesi gibi durumlarda ev sahibi kiracısına göre haklı bulunuyor. Bu tarz durumlarda ev sahibi kiracısına kira kontratı feshi için ihtarname gönderebiliyor. İşte, kira kontratı ihtarname örneği..

Kira fesihname örneği!

Kiracının kira sözleşmesini fesh edebilmesi için ya kira sözleşmesinin sona ermesi gerekiyor ya da haklı nedenlerle olağanüstü fesih yollarından bir tanesinin gerçekleşmiş olması gerekiyor. İşte, Kira fesihname örneği!

Tapu iptal davası dilekçe örneği!

Tapu iptal davası tapu sicilindeki tescilin düzeltilmesi için açılıyor. Dava için taşınmazın bulunduğu Asliye Hukuk Mahkemesine dilekçe ile başvuru yapmak gerekiyor. Tapu iptal davası dilekçesi nasıl doldurulur? Tapu iptal davası dilekçe örneği!

İşyeri kira sözleşmesi örneği 2014!

İşyeri sahipleri, işyerini kiraya verdiği zaman kiracısı ile nasıl bir sözleşme imzalar? İşyeri kira sözleşmesinde hangi maddelere yer verilmeli? İşte işyeri kira sözleşmesi örneği 2014..

Ev sahibi tahliye tutanağı örneği!

Tahliye tutanağı ve sahibi ile kiracı arasında imzalanıyor. Ev sahibi tahliye tutanağında neler yer alıyor?Ev sahibi tahliye tutanağı nasıl doldurulur? İşte, Ev sahibi tahliye tutanağı örneği!

Kiracı tahliye tutanağı örneği!

Tahliye tutanağı ile kiracı, belirlenen bir tarihte kiraladığı konutu boşaltacağına dair anlaşma imzalamış oluyor. Kiracı ve ev sahibinin imzaladığı bu tutanak nasıl dolduruluyor? İşte, kiracı tahliye tutanağı örneği!

KEY bildirimi örneği Haberi

KEY bildirimi örneği

KEY bildirimi 2014!

Kurumlar Yardıma müstehak memurları için yapacakları yardımı, her ay "Konut Edindirme Yardımı Tahakkuk Bildirimi" ni düzenleme suretiyle ve aylıklar meyanında tahakkuk ettirirler. Söz konusu KEY bildirimi örneği aşağıda yer alıyor.



Örnek KEY bildirimi 2014..


KONUT EDİNDİRME YARDIMI BİLDİRİMİ 


Ait olduğu ay ve yıl: SOSYAL SİGORTALAR KURUMU 

.............   .............. MÜDÜRLÜĞÜ 

İŞVEREN 

SOYADI İşyeri Sicil Numarası 

ADI 

Ünvanı ve 

Adresi 

Tlf.No 

KONUT EDİNDİRME YARDIMI HESAPLAMA TABLOSU 

Dönemler Yardım Miktarı İşçi Sayısı Yardım Tutarı 

İlk Altı aylık dönem için 

2. Altı aylık dönem için 

3. Altı aylık dönem için 

4. Altı aylık dönem için 

Kalan süreler için 

TOPLAM


......... Yılı .......................................... Ayı Konut Edindirme Yardımları tutarı olan 

.......................................... Lira Türkiye Emlak Kredi Bankasındaki İşçiler ve Emeklileri Konut Edindirme 

Yardımı Hesabına ödenmiştir. 

İşveren (Veya Vekili) 

...../...../.... 



Key ödemeleri hak sahipleri listesi 2014!
KEY ödemeleri nasıl...