08 / 05 / 2024

key ödeme itiraz dilekçesi örneği

key ödeme itiraz dilekçesi örneği

Turgut Özal hükümeti döneminde çıkarılan Konut Edindirme Yardımı (KEY) kapsamında, KEY Ödemesi’ni hak ettiğinizi düşüyorsanız fakat sorgulamalarda ve listelerde adınızı göremiyorsanız bir dilekçe ile duruma itiraz edebilirsiniz...

Kira borcuna itiraz dilekçesi 2021!

Kiracı kira bedelini ödemediğinde, kiralayan ödenmeyen kira bedellerini, icra dairesi aracılığıyla isteyebiliyor. Kiracı icra takibi içerisinde gönderilen ödeme emrine 7 gün içinde itiraz edilebiliyor. Peki kira borcuna nası itiraz ediliyor? İşte kira borcuna itiraz dilekçesi 2021...

Hacze itiraz dilekçesi örneği!

Haciz işlemlerinde borcuna itiraz etmek isteyen kişilerin, alacak ödeme emri tebligatının kendisine ulaşmasının ardından 7 gün içerisinde dilekçe ile başvuruda bulunmaları gerekiyor. İşte, hacze itiraz dilekçesi örneği!

Hacze itiraz süresi ne kadardır?

Ödeme emrindeki müddet geçtikten ve borçlu itiraz etmiş ise itirazı kaldırıldıktan sonra mal beyanını beklemeksizin alacaklı haciz konmasını isteyebiliyor. Peki, hacze itiraz süresi ne kadardır?

Hacze itiraz görevli mahkeme!

Kanunen hacze itiraz etmek mümkün oluyor. İtiraz etmek isteyen borçlunun, itirazını, ödeme emrinin tebliği tarihinden itibaren 7 gün içinde bildirmesi gerekiyor. İşte, hacze itiraz görevli mahkeme!

Hacze itiraz dilekçe örneği!

Hacze itiraz etmek isteyen borçlunun, itirazını, ödeme emrinin tebliği tarihinden itibaren yedi gün içinde dilekçe ile icraya müracaat ediyor. İşte hacze itiraz dilekçe örneği..

KEY için son şans! 3 ay içinde itiraz edilebilecek!

KEY için son şans. KEY listesinde adını göremeyen ya da ödeme miktarının düşük olduğunu düşünenlerin ilk üç ay içinde adlarına ödeme yapan kurumlara müracaat etmeleri gerekiyor...

KEY ödemesi alamayanlar ne yapacak?

En son KEY ödeme listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Listede sorgulama T.C. kimlik numarası ile yapılabiliyor. Peki yapılan sorgulama sonucunda KEY ödemesi alamayanlar ne yapacak? İşte yanıtı..

KEY'de 3 bin 283 kişiye ödeme!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin hazırladığı Konut Edindirme Yardımı hak sahipleri listesi yayınlandı. Listeye göre, 722 kurum, 3 bin 283 hak sahibine ödeme yapılacak...

Yeni KEY ödeme listesi 2014!

Konut Edindirme Yardımı olan KEY listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan KEY listesinde hak sahipleri kendi T.C. kimlik numarası ile sorgulama yapılabiliyor. İşte yeni KEY ödemeleri 2014...

KEY ödemeleri şartları!

Konut Edindirme Yardımları, memur ve işçiler ile bunların memurlarına verilen, konut edindirme yardımı olarak karşımıza çıkıyor. Peki, KEY ödemeleri şartları nelerdir? İşte KEY ödeme şartları..

KEY davası nasıl açılır?

KEY ödemeleri listesinde ismi çıkmayanlar, dilekçe vererek duruma itiraz edebiliyor. Bu kişiler dilekçelerine cevap verilmemesi nedeni ile dava açma hakkına sahip oluyor. Peki, KEY davası nasıl açılır?

KEY itiraz dilekçesi!

Yeni KEY listesi bugün açıklandı. Sorgulama neticesinde KEY ödemeleri listesinde isminizin olmaması halinde bu duruma bir dilekçe ile itiraz edilebiliyor. Peki KEY itiraz dilekçesi nasıl yazılır?

Ecrimisil ödeme emrine itiraz!

Hazineye ait olan taşınmazların, İdarenin izni dışında gerçek veya tüzel kişilerce işgal veya tasarruf edilmesi sonucunda ilgililerden ecrimisil alınıyor. Peki söz konusu ecrimisil ödeme emrine itiraz edilebilir mi?

key ödeme itiraz dilekçesi örneği Haberi

key ödeme itiraz dilekçesi örneği

KEY ödemesi itiraz dilekçesi formu!

Konut Edindirme Yardımı (KEY) Turgut Özal hükümeti döneminde çıkarılan, çalışanların ücretlerinden belli bir oranda paranın kesilmesiyle işleyen vergidir. Toplanan bu paraların Konut Edindirme fonuna devredilip çalışanların emekliliklerinde kolayca ev sahibi olması amaçlanmıştır. 1987 Yılında yürürlüğe girmiş, 1995 yılında ise yürürlükten kaldırılmıştır. Fonda biriken paralar tasarruf teşvik fonuna devredilmiştir. 2008 yılı itibariyle bu fonda biriken paraların geri ödenmesi kararlaştırılmıştır.


Key ödemeleri süreçlerinde KEY Ödemesi’ni hak ettiğinizi düşüyorsanız fakat sorgulamalarda ve listelerde hiç bir şekilde adınızı, tc kimlik numaranızı ve size ait bir bilgi bulamadıysanız veya eksik hesaplandığını düşünüyorsanız aşağıdaki linke tıklayarak açılan sayfada olan key ödemeleri itiraz dilekçesi örneklerinden size uygun birini indirip doldurunuz. Doldurduğunuz ve imzaladığınız dilekçeleri ilgili yerlere vererek işlemleri başlatabilirsiniz.


KEY ödemesi itiraz dilekçesi örneği

GÖREVİ...