06 / 05 / 2024

Key ödemeleri dilekçesi

Key ödemeleri dilekçesi

Adlarına hiç ödeme çıkmayanlar TOKİ‘ye bir dilekçe ile başvuruda bulunarak gerekli çalışmaların yapılmasını talep edebiliyor. İşte başvuruda bulunurken verilen key ödemeleri başvuru dilekçesi bu haberde...

Kira bedelinin uyarlanması davası dilekçesi!

Taşınmaz kiralamalarında, kira bedelinin değişen yeni koşullara uyarlanması için mahkemeye müracaatta bulunarak dava açılabiliyor. Kira bedelinin uyarlanması dilekçesi nasıl yazılır? İşte Kira bedelinin uyarlanması davası dilekçesi...

Kamulaştırma itiraz dilekçesi örneği!

Kamulaştırma kanunu gereğince tescil yönünden kamulaştırma bedeline yönelik itirazlar temyiz yoluyla ileri sürülebiliyor. İtiraz, idare mahkemesine bir dilekçe ile yapılabiliyor. İşte kamulaştırma itiraz dilekçesi örneği..

İmar durum belgesi dilekçesi!

İmar durum belgesi, bir bölge için hazırlanan ve bölgede bulunan gayrimenkullerin nasıl kullanılacağını gösteriyor. Belge, belediyeden bir dilekçe ile alınabiliyor. İşte imar durum belgesi dilekçesi..

Apartman yönetim kurulundan istifa dilekçesi!

Apartmana seçilen yöneticinin bazı hak ve sorumlulukları bulunuyor. Apartman yöneticisi, isterse bu görevinden istifa edebiliyor. Peki, apartman yönetim kurulundan istifa dilekçesi nasıl yazılır? İşte dilekçe örneği..

Yangın güvenlik raporu dilekçesi!

Yangın güvenlik raporu, yapının inşaat çalışmaları bittikten sonra, iskan için alınması gereken belgeler arasında yer alıyor. Peki, yangın güvenlik raporu dilekçesi nasıl yazılır? İşte dilekçe örneği..

İşçi KEY ödemeleri!

3320 sayılı kanun gereğince, memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı yapılıyor. Konut edindirme yardımı 180 aylık süre ile yapılıyor. Peki, işçi KEY ödemeleri nasıl yapılır?

KEY ödemeleri kimlere verilmez?

KEY ödemeleri; memur, işçi ve emeklilerine yapılan konut edindirme yardımı olarak karşımıza çıkıyor. Yardım, memur, işçi ve emeklilerine yapılıyor. Peki, KEY mevzuatı gereğince KEY ödemeleri kimlere verilmez?

KEY ödemeleri sorgulama!

Güncel KEY ödemeleri listesi, en son 29 Eylül 2014 tarihinde 29134 mükerrer sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, KEY ödemeleri sorgulama nasıl yapılır? İşte KEY ödemeleri sorgulama sayfası...

KEY ödemeleri kimlere verilir?

KEY yardımı alan bir kimse ikinci kez KEY yardımı alamıyor. KEY yardımının süresi 180 ay olup; Yardımdan yararlanma şartlarını kaybedenlere, yardım yapılması durduruluyor. Peki, KEY ödemeleri kimlere verilir?

KEY ödemeleri şartları!

Konut Edindirme Yardımları, memur ve işçiler ile bunların memurlarına verilen, konut edindirme yardımı olarak karşımıza çıkıyor. Peki, KEY ödemeleri şartları nelerdir? İşte KEY ödeme şartları..

Emlak konut KEY ödemeleri 2014!

3320 sayılı Konut Edindirme Yardımı Kanunu gereğince memurlar ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı yapılıyor. Bu kapsamına yeni Emlak konut KEY ödemeleri 2014 listesi yayınlandı..

KEY itiraz dilekçesi!

Yeni KEY listesi bugün açıklandı. Sorgulama neticesinde KEY ödemeleri listesinde isminizin olmaması halinde bu duruma bir dilekçe ile itiraz edilebiliyor. Peki KEY itiraz dilekçesi nasıl yazılır?

Yeni KEY ödemeleri 2014!

Konut Edindirme Yardımı olan KEY listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan KEY listesinde hak sahipleri kendi T.C. kimlik numarası ile sorgulama yapılabiliyor. İşte yeni KEY ödemeleri 2014...

Key ödemeleri dilekçesi Haberi

Key ödemeleri dilekçesi

Key ödemeleri başvuru dilekçesi!

Key ödemeleri, Konut Edindirme Yardımı olarak ifade ediliyor. KEY kapsamında hak sahiplerine ödeme yapılmaması; hiç ödeme çıkmaması durumunda TOKİ‘ye bir dilekçe ile başvuruda bulunulabiliyor. Key ödemeleri başvuru dilekçesi örneği aşağıda sıralanıyor:


Adlarına hiç ödeme çıkmayanlar için TOKİ‘ye başvuru dilekçesi örneği:

GÖREVİ :

ÜNVANI :

ADI VE SOYADI :

BABA ADI :

DOĞUM YERİ VE TARİHİ :

EMEKLİ SİCİL NO :

T.C.KİMLİK NO :

ÖZÜ : Konut Edindirme Yardımı hesabımda biriken meblağın, nemaları ve faiziyle birlikte tarafıma ödenmesi.

BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI‘NA

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çeşitli okullarda .............. tarihinden bu yana görev yapmaktayım.

Mülga 3320 sayılı Memurlar ve İşçiler ile Bunların Emeklilerine Konut Edindirme Yardımı Yapılması Hakkında Kanun uyarınca .../.../.... İla 31.12.1995 tarihleri arasında adıma konut edindirme yardımı tahakkuk ettirilmesine rağmen 5664 sayılı Kanun gereğince Resmi Gazete...