13 / 05 / 2024

keykubat mahallesi karatayda yeni evler ne zaman yapılacak

keykubat mahallesi karatayda yeni evler ne zaman yapılacak

Keykubat Mahallesi’ne yapılacak toplu konut projesi ile ilgili arsa sahipleriyle bir toplantı gerçekleştiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 2 yıldır süren bir çalışmanın ardından toplu konut projesinin mutlu son ile noktalandığını dile getirdi.

Kayseri Kocasinan'a millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan Keykubat Mahallesi'nde millet bahçesi inşa edecek.

Kayseri Keykubat Parkı 1 milyon metrekare alanda yükselecek!

Yaptığı yatırımlarla Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şeker Mahallesi'ne yapacağı Keykubat Kent Ormanı'na başlamadan bir ödül daha aldı.

Kayseri'ye Keykubat Parkı geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şeker Mahallesi'ne yapacağı Keykubat Parkı için hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Keykubat Parkı ile Türkiye'nin en güzel aktivite alanlarından birisini Kayseri'ye kazandıracaklarını söyledi.

Alanya Saray Mahallesi'ndeki ağaçlık alan özel mülk sınırlarına alındı!

SARAY Mahallesi, Keykubat Bulvarı üzerinde bulunan ve imar planında yeşil alan-park olduğu belirtilen ağaçlık alanın bir vatandaş tarafından özel bahçe olarak kullanıldığı iddia edildi.

Melikgazi Kapalı Pazar yeri ve Sosyal Tesis inşaatı ne zaman bitecek?

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Keykubat Mahallesi’nde yapımı devam eden Kapalı Pazar yeri ve Sosyal Tesis inşaatını gezerek yetkililerden bilgiler aldı.

Karatay Belediyesi Keykubat Konakları projesine başlıyor!

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Keykubat Mahallesi’ne yapılması planlanan Keykubat Konakları Konut Yapı Kooperatifi hakkında düzenlediği basın toplantısında bilgi verdi. Projede 864 daire yer alacak...

Karatay Belediyesi 22. toplu konut projesine başlıyor!

Keykubat Mahallesi’ne yapılacak toplu konut projesi ile ilgili arsa sahipleriyle bir toplantı gerçekleştiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 2 yıldır süren bir çalışmanın ardından toplu konut projesinin mutlu son ile noktalandığını dile getirdi.

Keykubat Otelcilik Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Keykubat Otelcilik Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Eren Ongurlar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da Fatih, Hobyar Mahallesi, Aşirefendi Caddesi'nde kuruldu

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi'nde başvurular sona erdi!

203 adet dairenin satışa sunulduğu TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi'nde başvuru dönemi sona erdi...

TOKİ Malatya Konak Mahallesi'nde başvurular 15 Temmuz'da başlıyor!

TOKİ Malatya Konak Mahallesi Alt Gelir Grubu Konut Projesinde 476 adet konut satışa sunuluyor. Projede başvuru dönemi 15 Temmuz'da başlıyor...

Kahramanmaraş Yusuflar Mahallesi yeniden dönüşecek!

Kahramanmaraş Yusuflar Mahallesi 'nde bulunan bazı alanlar yeniden dönüşecek...

Ankara Karakusunlar Mahallesi yeniden dönüşecek!

Ankara'nın Çankaya ilçesi sınırlarında yer alan Karakusunlar Mahallesi yeniden dönüşecek...

TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi 7.etapta başvurular başladı!

Dairelerin 84,92 metrekare alana sahip olduğu TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi 7.etapta başvuru dönemi bugün başladı...

keykubat mahallesi karatayda yeni evler ne zaman yapılacak Haberi

keykubat mahallesi karatayda yeni evler ne zaman yapılacak


Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, 22. toplu konut hamlesini başlatmaya hazırlanıyor.


Karatay Belediyesi Meclis salonunda Keykubat Mahallesi’ne yapılacak toplu konut projesi ile ilgili arsa sahipleriyle bir toplantı gerçekleştiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli konuşmasında, 2 yıldır süren bir çalışmanın ardından toplu konut projesinin mutlu son ile noktalandığını dile getirdi.


Geniş bir alanda kurulacak toplu konut projesinin taban alanı kat sayısının yüzde 25 olduğunu ifade eden Hançerli, yüzde 75’lik kısımda çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, otopark ve tesisler yer alacağını söyledi. 36 blok yapılacak toplu konut alanında hem açık hem de kapalı otopark alanı bulunacağını dile getiren Başkan Hançerli, konutların zeminden ısıtmalı, asansörlü, ısı ve ses yalıtımlı özelliklere sahip olacağını belirtti.


Başkan Hançerli, dairelerin 85, 100 ve 135 metrekare olarak ayarlandığını belirterek, 85...