28 / 04 / 2024

Karatay Belediyesi 22. toplu konut projesine başlıyor!

Karatay Belediyesi 22. toplu konut projesine başlıyor!

Keykubat Mahallesi’ne yapılacak toplu konut projesi ile ilgili arsa sahipleriyle bir toplantı gerçekleştiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 2 yıldır süren bir çalışmanın ardından toplu konut projesinin mutlu son ile noktalandığını dile getirdi.




Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, 22. toplu konut hamlesini başlatmaya hazırlanıyor.


Karatay Belediyesi Meclis salonunda Keykubat Mahallesi’ne yapılacak toplu konut projesi ile ilgili arsa sahipleriyle bir toplantı gerçekleştiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli konuşmasında, 2 yıldır süren bir çalışmanın ardından toplu konut projesinin mutlu son ile noktalandığını dile getirdi.


Geniş bir alanda kurulacak toplu konut projesinin taban alanı kat sayısının yüzde 25 olduğunu ifade eden Hançerli, yüzde 75’lik kısımda çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, otopark ve tesisler yer alacağını söyledi. 36 blok yapılacak toplu konut alanında hem açık hem de kapalı otopark alanı bulunacağını dile getiren Başkan Hançerli, konutların zeminden ısıtmalı, asansörlü, ısı ve ses yalıtımlı özelliklere sahip olacağını belirtti.


Başkan Hançerli, dairelerin 85, 100 ve 135 metrekare olarak ayarlandığını belirterek, 85 metrekarelik daire sayısının 120, 100 metrekarelik daire sayısının 264, 135 metrekarelik daire sayısının ise 480 olduğunu söyledi.


Başkan Hançerli, Karatay’ın güzelleşmesi adına ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurgularken kendilerine güvenerek arsalarını teslim eden arsa sahiplerine teşekkür etti.


Konut projesinin Keykubat Mahallesi Karakayış Caddesi, Mekkâre, Taşlıçay, Karakayalı, Ardıçeli, Süngerli, Başorman ve Kuşadalı İbrahim Sokaklar ile Küfe Caddesi arasında kalan alanı kapsadığı bildirildi.


Anadolu'da Bugün


Geri Dön