27 / 04 / 2024

Karatay Belediyesi 22. Toplu Konut Hamlesini başlatmaya hazırlanıyor!

Karatay Belediyesi 22. Toplu Konut Hamlesini başlatmaya hazırlanıyor!

Arsa sahipleriyle bir toplantı gerçekleştiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli konuşmasında 2 yıldır süren bir çalışmanın ardından toplu konut projesinin mutlu son ile noktalandığını dile getirdi.




Keykubat Mahallesi Karakayıs Caddesi, Mekkâre. Taslıçay Karakayalı, Aıdıceli, Süngerlı, Başorman ve Kuşadalı İbrahim Sokaklar ile Küle Caddesi arasında kalan alanda yapılması planlanan 864 dairelik kooperatifin proje ihalesini gerçekleştirdi.


Karatay Belediyesi Meclis salonunda Keykubat Mahallesi'ne yapılacak toplu konut projesi ile ilgili arsa sahipleriyle bir toplantı gerçekleştiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli konuşmasında 2 yıldır süren bir çalışmanın ardından toplu konut projesinin mutlu son ile noktalandığını dile getirdi. Geniş bir alanda kurulacak toplu konut projesinin taban alanı kat sayısının yüzde 25 olduğunu ifade eden Hançerli. yüzde 75'lik alanına ise Çocuk oyun alanları, yeşil ajanlar, otopark ve tesisler yer alacağını söyledi. 



"AMACIMIZ KARATAY'I GÜZELLEŞTİRMEK" 

Başkan Hançerli; yapılacak olan dairelerin 85, 100 ve 135 metrekare olarak ayarlandığını belirterek 85 metrekarelik daire sayısının 120.100 metrekarelik daire sayısının 264 ve 135 metrekare daire sayısının ise 480 olduğunu söyledi. Başkan Hançerli, amaçlarının Karatay'ın güzelleşmesi adına ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurgularken loplantıda son olarak kendilerine güvenerek arsalarını teslim eden arsa sahiplerine teşekkür etti. 


Konya Postası


Geri Dön