10 / 05 / 2024

Karatay Belediyesi toplu konut

Karatay Belediyesi toplu konut

Arsa sahipleriyle bir toplantı gerçekleştiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli konuşmasında 2 yıldır süren bir çalışmanın ardından toplu konut projesinin mutlu son ile noktalandığını dile getirdi.

Karatay Belediyesi'nden toplu konut hamlesi, 400 milyon TL'lik rekor çalışma!

Karatay Belediyesi, daha yaşanabilir bir Karatay için, güvenli ve sağlıklı konutlarla kentsel çevre standartlarında yaşam alanları sağlamak amacıyla kentsel dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Toplu taşımaya İBB standartı geliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Taşıt Hizmet Kalitesi Uygunluk Kontrolü Sistemi (TAHKUK) ile toplu ulaşım araçlarına belirli standart geleceği açıklandı. İstanbul’daki iki merkezde taksi, minibüs ve taksi dolmuş kalitesi denetlenecek. İşte haberin ayrıntıları...

Nilüfer Belediyesi toplu konut imarlı 7 arsa satacak!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan toplu konut alanı imarlı yedi arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Karatay Belediyesi 264.8 milyon TL'ye arsa satacak! 24 ay taksitle!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 264 milyon 800 bin TL olarak belirtildi.

Edremit Belediyesi toplu iş yeri imarlı arsa satacak!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Yolören Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi Edremit Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Bir şehirde daha toplu taşımaya zam geldi: Yüzde 80 zam

Afyonkarahisar Belediyesi, toplu ulaşım ücretlerine yüzde 80 zam yaptı. Zammın ardından 5 lira 50 kuruş olan nakit biniş ücreti 10 liraya çıktı. 

Akaryakıt Zamları Toplu Ulaşıma Yansıyor: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretlerine Zam Yaptı

Kayseri'de toplu ulaşıma yapılan zamlar, akaryakıta gelen üst üste zamların ardından gerçekleşti. AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşıma yapılan zam kararını duyurdu.

Bu belediye 17 bin TL maaşla personel alımı yapacak! Detaylar ve başvuru şartları belli oldu!

Konya Karatay Belediyesi personel alımı yapacağını paylaştı. Yayımladığı son ilana göre bünyesinde istihdam etmek üzere yeni personeller alacağını duyurdu. Karatay Belediyesi’nin yayımladığı son ilana göre 17 bin lira maaşla çalışacak yeni personel alımı yapılacak.

İBB Sultangazi Toplu Konut Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi'de toplu konut projesi hayata geçirecek. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi nerede inşa edilecek? İşte İBB Sultangazi Toplu Konut Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Karatay Belediyesi 24 taksitle KDV'den muaf 7 arsa satacak!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Karatay Belediyesi'nden büyük fırsat! 24 ay taksitle 8 arsa satıyor!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 8 arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanı ile ilgili tüm detaylar...

Toplu taşımaya yüzde 40 zam haberi daha! Öğrenci ve tam bilet fiyatları kaç para oldu

İstanbul'da toplu taşımaya gelen yüzde 40 oranında zamdan sonra öğrenci akbili ve aylık akbillerin fiyatı güncellendi. Öğrenci 109 liraya tam akbil ise 602 liraya çıktı. Zamların sıcağı geçmemişken bir zam haberi de Bolu'dan geldi. Bolu Belediyesi toplu taşımaya yüzde 40 zam yaptı.

Karatay Belediyesi Konya'da 12 ay taksitle 4 arsa satıyor! Herkes alabilir!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Karatay ilçesi, Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konutu ihale 13 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Karatay Belediyesi toplu konut Haberi

Karatay Belediyesi toplu konut


Keykubat Mahallesi Karakayıs Caddesi, Mekkâre. Taslıçay Karakayalı, Aıdıceli, Süngerlı, Başorman ve Kuşadalı İbrahim Sokaklar ile Küle Caddesi arasında kalan alanda yapılması planlanan 864 dairelik kooperatifin proje ihalesini gerçekleştirdi.


Karatay Belediyesi Meclis salonunda Keykubat Mahallesi'ne yapılacak toplu konut projesi ile ilgili arsa sahipleriyle bir toplantı gerçekleştiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli konuşmasında 2 yıldır süren bir çalışmanın ardından toplu konut projesinin mutlu son ile noktalandığını dile getirdi. Geniş bir alanda kurulacak toplu konut projesinin taban alanı kat sayısının yüzde 25 olduğunu ifade eden Hançerli. yüzde 75'lik alanına ise Çocuk oyun alanları, yeşil ajanlar, otopark ve tesisler yer alacağını söyledi. 



"AMACIMIZ KARATAY'I GÜZELLEŞTİRMEK" 

Başkan Hançerli; yapılacak olan dairelerin 85, 100 ve 135 metrekare olarak ayarlandığını belirterek 85 metrekarelik daire sayısının 120.100 metrekarelik daire sayısının...