28 / 04 / 2024

Keykubat Parkı nereye inşa edilecek

Keykubat Parkı nereye inşa edilecek

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şeker Mahallesi'ne yapacağı Keykubat Parkı için hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Keykubat Parkı ile Türkiye'nin en güzel aktivite alanlarından birisini Kayseri'ye kazandıracaklarını söyledi.

Kayseri Keykubat Parkı 1 milyon metrekare alanda yükselecek!

Yaptığı yatırımlarla Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şeker Mahallesi'ne yapacağı Keykubat Kent Ormanı'na başlamadan bir ödül daha aldı.

Kayseri Keykubat Parkı'nda son durum!

Kayseri’nin yeni yaşam alanı olacak olan Keykubat Parkı için proje çalışmaları sürüyor. Eklenen yeniliklerle tadil edilen projenin son durumu Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e sunuldu.

Kayseri'ye Keykubat Parkı geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şeker Mahallesi'ne yapacağı Keykubat Parkı için hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Keykubat Parkı ile Türkiye'nin en güzel aktivite alanlarından birisini Kayseri'ye kazandıracaklarını söyledi.

Alanya Alaeddin Keykubat Parkı yenilendi!

Alanya’nın tarihi simgesi olan Alaeddin Keykubat Anıtı ve Parkı’nda yenileme çalışmaları tamamlandı. Yeni görünümü ile göz dolduran park, şehre giren misafirleri selamlarken, eşsiz görselleri ile bölgeye bambaşka bir hava katıyor.

Park Mavera 2. Etap nereye yapılacak?

Başakşehir Kayaşehir'de yükselen Park Mavera 2. Etap projesinde 556 daire ve 252 dükkan yapılacak. Makro - Akyapı imzasını taşıyan Park Mavera 2. Etap nereye yapılacak?

Alanya'nın çehresi değişiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yapımı devam eden Dinek ve Alaaddin Keykubat Parkı’nda incelemelerde bulundu. Alanya’nın girişinin bu iki parkla güzelleşeceğini belirten Başkan Yücel, “Alanya’nın çehresini değiştiriyoruz.” dedi.

Park Life ulaşım bilgileri! Nereye, ne kadar uzak

2011 senesinin Ocak ayında inşaatına başlanan Park Life, 16 bin metrekare alan üzerinde 10 katlı 5 adet blokta 245 adet daire ile 3 adet konaktan oluşuyor

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Emlak Pazarlama İnşaat tarafından inşa edilen Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde konutların fiyatı 112 bin TL'den başlıyor.

Uplife Park'ta 131 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Uplife Park'ta fiyatlar 131 bin TL'den başlayıp, 240 bin 900 TL'ye yükseliyor.

Beta Park'ta 300 bin TL'ye! Hemen teslim!

Beta Yapı tarafından Ümraniye'da inşa edilen Beta Park'ta fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor.

Orion Park'ta 609 TL taksitle!

Esenyurt'ta inşa edilen Orion Park'ta konutların fiyatı 89 bin 500 TL ile 187 bin TL arasında değişiyor.

Keykubat Parkı nereye inşa edilecek Haberi

Keykubat Parkı nereye inşa edilecek


Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri'ye 1 milyon metrekare büyüklüğünde yeni bir yaşam merkezi kazandırıyor. Keykubat Kent Ormanı ile ilgili çalışmalarda sona gelindi.  Projenin son haliyle ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e bir sunum yapıldı.

Keykubat Kent Ormanı, 7'den 70'e her kesimin görmek isteyeceği bir yaşam merkezi olacak. Keykubat Parkı'nda; ekstrem sporların yapılabileceği Macerapark, yaşlılar için Kıdemli Yaşam Merkezi, konser ya da şenliklerin yapılabileceği çok amaçlı alanlar, bisiklet ve koşu yolları, farklı bitkilerin yetiştiği Tematik Bahçe, büyükbaş ve küçükbaş hayvan barınakları, dalından koparılarak meyvelerin yenebildiği Meyve Bahçeleri, Ekolojik Tarım Alanları, Seralar, İzcilik Kamp Alanı, spor alanları, seyir terasları, çocuk oyun alanları, mesire alanı gibi sosyal alanlar yer alacak. Keykubat Parkı'nda ayrıca teleferik sistemi de bulunacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, proje çalışmalarının büyük...