03 / 05 / 2024

KEY\'ler ne zaman ödenecek

KEY\'ler ne zaman ödenecek

Tasfiye Halindeki Emlak Bankası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, KEY ödemelerinin Şubat'ta başlayacağını söyledi

Kiracılar dikkat! Kira ne zaman ödenir?

Kiracılar bir ev, kiraladıkları zaman o evin kirasını peşin mi yoksa bir ay oturduktan sonra mı ödeyecekleri konusunda bilgi sahibi olmak istiyorlar. Buna göre, kira ne zaman ödenmelidir, yasal uygulama nasıl işler?

TOKİ 2023 konut belirleme kurası ne zaman? TOKİ'ler açıklandı mı? İstanbul TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura çekimlerinin ne zaman gerçekleşeceği merakla araştırılıyor. İşte TOKİ konut belirleme kurasına dair detaylar!

''Ne zaman altın almalıyım?'' diye soranlara Altın Kahini İslam Memiş net tarih verdi! Herkes o günü bekliyor

Altın fiyatları son günlerde rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Altındaki yükselişler karşısında ''Ne zaman altın almalıyım'' diye soranlara Altın Kahini İslam Memiş net tarih verdi! Herkes o günü bekliyor! Pür dikkat bakın.

1993 yılında sigortalı olan erkek ne zaman emekli olur?

Emeklilik hayali pek çok çalışanın hayalidir. Hatta çoğu kişi emekli olunca rahat bir hayat süreceğini düşler ve ne zaman emekli olurum şeklinde sorular sorar. İşte o sorulardan biri!

İBB burs sonuçları ne zaman açıklanır? İBB burs başvurusu sonuçları nereden öğrenilir?

İBB bursuna başvuru yapan gençler sonuçların ne zaman açıklanacağını öğrenmek istiyor. İşte konuya dair detaylar!

Gelire Endeksli Senet nedir ne zaman uygulanmaya başlayacak! Getirisi nasıl hesaplanacak?

Gelire Endeksli Senet Nedir, hükümetin açıkladığı gelire endeksli senet uygulaması ne zaman uygulanmaya başlanacak. GES'le ilgili tüm merak edilenler haberimizde...GES'ler getirileri güçlü olan KİT'lerin gelirlerine endeksli olacak. İşte detaylar...

Milyonlarca araç sahibi ödeyecek! MTV ikinci taksit ödemeleri ne zaman başlıyor? Hangi araç sahibi kaç lira ödeyecek? 

Senenin ikinci yarısına yaklaşılmaya başlanmışken, sürücüler, '2022 MTV ikinci taksit ödemesi ne zaman?, MTV neye göre hesaplanır?, Hangi araç için ne kadar vergi ödeniyor?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Peki hangi araç için kaç lira MTV ödeniyor? Hangi araç sahibi kaç lira MTV ödeyecek?

AVM'ler ne zaman açılacak 2020?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan AVM'lerin açılış tarihi belli oldu. Peki AVM'ler ne zaman açılacak? İşte AVM açılış tarihleri...

Düşler Vadisi Riva teslimleri ne zaman?

Düşler Vadisi Riva teslimleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle ve Yılmaz İnşaat tarafından yükseliyor.

Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim edilecek?

Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin ilk etabında 509 adet villa bulunuyor.

Galatasaray Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim?

Galatasaray Riva Düşler Vadisi'nde hem satışlar hem de teslimler etaplar halinde yapılacak. Projede resmi satışlar başladı. Peki Galatasaray Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim?

Düşler Vadisi Riva ne zaman teslim?

Düşler Vadisi Riva projesi Beykoz-Riva'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa ediliyor. Peki Düşler Vadisi Riva ne zaman teslim edilecek?

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

Toplam 425 adet konutun satış çıkarıldığı projede 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1'ler için kura çekilişi yapıldı. Peki Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

KEY\'ler ne zaman ödenecek Haberi

KEY\'ler ne zaman ödenecek

Tasfiye Halindeki Emlak Bankası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, Konut Edindirme Yardımı (KEY) hesaplarının tasfiyesi kapsamında gönderilen listelerdeki, yaklaşık 600 bin kişinin sicil ve kimlik numarasına ilişkin yanlışları, çözdüklerini, ödemelerde bu nedenle gecikme olmayacağını söyledi. Sayın, ‘'Sanıyorum 2 milyon kişiyi içeren listeyi, şubatta göndereceğiz. Ödemeler de şubat ayında yapılır'' dedi.

KEY hesaplarının tasfiyesi amacıyla geçen yıl 17 Aralık'ta çıkarılan kanun uyarınca, ilgili kurum ve kuruluşların, hak sahipleri listelerini 17 Ocak'a kadar Tasfiye Halindeki Emlak Bankası'nın KEY birimine iletmeleri gerekiyor. Sayın, bu kurumların listelerini pazartesi gününe kadar gönderebileceklerini, ancak, kurumların düzeltmelere ilişkin listeleri 31 Aralık 2010'a kadar gönderme hakkının bulunduğu hatırlattı.

Kuruluşlarca bankaya gönderilen listelerde belirlenen hatalı bildirimler, banka tarafından 3 ay içinde ilgili kurumlara düzeltmeleri için iade edilecek. Hatalı bildirimlerin düzeltilmesi ile...