03 / 05 / 2024

kgm izmir arsa satış

kgm izmir arsa satış

Milliyet Gazetesi Ege eki yazarlarından Mustafa Yılmaz bugünkü köşe yazısında Karayolları Genel Müdürlüğü'nün arsa satışına yer verdi. Yılmaz, KGM'nin İzmir Konak'taki araç muayene istasyonu sattığını söyledi...

İzmir'de 17 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara son dakika fırsatı! 

İzmir Dikili Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Dikili ilçesi, Katıralanı Mahallesi'nde yer alan 17 adet arsa satılıyor. Peki İzmir Dikili'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Torbalı Belediyesi İzmir'de ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa ticaret alanı imarlı.

İzmir Foça'da 8 taksitle 3 arsa ve 1 arazi satılıyor! 

İzmir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, İzmir ili, Foça ilçesinde yer alan 3 arsa ve 1 araziyi satıyor. Peki İzmir Foça'da yer alan arsalar ile arazinin fiyatları ne kadar? 

İzmir Karaburun'da 14 arsa ve arazi satışa çıkıyor! Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

İzmir Karaburun Saip, Saipaltı (Yalı), ve Ambarseki Mevkiinde yer alan 14 arsa ve arazi satışa çıkıyor... Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın...

2023 TOKİ İzmir müstakil arsa kura sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı!

''İlk Evim'' ve ''İlk Evim Arsa'' kura çekimleri kapsamında, 4 bin 900 müstakil arsa kurası İzmir'in Torbalı, Aliağa, Dikili, Karaburun, Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Kemalpaşa, Menderes, Selçuk ve Tire ilçelerinde çekilecek. İşte, TOKİ İzmir arsa kura sonuçları isim listesi

İzmir Büyükşehir, Buca'da ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da ticaret imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa 2 bin 544 metrekare alana sahip.

Milli Emlak'tan İzmir Menderes'te satılık arsa!

Satışa çıkardığı arsaların ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü İzmir Menderes'te arsa satıyor. Merakla beklenen ihale 8 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Dikili'de tam 15 adet arsa satılacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Dikili Belediyesi, İzmir Dikili'de tam 15 adet arsa satacak. Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın...

İzmir'de konut imarlı 78 arsa satılacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

İzmir'in Menemen ilçesinde mülkiyeti Menemen Belediyesi'ne ait 78 adet konut imarlı arsa, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35 (a) maddesine göre kapalı teklif usulü ile satışa çıkarıldı.

İzmir Özdere'de satılık arsa fırsatı! Yazlık bölgede arsa arayanlar sakın kaçırmayın!

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Özdere'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

İzmir'in göbeğinde konut imarlı arsa fırsatı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Bornova Işıklar Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Belediyeden büyük fırsat! İzmir'de 6 arsa satacak!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, İzmir Dikili'de yer alan 6 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 24 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

İstanbul ve İzmir'de 3 adet arsa satılıyor! Arsa almak isteyenlere fırsat! 

PTT Genel Müdürlüğü, İstanbul ve İzmir'de yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte arsa sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği satışla ilgili ayrıntılar...

kgm izmir arsa satış Haberi

kgm izmir arsa satış
 Güzelbahçe'den Çiğli'ye, Kemalpaşa'dan Menderes'e, Menemen'den Buca'ya kadar tüm İzmir'i gözünüzün önüne getirin. Yeterli sağlık tesisi var mı? Yok. Yeterli eğitim tesisi var mı? Yok. Yeterli yeşil alan var mı? Yok. Çocuklar için yeterli oyun alanları var mı? Yok. Yeterli otopark var mı? Yok. Yeterli açık ya da kapalı spor tesis var mı? Yok. Yok, yok, yok... Allah korusun, izmir'de bir doğal afet olsa çadır kuracak yeterli boş alan bile yok. 


Rakamlar da İzmir'in bu yoksunluğunu açıkça ortaya koyuyor. 

Avrupa kentlerinde kişi başına 36 metrekare sosyal donatı alanı (okul, hastane, spor tesisi, yeşil alan ya da otopark gibi herkesin yararlanacağı yerler) mevcut, İzmir'de ise bu rakam 4 metrekare bile değil.

Yeşil alan miktarında da aynı durum söz konusu. Avrupa'da kişi başına 10 metrekare...