15 / 05 / 2024

Khalig Jafarov

Khalig Jafarov

Proton Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Khalig Jafarov tarafından 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Mayıs 'ta Fatih, Taya Hatun Mahallesi, Mahmutpaşa Yokuşu'nde kuruldu.

Kanzs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanzs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Jafarov tarafından kuruldu.

Tisa Yeşil Enerji Elektronik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Tisa Yeşil Enerji Elektronik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Avcılar’da Maarif Jafarov tarafından kuruldu.

Aldere İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldere İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Eldanız Jafarov  tarafından kuruldu.

Travel Network Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel Network Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Habil Aliyev, Muzaffar Abbasov ve Parvız Jafarov ortaklığıyla kuruldu.

Caslan Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caslan Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahram Jafarov ve Arzuman Niyazov ortaklığında kuruldu.

İdrisoğlu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdrisoğlu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eldanız Jafarov tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Oktaydeniz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oktaydeniz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eldanız Jafarov tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Proton Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Proton Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Khalig Jafarov tarafından 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Mayıs 'ta Fatih, Taya Hatun Mahallesi, Mahmutpaşa Yokuşu'nde kuruldu.

Gasımoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gasımoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Gasım Jafarov, Esra Osmanoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat 2014 tarihinde Küçükçekmece, Cennet Mahallesi, Orhangazi Sokak'ta kuruldu.

Khalig Jafarov Haberi

Khalig Jafarov

Proton Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Khalig Jafarov tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu. 


Proton Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...