04 / 05 / 2024

Khan Gayrimenkul nerede

Khan Gayrimenkul nerede

Khan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Turan Fazıl tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Avcılar'da kuruldu.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kum tarafından kuruldu.

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede? Assan Gayrimenkul Tuzla projesi fiyat listesi!

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede sorusunun yanıtı ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Assan Gayrimenkul Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Khan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Khan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Nazır Khan tarafından kuruldu.

Gökhan Demirli, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, yönetim kurulu üyesi ataması hakkında KAP'a açıklama yaptı. Gökhan Demirli, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı...

Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Karma konseptte dizayn edilen Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor.  Peki Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Mensa Gayrimenkul nerede proje yapacak?

Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. bağlı ortaklığı Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş faaliyet planlarını açıkladı. 

Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

36 ay sonra inşaat çalışmaların tamamlanacağı Rönesans Gayrimenkul Konak projesi 625 milyon 174 bin 183 TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

Alsar Gayrimenkul Levent No 5 Offices nerede?

Mayıs 2018'de tamamlanması öngörülen Levent No 5 Offices projesi 46 ofis ve 12 dükkandan meydana geliyor. Peki Alsar Gayrimenkul Levent No 5 Offices nerede?

Han Hipermarket Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Hipermarket Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Memihan İzsiz, Mesut Demirhan, Gökhan Demirhan ve Savaş Demirhan imzasıyla kuruldu.

Ecg Emlak Konut Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecg Emlak Konut Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Erkan Öztürk, Cüneyt Topaloğlu ve Gökhan Umut Şenyüzlü imzasıyla kuruldu!

Gökhan Taş: Emlak Yasası çıkarılmalı!

Coldwell Banker Türkiye Başkanı Gökhan Taş, Gaziantep'te 7- 9 milyar dolar olan Türkiye'deki 230 milyar dolar gayrimenkul piyasasının, fuhuş ve terör yuvalarından arındırılması için Emlak Yasası'nın çıkarılması gerektiğini söyledi.

Khan Gayrimenkul nerede Haberi

Khan Gayrimenkul nerede

Khan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Turan Fazıl tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Avcılar'da kuruldu. 


Khan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amacı ve iştigal konusu, halen yürürlükte olan Kanun ve ileride yürürlüğe girecek Kanunlar ve bunlara ilişkin yasal mevzuatın öngördüğü veya öngöreceği sınırlar içinde, Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak, yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek, her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek, her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak, komisyon mukabilinde yurt içinde ve...