07 / 05 / 2024

Khıbrat Emlak

Khıbrat Emlak

Khıbrat Emlak Hizmetleri Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Nasreen Ahmad, Talal Alajlanı, Ahed Zarzar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta kuruldu.

Miray Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Miray Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Vana Chıkhı tarafından kuruldu.

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elsheıkh Rakma, H. Rasoul M.A.R. ve Khalıd E.A.R. ortaklığında kuruldu.

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elsheıkh Rahma, H.Rasoul M.A.R. ve Khalıd E.A.R. ortaklığında kuruldu.

Fırst Step Group Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst Step Group Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Fares Alsheıkh tarafından kuruldu.

Yeni Yol Group İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Yol Group İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Battıkh tarafından kuruldu.

Tanmıya Emlak Ve Mücevherat Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanmıya Emlak Ve Mücevherat Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 20 milyon TL sermaye bedei ile Braık Saeed Samıkh tarafından kuruldu. 

Lamar Grup Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamar Grup Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Khır Eddın tarafından kuruldu. 

El Şeyh Emlak Turizm Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Şeyh Emlak Turizm Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Abdulrahman Al Sheıkh tarafından Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

FTC Emlak İş Geliştirme Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FTC Emlak İş Geliştirme Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fahad KH S F A tarafından 100 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Pendik, Yeşilbağlar Mahallesi, Kaptan Sokak'ta kuruldu.

Farah İnşaat Emlak Gıda Kafetarya Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farah İnşaat Emlak Gıda Kafetarya Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulwahab KH M S Almesbah ile Ghanıman A M S Alfodarı ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

Baytna Emlak İnşaat Turizm Reklam Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baytna Emlak İnşaat Turizm Reklam Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Şerif Özcan ve Saquer A Kh E Alhashash ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Bağcılar'da kuruldu.

Silver İnşaat Emlak Turizm Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silver İnşaat Emlak Turizm Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmed M. H. Mughrabi, Naser KH NM Alrandi, Baraa Kawkjy tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Khıbrat Emlak Hizmetleri Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Khıbrat Emlak Hizmetleri Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Nasreen Ahmad, Talal Alajlanı, Ahed Zarzar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta kuruldu.

Khıbrat Emlak Haberi

Khıbrat Emlak

Khıbrat Emlak Hizmetleri Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Nasreen Ahmad, Talal Alajlanı, Ahed Zarzar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu. 


Khıbrat Emlak Hizmetleri Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; arazi ve emlak alımı satımı parselleme inşaat taahhüt.


Khıbrat Emlak Hizmetleri Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi adres: Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Florya Konakları B Blok Florya...