02 / 05 / 2024

Kia Picanto

Kia Picanto

Yüksek performansı ve modern tasarımı sayesinde Hatchback otomobiller arasında ön plana çıkan Kia Picanto, sportif görünümü ve en ileri teknolojisiyle oldukça dikkat çekiyor. Peki Kia Picanto modeli özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? Sorularının cevabını haberimizde...

Kia, Mart 2024 fiyatlarını peş peşe açıkladı! İşte kampanyalı Sportage, Stonic, Picanto, Cerato, Bongo fiyatları!

Otomobil devi Kia yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği Mart 2024 fiyatlarını peş peşe  açıkladı. İşte kampanyalı Sportage, Picanto, Stonic, Cerato, Bongo fiyatları...

Kia, Şubat 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı! İşte Sportage, Picanto, Stonic, Cerato, Bongo fiyatları!

Otomobil devi Kia merakla beklenen Şubat 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı. Peki Sportage, Picanto, Stonic, Cerato, Bongo fiyatları ne kadar?

Kia Picanto’nun kasım ayı fiyat listesi belli oldu! Picanto’ya son 3 ayda zam gelmedi!

Eylül ve ekim aylarında olduğu gibi kasım ayının da ilk günlerinde fiyat listelerini bir bir güncellemeye başlayan Kia, ilk olarak Picanto’nun fiyat listesini paylaştı. Sevilen modeli Picanto’nun güncel fiyatını resmi internet sitesinde paylaşan Kia, bu modele bu ay zam yapmadı.

Yılın müjdesi Kia’dan geldi! Picanto’ya son iki ayda hiç zam yapılmadı!

Uygun fiyatlarıyla Türkiye pazarında hatırı sayılır bir müşteri kitlesine sahip olan Kia, ekim ayı fiyat listesini yayımladı. Paylaşılan fiyat listelerine bakıldığında Kia’nın en çok tercih edilen Picanto modeline zam yapılmadığı görüldü.

Kia’dan bir müjde daha! Stonic modeline eylül ayında zam yok!

Kia, eylül ayına girilmesiyle beraber tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe açıklarken, takipçilerini sevindirecek haberleri de beraberinde vermeye devam ediyor. Eylül ayı kapsamında Picanto ve Rio modellerine zam yapmayan Kia, Stonic modeline de zam yapmadığını açıkladı.

Kia’dan sevinçten uçuran haber! Picanto’dan sonra Rio modeline de zam gelmedi!

Kia’dan Rio modeline sahip olmak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Eylül ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listelerini yenilemeye başlayan Kia, Picanto’dan sonra Rio’ya da zam yapmadı.

Kia Picanto’ya eylül ayında zam gelmedi! Picanto’da ağustos fiyatıyla yola devam!

Kia’dan Picanto modelini satın almak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Kia, Picanto’ya eylül ayında zam yapmadığını ve ağustos fiyatıyla satışlara devam ettiğini duyurdu.

Kia Picanto’ya tamı tamına 76 bin 913 TL zam geldi! Picanto’nun ağustos ayı fiyatı belli oldu!

Ağustos ayına girer girmez Kia’dan da zam haberi geldi. Kia, Picanto modeline tam 76 bin 913 TL zam yaptığını açıkladı.

Kia Yeni Niro Hibrit ve Niro EV modellerinin yeni fiyatları açıklandı! Kia Niro almak isteyenler hemen baksın!

Kia, Niro EV ve hibrit modeli olan Yeni Niro Hibrit modellerinin temmuz ayı fiyatlarını açıkladı. Temmuz ayı kapsamında Kia’nın çoğu modeline zam gelirken, Yeni Niro Hibrit ve Niro EV modellerine zam gelip gelmediği merak konusu oldu.

2023 model Kia Sportage'de Temmuz ayı sürprizi; Güncel liste oldukça farklı

C-SUV segmentinin en sevilen otomobillerinden biri olan Kia Sportage, fiyatlarıyla ise alıcıları şaşkına çevirdi. İşte Kia Sportage Temmuz 2023 güncel fiyat listesi…

Kia Ceed modellerinin yeni fiyatı açıklandı! Ceed modellerine ne kadar zam geldi?

Kia’nın Ceed modellerini kapsayan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerinin temmuz ayı fiyatı belli oldu! Kia, yaptığı açıklamayla Ceed modellerinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

Kia Rio’ya üst üste iki zam! Kia Rio toplam 101 bin 217 TL zamlandı!

Dolar kurunun artması ve ÖTV’ye gelen yüzde 40 zammın ardından pek çok otomobil modeline olduğu gibi Kia Rio’ya da zam geldi. Kia Rio, bu nedenle temmuz ayında üst üste iki defa zamlandı.

Kia Picanto’ya üst üste iki zam birden geldi! Zamlar sonra Picanto’nun fiyatı resmen rekor kırdı!

Kia Picanto’ya bu ay peş peşe iki zam geldi. Önce 64 bin TL ve daha sonra ise 13 bin 87 TL zam gelen Picanto’nun yeni fiyatı görenleri resmen şoke etti. Peki, gelen zamların ardından Picanto’nun yeni fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Kia Picanto Haberi

Kia Picanto

Hatchback sınıfında yer alan Kia Picanto modeli dış görünüşü ile diğer modellerin hiçbirine benzemiyor. Yolculuğa sıfırdan başla sloganı ile lanse edilen otomobil, modern bir tasarım ve sportif kasa ile sunuluyor. Bunların yanı sıra sürücüsüne mükemmel bir sürüş deneyimi de yaşatıyor.

Öne çıkan güvenlik özellikleri

Lastik Basınç İzleme Sistemi Motor Kilitleme Sistemi Aktif gergili emniyet kemerleri Elektronik Dengeleme Programı ABS Fren Sistemi Uzaktan kumandalı merkezi kilit Hız Sınırlama ve Sabitleme Sistemi Çocuk güvenlik kilidi Acil Fren Sinyali Sürücü, ön yolcu, yan ve perde hava yastıkları Yokuş Kalkış Destek Sistemi ESP'li Araç Denge Yönetim Sistemi EBD Destekli ABS Fren Sistemi

Yenilenen Kia Picanto modelinin kişiselleştirilebilir özelliklerinin olması onu sınıfındaki diğer modellerin arasında ön plana çıkarıyor. Aksesuarlarını, kasa ve döşeme renklerini isteğinize göre değiştirebileceğiniz otomobil, markanın severleri tarafından tam not almayı başarıyor. Peki otomobilin fiyatı...