28 / 07 / 2024

Kia Sorento

Kia Sorento

Kia Sorento modelinin yenilenen özlelikleri ve fiyat listesi belli oldu. 4x4 hibrit sistemini alıcılarının beğenisine sunan Sorento'nun mart ayına ilişkin fiyat listesi haberimizde yer alıyor...

Kia Sorento’nun yeni fiyatı açıklandı! Sorento’nun yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!

Tüm modellerinin güncel fiyat listesini tek tek paylaşan Kia, son olarak, Sorento modelinin de yeni fiyatını paylaştı. Sorento’nun güncel fiyat listesine bakıldığında Kia’nın bu modele zam yapmadığı görüldü.

Kia Sorento’ya tam 70 bin TL indirim geldi! İşte Sorento’nun yeni fiyatı...

Kia, eylül ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listelerini paylaştı. Paylaşılan listelere bakıldığında Sorento modeline tamı tamına 70 bin TL indirim geldiği görüldü.

Kia Sorento’ya sadece bir ayda tamı tamına 150 bin TL zam geldi! Sorento’nun yeni fiyatı akılları baştan alacak!

Kia’nın efsanevi modellerinden Sorento’ya ağustos ayı kapsamında tam 149 bin 895 TL zam geldiği öğrenildi. Kia tarafından yapılan açıklamada Sorento’nun fiyat listesinin güncellendiği ve güncel fiyat listesinin resmi internet sitesinde yayımlandığı ifade edildi.

Kia Stonic sahibi olmak isteyenlere zam şoku! En ucuz Stonic ne kadar oldu?

Kia, yaptığı açıklamayla Stonic modeline ağustos ayına özel zam yaptığını duyurdu. Kia, Stonic’e yeni bir zam gelip gelmeyeceği konusunda bir açıklama yapmadı.

Kia Ceed modellerinin ağustos fiyatları belli oldu! Kia XCeed, Ceed SW ve Ceed HB ne kadar oldu? 

Kia’nın Ceed modellerini kapsayan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerinin ağustos fiyat listesi belli oldu. Bir çok otomobil markası gibi Kia otomobil markasına bu ay zam geldi. Peki Kia XCeed, Ceed SW ve Ceed HB ne kadar oldu? 

Kia Rio’ya gelen zam ‘pes artık’ dedirtti! Rio’ya tamı tamına 108 bin 708 TL zam geldi!

Kia, ağustos ayı fiyatlarını açıkladı. Ağustos ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesinde güncellemeye giden Kia, Rio modeline tam 107 bin 708 TL zam yaptı.

Kia Sportage modeline ağustosta tam tamına 50 bin TL zam geldi! Kia Sportage güncel fiyatı ne kadar oldu? 

Kia'nın en sevilen modeli Sportage'e ağustosta tam tamına 50 bin TL zam geldi. Araba almak isteyenlere kötü haberler peş peş peşe gelirken bir haber de Kia'dan geldi. Peki Kia Sportage Ağustos fiyatı ne kadar?  Kia Sportage 4 Ağustos 2023 fiyat listesi.

Kia Picanto’ya tamı tamına 76 bin 913 TL zam geldi! Picanto’nun ağustos ayı fiyatı belli oldu!

Ağustos ayına girer girmez Kia’dan da zam haberi geldi. Kia, Picanto modeline tam 76 bin 913 TL zam yaptığını açıkladı.

Kia’dan Sportage alacaklara kötü sürpriz! Tam 183 bin TL zam geldi!

Kia’dan Sportage modeline sahip olmak isteyenlere resmen kara haber geldi. Kia, temmuz ayında Sportage’e tamı tamına 183 bin TL zam yaptığını açıkladı.

Kia Yeni Niro Hibrit ve Niro EV modellerinin yeni fiyatları açıklandı! Kia Niro almak isteyenler hemen baksın!

Kia, Niro EV ve hibrit modeli olan Yeni Niro Hibrit modellerinin temmuz ayı fiyatlarını açıkladı. Temmuz ayı kapsamında Kia’nın çoğu modeline zam gelirken, Yeni Niro Hibrit ve Niro EV modellerine zam gelip gelmediği merak konusu oldu.

2023 model Kia Sportage'de Temmuz ayı sürprizi; Güncel liste oldukça farklı

C-SUV segmentinin en sevilen otomobillerinden biri olan Kia Sportage, fiyatlarıyla ise alıcıları şaşkına çevirdi. İşte Kia Sportage Temmuz 2023 güncel fiyat listesi…

Kia Ceed modellerinin yeni fiyatı açıklandı! Ceed modellerine ne kadar zam geldi?

Kia’nın Ceed modellerini kapsayan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerinin temmuz ayı fiyatı belli oldu! Kia, yaptığı açıklamayla Ceed modellerinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

Kia Rio’ya üst üste iki zam! Kia Rio toplam 101 bin 217 TL zamlandı!

Dolar kurunun artması ve ÖTV’ye gelen yüzde 40 zammın ardından pek çok otomobil modeline olduğu gibi Kia Rio’ya da zam geldi. Kia Rio, bu nedenle temmuz ayında üst üste iki defa zamlandı.

Kia Sorento Haberi

Kia Sorento

Yeni Kia Sorento 2020 senesinin mart ayında tanıtılmıştı ve daha piyasaya çıkmadan tasarımı ve modern görünümü ile bir çok kişinin beğenisine toplamayı başarmıştı.

Yeni Sorento'nun özellikleri merak edilirken fiyatının satışa çıkarıldığı rakamdan çok daha yüksek olduğunu görebiliyoruz. 2021 model Kia Sorento 899.800 Türk Lirasından satışa çıkarılmıştı. Ancak bu fiyata ciddi oranlarda zam geldi.

Yeni 2021 Kia Sorento, 4x4 hibrit motorlara sahip Kia Sorento'nun bu sistemi, 60 bg elektrik motoru, 1.6 T-GDI turbo ünite ve 1.49 kWsa'lik bataryanın birlikte çalışmasından oluşuyor.

Ayırıca 350 Nm tork gücü üreterek otomobilin 250 bg güce kadar çıkabilmesini de sağlıyor. 100 kilometre hıza ulaşılabilmesi yaklaşık 8.6 saniyede tamamlıyor. Peki Kio Sorento modelinin zamların ardından fiyat listesinde son durum nasıl? İşte cevabı...

Yenilenen SUV sınıfı modelin tek...