27 / 04 / 2024

Kia Rio’ya üst üste iki zam! Kia Rio toplam 101 bin 217 TL zamlandı!

Kia Rio’ya üst üste iki zam! Kia Rio toplam 101 bin 217 TL zamlandı!

Dolar kurunun artması ve ÖTV’ye gelen yüzde 40 zammın ardından pek çok otomobil modeline olduğu gibi Kia Rio’ya da zam geldi. Kia Rio, bu nedenle temmuz ayında üst üste iki defa zamlandı.



Kia; nisan, mayıs ve haziran aylarında olduğu gibi temmuz ayında da tüm modellerinin fiyat listesinde güncellemeye gitti. Bu kapsamda, Rio’ya tam 90 bin TL zam gelmişti. Ancak, daha sonra yapılan açıklamayla Rio’ya bir zam daha geldiği ve 2 bin 217 TL daha zamlandığı öğrenildi. Bu doğrultuda, Kia Rio’ya temmuz ayında toplam 101 bin 217 TL zam gelmiş oldu. Gelen zammın ardından Kia Rio sahibi olmak isteyenler arama motorlarından Rio’nun yeni fiyatını araştırmaya başladı.

 Kia Rio’ya üst üste iki zam! Kia Rio toplam 101 bin 217 TL zamlandı!

KİA RİO’NUN MOTORU VE YAKIT TÜKETİMİ

Küçük hacimli fakat güçlü iki adet benzinli motora sahip olan Kia Rio, 100 PS’e kadar güç üretimi gerçekleştirebiliyor. Bu doğrultuda Kia Rio, boyutlarına göre hem güçlü bir otomobil hem de düşük bir yakıt tüketimi sağlıyor. Bunun yanı sıra, Kia Rio performansı, donanımları ve dizaynı ile karşılaştırıldığı zaman uygun fiyatları ile insanların karşısına çıkan bir araç modeli.

Peki, peş peşe gelen iki zammın ardından Kia Rio’nun yeni fiyatı ne kadar oldu? Kia Rio’nun teknik özellikleri neler? İşte detaylar...


Geri Dön