04 / 05 / 2024

Kibar Holding maslak projesi

Kibar Holding maslak projesi

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar "Gayrimenkulde yaratılan kâr hiçbir şeyde yok. Karşıda bir tane otel yapacağız, arkasından birkaç tane lojistik merkezi var. Arkasından da bir şeyler gelecek."dedi.

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...

Kibar Holding, 55.8 milyon TL sermaye ile 3 yeni şirket kurdu! 

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni şirket kuruldu. 

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Kibar Holding’den koronavirüs dayanışmasına 4 milyon TL’lik destek!

Kibar Holding, Sağlık Bakanlığı ve hastanelere yapılan yardımlarla  “Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyasına 4 milyon TL’lik destek verdi.

Kibar Holding Güç Bizde Gelişim Merkezi açıldı!

Kibar Holding, insan kaynağının öğrenme ve gelişim süreçlerini desteklemek amacıyla yapımı 35 günde tamamlanan "Güç Bizde Gelişim Merkezi"ni hizmete açtı.

Haluk Kayabaşı: Yurtdışında da büyümek istiyoruz!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı ile grubun önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerini paylaştı. Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını söyledi. 

Haluk Kayabaşı: Doğu Avrupa'da tesis satın alacağız!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi...

Kibar Holding yurtdışında da büyümek istiyor!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı grubun önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerini açıkladı. Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi. 

Yabancı gayrimenkul yatırımcısı buraya gelip park eder!

Türkiye ekonomisine ilişkin soruları yanıtlayan Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, "Şu anda Türk Lirası bazında baktığımda ben önümüzdeki süreçte Türk iç pazarına değil, önemli miktarlarda yabancı yatırımcının da gayrimenkul alacağını düşünüyorum" dedi...

Peker Holding'in Çamlıca ve Maslak arsalarına ne yapılacak?

Peker Holding, Almanya ve İngiltere'deki arazi geliştirme faaliyetleriyle adından söz ettiriyor. Şirket yurtdışında yatırımlarına hız veriyor...

Haluk Kayabaşı Kibar Holding'in CEO'su olacak!

Kibar Holding CEO’su Tamer Saka, Mart ayı sonu itibariyle görevinden ayrılacak.

Yeni yatırım seferberliği gelebilir!

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, yurtiçindeki yeni, önemli ve ölçekli yatırımlar için açıklamalarda bulundu. Ali Kibar, yeni yatırım seferberliğinin gelebileceğini açıkladı. 

Ali Ağaoğlu torununa Maslak 1453'teki penthouse daireyi ayırdı!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoglu, dede olmaya hazırlanıyor. Şimdiden hediyesini hazırlayan Ağaoğlu torunu Alin için Maslak 1453'te yaptığı siteden 280 metrekarelik penthouse daireyi ayırdı..

Kibar Holding maslak projesi Haberi

Kibar Holding maslak projesi

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar "Gayrimenkulde yaratılan kâr hiçbir şeyde yok. Karşıda bir tane otel yapacağız, arkasından birkaç tane lojistik merkezi var. Arkasından da bir şeyler gelecek."dedi.


Eski fabrikaların yerine gayrimenkul yapacak


Sanayicisiniz ama bir gayrimenkul şirketi kurdunuz.  

Biz de sevdik. Galiba gayrimenkulcü olacağız. Gayrimenkulde yaratılan kâr hiçbir şeyde yok. Karşıda bir tane otel yapacağız, arkasından birkaç tane lojistik merkezi var. Arkasından da bir şeyler gelecek. Temkinli yürüyoruz ama bu büyüme niyetimiz var. Şirketi dinamik hale getireceğiz. 


Grup'ta arazi var mıydı?

Zaten fabrikalar eskiyince yeri gayrimenkul yeri oluyor. Maslak güzergahında yüksek binaların olduğu bütün bu alanda 30 yıl evvel fabrikalar vardı. Şehir o kadar hızlı büyüyor ki şehre yakın arterlerdeyseniz, tesisinizi pahalı bir arazi üzerinde ne kadar süre çalıştırabilirsiniz. Bizim Kartal’da,...