16 / 05 / 2024

Kibirya Samancı

Kibirya Samancı

Halifaks Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Oktay Samancı, Kibirya Samancı, İlyas Samancı tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta Halifaks Hotel Şişli'de kuruldu.

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Arpacı ve Cihan Başar Samancı ortaklığında kuruldu.

Plato Teknik Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plato Teknik Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Samancıoğlu, Gökhan Yaşar ve Gündüz Demircioğlu ortaklığında kuruldu.

Ax Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ax Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Samancı ve Ahmet Korkusuz ortaklığında kuruldu.

Eyüp'te 6.3 milyon TL'ye icradan satılık atölye!

İstanbul 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul İli, Eyüp Sultan İlçesi, Topçular Mahallesi, Samancılar Mevkii, 373 ada, 8 parselde yer alan kargir atölyeyi 6 milyon 301 bin TL'ye icradan satıyor...

Proen İnşaat Danışmanlık Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proen İnşaat Danışmanlık Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Samancı tarafından kuruldu. 

Nsi İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nsi İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Samancı ve Mehmet Ali Beluk ortaklığında kuruldu.

Aydın Çine Belediye Meclisi'nde imar değişikliği kabul edildi!

Çine Belediye Meclisi Aralık ayı olağan toplantısında 6 madde görüşüldü. Gündemin en önemli konusu olan samancıların nereye taşınacağı konusu netlik kazanmazken, bir ay daha uygun yer bulmak için çalışmaların sürmesine karar verildi.

Marmara Grup Mimarlık İnşaat Sağlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Grup Mimarlık İnşaat Sağlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayşegül Ekinci Samancı tarafından, 10 bin TL'lik sermaye ile, 2 Haziran'da İstanbul, Ümraniye'de kuruldu.

Halifaks Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halifaks Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Oktay Samancı, Kibirya Samancı, İlyas Samancı tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta Halifaks Hotel Şişli'de kuruldu.

Kibirya Samancı Haberi

Kibirya Samancı

Halifaks Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Oktay Samancı, Kibirya Samancı, İlyas Samancı tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta kuruldu. 


Halifaks Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi iş konusu;   1-) Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, restoran,   gazino, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.          2)- Şirket turizm endüstrisinin gerektirdiği bilumum tasarruf ve faaliyetlerde bulunabilir. Yurtiçinde ve yurtdışında kara, deniz ve hava ulaşım vasıtaları ile bireysel veya toplu turist gruplarını taşımak ve geziler tertip etmek veya bu tur gezi organizasyonlara aracılık etmek.            3)- Kültür ve Turizm Bakanlığınca belirlenen seyahat acenteliği faaliyetlerini icra...