04 / 05 / 2024

kıble dağı caöisi rize

kıble dağı caöisi rize

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesinde, bin 130 rakımda yer alan, konumu ve manzarasıyla ziyaretçileri hayran bırakan Kıble Dağı Camisi'nin inşaatı tamamlandı.

ÖİB'den Kütahya'da 12 özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kütahya'da gayrimenkulleri özelleştiriyor. Toplam 12 özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Maltepe Küçükyalı'da 2025 bölümün yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Maltepe Küçükyalı'da 2025 bölümün yapı ruhsatı alındı.

İs Şah İnşaat Bilgisayar Mobilya Komisyon Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İs Şah İnşaat Bilgisayar Mobilya Komisyon Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Yılmaz Şimşek imzasıyla kuruldu.

Hcm Yapı İnşaat Taşımacılık Gıda Ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hcm Yapı İnşaat Taşımacılık Gıda Ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Abdülhamit Bozkurt imzasıyla kuruldu.

Eska Müheahhitlik İnşaat Otomotiv Taşımacılık Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eska Müheahhitlik İnşaat Otomotiv Taşımacılık Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile Ali Karaman ve Ersu Sinik imzasıyla bugün kuruldu

Çevikler Dekorasyon İnşaat Taahhüt Tarım ve Hayvancılık Gıda Taşımacılık San. ve Tic. LTD. ŞTİ kuruldu!

Çevikler Dekorasyon İnşaat Taahhüt Tarım ve Hayvancılık Gıda Taşımacılık San. ve Tic. LTD. ŞTİ 50 bin TL sermaye ile bugün Bahçelievler'de Celal Çevik tarafından kuruldu.

Rize Kıble Dağı Camisine yoğun ilgi!

Rize Güneysu'nda Kıble Dağı'nın zirvesine yapılan cami adeta ziyaretçi akınına uğruyor. 14 Ağustos 2015'te ibadete açılan caminin ziyaretçi sayısı her geçen gün artıyor.

Kütahya Ilıca Termal Tatil Köyü'nün ihalesi Mart'ta!

Kütahya'da 510 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek Termal Tatil Köyü projesi Gediz Belediye Meclis Üyeleri'ne tanıtıldı. Projenin Mart ayında ihaleye açılacağı belirtildi.

Avusturyalılar Kütahya'da kağıt fabrikası kuracak!

Kütahya'da, Avusturyalı bir firma tarafından 300 milyon avroluk yatırımla kağıt üretim fabrikası kurulmasının planlandığı bildirildi.

TAV, Küba’da 2 havalimanı için masaya oturuyor!

TAV Havalimanları, Küba'da 2 havaalanının geliştirilmesi ve işletmesi için masaya oturuyor. Küba, 2 milyondan fazla göçmeniyle ABD'de büyük bir diasporaya sahip.

Kütahya'da Haziran ayında 638 konut satıldı!

Türkiye genelinde konut satışları 2016 Haziran ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 4 azaldı. Haziran ayı konut satış istatistiklerine göre Kütahya'da 638 konut satıldı.

Butika Tekstil Kuyumculuk İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Butika Tekstil Kuyumculuk İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Tayfun Yılmazel Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi'nde açıldı.

ABD Küba'da Four Points by Sheraton Hotel'i işletecek!

ABD'nin Starwood şirketi, Küba'nın başkenti Havana'da bulunan Quinta Avenida Otelini, "Four Points by Sheraton" logosuyla işletmeye başlattı. Küba'da 1959'dan bu yana ilk kez bir otel, ABD şirketi tarafından işletilecek.

kıble dağı caöisi rize Haberi

kıble dağı caöisi rize

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesindeki bin 130 rakımlı Kıble Dağı'nın zirvesine inşa edilen ve manzarasıyla ziyaretçilerini hayran bırakan Kıble Dağı Camisi'nin yapımı tamamlandı.


Güneysu ilçesinde, kıble yönünde olması ve ilçenin birçok yerinden görülebilmesi nedeniyle Kıble Dağı ismiyle anılan bin 130 rakımlı dağın zirvesine inşa edilen caminin yapımı yaklaşık 1.5 yıllık çalışmanın ardından sona erdi.


Söz konusu proje çerçevesinde camiye giden yolun yapımı tamamlandıktan sonra etrafında yürüyüş parkuru, dinlenme alanı, konukların çay içebileceği park alanı ve mesire yerleri inşa edilerek, güzel vakit geçirmek isteyen vatandaşların hizmetine sunuldu.


Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, caminin ilk olarak 1800'lü yıllarda Moşula Mehmet Efendi ve Kuş Ahmed Efendi tarafından inşa ettirildiğini anlatarak, 1960 yılında ahşap camide yangın çıkması nedeniyle...