19 / 05 / 2024

kibrID MATERIA zemin ürünleri

kibrID MATERIA zemin ürünleri

kibrID MATERIAL, seçkin koleksiyonlarıyla mimar ve iç mimarların ilk tercihi olmaya devam ediyor. Nanoessence zemin ve duvar kaplama koleksiyonu, soft renkleri ve farklı formlardaki dokularıyla iç mekanlara dinamizm katıyor…

VitrA Ankara'da 'Dikkat! Kaygan Zemin' sergisi açtı!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD) iş birliğiyle gerçekleştirilen VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin 4. sergisi "Dikkat! Kaygan Zemin" İstanbul'un ardından Ankara'daki ziyaretçileriyle buluştu.

Detay Zemin İnşaat Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Zemin İnşaat Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Yakut tarafından 100 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Avcılar'da kuruldu.

Yüksek performanslı zeminlerde Baumit zemin sistemleri!

Baumit’in zemin sistemleri ürün grubunda bulunan Zemin Şapları, Kendinden Yayılan Zemin Şapları ve Hazır Beton ürünleri standardize edilmiş ürün kaliteleri ile her türlü zemine hızlı uygulama ve yüksek performans avantajı sunuyor.

Erk Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erk Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Gülşah Çalışkan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Kadıköy, Bostancı Mahallesi 'nde kuruldu.

kibrID MATERIAL Terra Maestricht: Zemin kaplamalarının minimalist yönü!

Temsil ettiği dünyaca ünlü markaların birbirinden özgün koleksiyonlarıyla adından söz ettiren kibrID MATERIAL, ofis projelerinde de iç mimar, mimar ve tasarımcılar tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

Dumankaya Zemin Etüt Mühendislik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dumankaya Zemin Etüt Mühendislik Sanayi Limited Şirketi, Yusuf Yağcı tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Ekim 'de Pendik, Yenişehir Mahallesi, Reyhan Caddesi 'nde kuruldu.

Tarih Mühendislik İnşaat Zemin Mimarlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarih Mühendislik İnşaat Zemin Mimarlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatih Dindar ve Ömür Karabıyıklıoğlu ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Sultangazi, Cebeci Mahallesi'nde kuruldu.

Çanakkale Boğaz Köprüsü için zemin etüdü çalışmaları başladı!

Çanakkale Boğazı'na yapılması planlanan köprü için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından zemin etüdü çalışması başlatıldı. Proje dünyanın en uzun asma köprüsü olacak.

Koç Zemin Limited Şirketi kuruldu!

Koç Zemin Limited Şirketi, Murat Koç ve İsmail Koç ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de İstanbul İl'i, Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi, Leylek Caddesi'nde kuruldu.

Fuar İzmir'in jeoteknik ve jeolojik zemin etüdü yok mu?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Gaziemir'de 330 dönüm arazi üzerine yaklaşık 400 milyon lira harcayarak hizmete aldığı Fuar İzmir'in jeoteknik ve jeolojik zemin etüdlerinin yapılmadığı iddiaları doğru çıktı.

İzmir Bornova Stadı'ndaki zemin sorunu çözülüyor!

İZMİR Bornova ilçe Stadı'nın zemin yenileme çalışmaları sırasında yapılan bir hata yüzünden kapatılması büyük yankı bulurken, belediye yetkilileri sorunu en kısa sürede çözüp, tesisin yeniden sporun hizmetine sunulacağını bildirdi.

kibrID MATERIAL koleksiyonlarını Cersaie Fuarı’nda sergileyecek!

Duvar ve zemin kaplama sektöründe uluslararası markaların ürünlerini Türkiye’ye getiren kibrID MATERIAL’ın temsilciliğini yaptığı İspanyol Apavisa, Cersaie Fuarı’nda yer alacak.

kibrID MATERIAL’ın koleksiyonları Cersaie Fuarı’nda!

Duvar ve zemin kaplama sektöründe uluslararası markaların ürünlerini Türkiye’ye getiren kibrID MATERIAL’ın temsilciliğini yaptığı İspanyol Apavisa, Cersaie Fuarı’nda yer alacak.

kibrID MATERIA zemin ürünleri Haberi

kibrID MATERIA zemin ürünleri

Duvar ve zemin kaplama sektöründe birçok önemli uluslararası markanın temsilciliğini yapan kibrID MATERIAL, seçkin koleksiyonlarıyla mimar ve iç mimarların ilk tercihi olmaya devam ediyor. İspanyol Apavisa firmasının ürün gamına eklediği Nanoessence zemin ve duvar kaplama koleksiyonu, soft renkleri ve farklı formlardaki dokularıyla iç mekanlara dinamizm katıyor…


Yenilikçi vizyonu ve beğeni toplayan ürünleriyle mekan tasarımlarında adından sıkça söz ettiren kibrID MATERIAL, iç mekanlara farklı dekorasyon çözümleri sunuyor. Temsilciliğini yaptığı İspanyol Apavisa markasının Cersaie 2015 Fuarı’nda tanıttığı Nanoessence koleksiyonu, modern çizgileri, geometrik formları ve asimetrik tasarımlarıyla mekan tasarımlarına yeni boyutlar kazandırıyor.


Yüksek kalite malzemenin tasarımla birleştiği Nanoessence koleksiyonu, geometrik formları ve renk uygulamalarıyla yaratıcı perspektifler sunuyor. Minimalist tasarımın kusursuz sonucu olarak karşımıza çıkan Nanoessence serisi, zemin ve duvarlarda çarpıcı etkiler oluşturan detaylarıyla ön...