25 / 08 / 2024

Kibrıd material koleksiyonu

Kibrıd material koleksiyonu

Yenilikçi ve çevreci vizyonu, her daim beğeni toplayan ürünleriyle tasarımcıların gözdesi kibrID material, baharı Türkiye’de başarıyla temsil ettiği markalardan dünyaca ünlü 3DWalldecor ve Apavisa’nın yeni koleksiyonları ile karşılıyor.

Çocuğuma bugün ne giydireceğim derdine son! De Facto’nun yeni çocuk koleksiyonu çıktı! 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Okullar yarın açılıyor. Evde anneleri bir telaş sardı. Bütün anneler çocuklarına ne giydireceğim  diye düşünürken, De Facto çıkardığı çocuk koleksiyonu ile bütün anneleri rahatlattı. İşte De Facto 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Herkesin favori markası HM’den okula dönüş koleksiyonu! 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi…

Çok sevilen HM’den çok beğenilen yeni bir koleksiyon. Herkesin gözde markası olan, her avm bin uğrak yeri olan HM, okullu minikler için çok renkli ve çok rahat okula dönüş koleksiyonu. İşte 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi..

Çocuklar yaşadı! FLO'dan Okula Dönüş Koleksiyonu

Okulların açılmasına az bir zaman kala velilerin gözü indirimlerde... Çocukları için uygun ürün arayan anne ve babalar için FLO yeni bir kolleksiyon hazırladı. FLO'nun 'okula dönüş kolleksiyonu' içinde öğrencilere yönelik bir çok ürün buluyor.

Cotton Box Denizli'yi dünyaya tanıtacak!

Üretiminin yüzde 35'ini kendi markasıyla ihraç eden Cotton Box, Denizli'yi dünyaya tanıtmak için çalışıyor. Firma, 2019 ilkbahar & Yaz Koleksiyonu'nda 'Gelenekten Geleceğe' konseptiyle kültürel değerlerimizi dünya tüketicileri ile buluşturuyor.

Sirpi duvar kağıdı ile duvarlarda Rönesans etkisi!

Sirpi markasının “Murogro Future” duvar kağıdı koleksiyonu duvarlarınızda rönesans etkisi yaratacak

Finion banyoları yaşam alanına dönüştürüyor!

Villeroy&Boch’un yeni banyo koleksiyonu Finion banyoları yaşam alanına dönüştürmeye hazırlanıyor. Patrick Frey’in imzasını taşıyan Finion, 2017 iF tasarım ödülüne sahip.

Rasch Florentine II duvar kağıdı ile duvarlarda bahar telaşı!

Rasch markasının Florentine II duvar kağıdı koleksiyonu, çiçeksi bahar telaşını evinize taşıyor… Florentine II duvar kağıdı koleksiyonu ile evinizi tatlı bir bahar telaşı sarsın…

IF Design ödülü, İtalyan ISVEA’nın oldu!

ISVEA Bagno 1962 Italia, Sott’Aqua banyo koleksiyonu ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında yer alan ve mükemmelliği temsil eden 2017 IF Design Award’da ödüle layık görüldü.

Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı ile doğayı evinize taşıyın!

İtalyan Sirpi, Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı koleksiyonu ile doğanın izlerini duvarlarınıza taşıyın. Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı her an doğayı yaşatacak.

Rasch Textil Liaison bir duvar kağıdından çok daha fazlası!

Rasch Textil markasının tekstil yüzey duvar kağıdı koleksiyonu “Liaison”; fark yaratan dokusu, zarif renk ve desenleri ile büyüleyici mekanlar yaratıyor…

Rasch Home Style-Modern Surfaces duvar kağıdı ile mutlu evler

Rasch markasının “Home Style-Modern Surfaces” duvar kağıdı koleksiyonu ile evinizde mutlu ve huzurlu bir atmosfer yaratın!

Freundin duvar kağıdı ile her gün evinizin farklı bir yüzünü keşfedin!

Freundin ile her yeni gün, yeni bir eve uyanın… Rasch markasının Freundin duvar kağıdı koleksiyonu ile her gün evinizin farklı bir yüzünü keşfedeceksiniz!

Mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nun koleksiyonu tanıtıldı!

Mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nun tasarımıyla hayat bulan 'Nefes' adlı takı koleksiyonu, sosyete ve iş dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla Fransız Sararyı'nda tanıtıldı.

Kibrıd material koleksiyonu Haberi

Kibrıd material koleksiyonu

3DWalldecor tarafından üretilen üç boyutlu Bamboo duvar panelleri ve Apavisa marka Archconcept serisi, teknik özellikleri ve göz alıcı görüntüleriyle iç ve dış mekan tasarımlarına farklılık katıyor.


Bamboo Duvar Panelleri ile Farkı Yaşayın…


Üç boyutlu duvar dekorasyonu alanında 2010 yılından beri yaratıcı ürünler sunan Hollandalı 3DWalldecor, yenilikçi vizyonuyla mekanları farklılaştırıyor. Duvar kaplama konusunda eşsiz bir ürün olan üç boyutlu Bamboo duvar panelleri sayesinde ışık ve gölgenin meydana getirdiği heyecan verici etki, duvarlara derinlik katıyor.  Çevre dostu bambu hamurundan yapılan paneller, kullanışlı modüler tasarımları, boyanabilir yapısı ve kolay uygulanabilirlikleriyle hem profesyonellere hem de son kullanıcıya hitap ediyor.  Bu özelliklerin yanı sıra kapsamlı güvenlik testlerinden geçen üç boyutlu Bamboo duvar panelleri, yangın güvenliği, su emme, nem direnci ve farklı koşullar altında genleşme oranına dair...